• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

Canım ya çok tatlısınız bence sen biraz acıl ona ilerde güzel günler bekliyo sizi oda senden hoşlanıyo hatta sewiyo sende onu bişeyler yapmanız lazımopuyorumnanaktan:asigim:

bu çocukta seni seviyor cnm
hadi hayırlısı =)

insallah canım benm ya allahmı söyletti ne çok mutluyum yıllardır hep karşılıksız sewdm onu dile kolay 5 yıldır seviyorum.. onun icin lisedeyken cok agladm yeri geldi hoslandıgı kızı bana anlattı ona akıl bile verdm nasıl onun ilgisini çekebileceği hakknda tavsiyede bile bulundum cnkü onun üzülmesi bile beni cok üzüyordu hep derdm varsın o mutlu olsun die ama hepte bi yanda dua ederdm :Saruboceq: ona duygularımı açıklamak istedm bi ara ama korktm ya tamemn giderse arkadaslıgımız bile bozulursa die senağlama onu öylece çaresizce sevdim baska birini ondan dinlerken icim sızladı arkadasm nedn böyle yapıorsn bile bile kendine acı veriyosn konusayım onunla bile dedi onu kaybetmemek icin sustum mutluluklarını sevinçlerini izledm hep. her sorununda yanında oldum bi ara ona birini sevdğimi söylemiştim bu kendisiydi. bana demiştiki kimse söyle gidip ben konusayım onunla sen benm icin cok sey yaptın hep yanımda oldun o kişiyi söyle bende sana yardımcı olayım tavsiyelerde bulunayım bile demsti senağlama ama ben sölememstim snra brdaha sormadı belkide anladı kim bilir... bütün arkadasları mersine gidior die ona tavır yapmıstı ben arkadasında olmustm bana dediki herseye rağmen hep yanımda olan bi sen vardın sen ne ii insansın ailem bile bu kadar önemsemedi beni dedi mirmirmirmir

Konu sahibesini çok saf iyi niyetli buldum ama erkek arkadaş için nedense aklımda şüpheler oluştu. Neden şimdi?
içim mi kötü benim ya :sinifsinif::gitme:

yok canım benm ya neden senin icin kötü olsun eminim cok ii bi insansındır belkide icine doğdu bilmem :sm_confused: bu senin düşüncen iyi veya kötü farketmez icinin kötü oldugunu düşünme yorumun iicn cok saol a.s.

canım benım hersey gönlunce olsun çok tatlıısnz ya rabbım mutlulugunuzu bozmasın ınş

insallah canım benm ya allahmı söyletti ne çok mutluyum yıllardır hep karşılıksız sewdm onu dile kolay 5 yıldır seviyorum.. onun icin lisedeyken cok agladm yeri geldi hoslandıgı kızı bana anlattı ona akıl bile verdm nasıl onun ilgisini çekebileceği hakknda tavsiyede bile bulundum cnkü onun üzülmesi bile beni cok üzüyordu hep derdm varsın o mutlu olsun die ama hepte bi yanda dua ederdm :Saruboceq: ona duygularımı açıklamak istedm bi ara ama korktm ya tamemn giderse arkadaslıgımız bile bozulursa die senağlama onu öylece çaresizce sevdim baska birini ondan dinlerken icim sızladı arkadasm nedn böyle yapıorsn bile bile kendine acı veriyosn konusayım onunla bile dedi onu kaybetmemek icin sustum mutluluklarını sevinçlerini izledm hep. her sorununda yanında oldum bi ara ona birini sevdğimi söylemiştim bu kendisiydi. bana demiştiki kimse söyle gidip ben konusayım onunla sen benm icin cok sey yaptın hep yanımda oldun o kişiyi söyle bende sana yardımcı olayım tavsiyelerde bulunayım bile demsti senağlama ama ben sölememstim snra brdaha sormadı belkide anladı kim bilir... bütün arkadasları mersine gidior die ona tavır yapmıstı ben arkadasında olmustm bana dediki herseye rağmen hep yanımda olan bi sen vardın sen ne ii insansın ailem bile bu kadar önemsemedi beni dedi mirmirmirmir

sevindim mutlu olmana cnm inş en kısa zamanda açılıryada seni bekliyor olabilir biraz belli et belki o da senden bir adım bekliyordur

okudugumda bende çok mutlu oldm :dance:

oglan kötü niyetli değil bence. okurken etrafına bakmış belk bi kaç deneyim yaşamış. en sonunda "ezel den daha iyisini bulamam." demiş bence ve ataga geçmiş.

okul bitmiş

askere gidiyor

askere gitmeden açılır

dönüşte nikah a.s.

okudugumda bende çok mutlu oldm :dance:

oglan kötü niyetli değil bence. okurken etrafına bakmış belk bi kaç deneyim yaşamış. en sonunda "ezel den daha iyisini bulamam." demiş bence ve ataga geçmiş.

okul bitmiş

askere gidiyor

askere gitmeden açılır

dönüşte nikah a.s.

canım benm çok saol ii dileklerin icin.. ya ben gece uyuyakaldım saat 4 e kadar msj atmıs :) önceden ben hep uyurdm yne hep birlikte arkadaslar falan mesajlaşırdık ilk ben uyurdm o da bana uykucu satıcı yarına görürsün derdi sınıftada bi eşek şakası yapardı saolsun :) 4 e kadar msj atmıs eski günleri hatırlarsan sana ne yapacağımı anlarsın neyse kıyamam uyu bakalım ne zaman uyanacaksın dems sabahta en kötü günlerin bile aydın olsun günaydın fln yazmıstı. ya beni görnce demekki bi çok şey değişti onda bunu normal bi arkadas yapmaz sanmıorum önceden olsa neyse sonuçta yasımız küçüktü bazı arkadaslıklarımız vardı ama artık büyüdük neyin ne oldgunu bilecek yaşa geldik küçükken bazen yarı kördük ama şimdi herşeyi net görebiliyoruz umarım hersey güzel olur hayatımın en güzel günlerini yasıyorum yarın öleceğimi söyleseler umrumda olmaz vlla :teytey::dance:

eee bugünde bulusacakmisinizzemuszemus

nezaman evleniyorsunuzhihoyyyt

bilmiyorum canım bana bugün işin varmı falan dedi ama bilmiyorum :) bana kendi köylerine gitmeyi teklif etti hemd eğişiklik olur hemde benm çocukluğumun geçtiği kırları bayırları görürsün dedi :1rolleyes: köyde akrabaları fln da var :asigim:

bilmiyorum canım bana bugün işin varmı falan dedi ama bilmiyorum :) bana kendi köylerine gitmeyi teklif etti hemd eğişiklik olur hemde benm çocukluğumun geçtiği kırları bayırları görürsün dedi :1rolleyes: köyde akrabaları fln da var :asigim:

oooo köyüme götüreyim cocuklugumun gectigi yerleri tani filan fismakan....

bugün evlenme teklifi etmesin sakin:lepi:

eee kolay deyil 4 yil gecti artk vakit kaybetmek istemiyor belkide:delphin:

böyle bir film vardı o geldi aklıma.......
her ikiside birbirinden etkileniyor ve seviyordu.....
aşıklardı........
ama birbirlerinden çekiniyorlardı.......aşık oldugumu söylersem dostlugunuda kaybederim diye.........
yanında olsun dostum olsun.........aşksa......
içimde kalsın diye..........

o film geldi aklıma........belki onunda ilgisi var sana ...ama birbirnize açılamıyorsunuz.........
hayırlısı artık.........

canım benm çok saol ii dileklerin icin.. ya ben gece uyuyakaldım saat 4 e kadar msj atmıs :) önceden ben hep uyurdm yne hep birlikte arkadaslar falan mesajlaşırdık ilk ben uyurdm o da bana uykucu satıcı yarına görürsün derdi sınıftada bi eşek şakası yapardı saolsun :) 4 e kadar msj atmıs eski günleri hatırlarsan sana ne yapacağımı anlarsın neyse kıyamam uyu bakalım ne zaman uyanacaksın dems sabahta en kötü günlerin bile aydın olsun günaydın fln yazmıstı. ya beni görnce demekki bi çok şey değişti onda bunu normal bi arkadas yapmaz sanmıorum önceden olsa neyse sonuçta yasımız küçüktü bazı arkadaslıklarımız vardı ama artık büyüdük neyin ne oldgunu bilecek yaşa geldik küçükken bazen yarı kördük ama şimdi herşeyi net görebiliyoruz umarım hersey güzel olur hayatımın en güzel günlerini yasıyorum yarın öleceğimi söyleseler umrumda olmaz vlla :teytey::dance:

Allah mutlulugunu daim etsin Ezela.s.:nazar::nazar:

olacakları dört gözle bekliyorum, paylaşırsan sevinirim

ayyyy aynı bizim gibi...... bizde aynı yerde çalışıyorduk çok iyi arkadaşımdı canım kocişim.üç yıl boyunca ben onun sevgililerini bildim oda benimkileri....yeri geldi sevgilisiyle aralarındaki kavgalar yüzünden taktikler verdim.bana hep çok yakındı evden uzakta olduğum için eve giriş çıkış saatlerime karışır para durumumu merak eder hep korur kollardı.birgün biryerlerde oturup konuşurken hayalindeki eşinden bahsetmeye başladı bütün sözlerin sonu senin gibiye çıkıyordu.ama ben saflıktan hiçbirşey anlamadım.beni hep arkadaşı olarak gördüğünü düşünmüş ve başka gözle bakmamıştım ona.baktıki ne demeye çalıştığını anlamıyorum mecburen açık açık anlattı duygularını.bende kendime sordum ona karşı ne hissediyorum diye. sürekli onu ve bana olan itirafından ne kadar etkilendiğimi düşünürken buldum kendimi sonunda.sonraki görüşmemizde ilk söylediğim ben seninle sevgili olamam öyle birkaç ay çıkıp seninle dostluğumuzu bozamam oldu çok üzülmüştü garibim sonra da dedimki evlenecek miyiz bu ilişkinin sonunda? bu kadar emin misin kendinden ve bizden??? veeee sonrasında 15 gün önce 7. evlilik yıldönümümüzü kutladık.çokkkk seviyor ve çokkk seviliyorummmm.inşallahhhh sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz canım.bence böyle olacak hissediyorum bunu.....

ayy cok tatlı yaaa inş. sonu da cok güzel olur hayellerın gercek olur tatlı kızzz ve aşkıı nınnn

Back
X