Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çocukta seni seviyor cnm
hadi hayırlısı =)
Konu sahibesini çok saf iyi niyetli buldum ama erkek arkadaş için nedense aklımda şüpheler oluştu. Neden şimdi?
içim mi kötü benim ya :sinifsinif::gitme:
insallah canım benm ya allahmı söyletti ne çok mutluyum yıllardır hep karşılıksız sewdm onu dile kolay 5 yıldır seviyorum.. onun icin lisedeyken cok agladm yeri geldi hoslandıgı kızı bana anlattı ona akıl bile verdm nasıl onun ilgisini çekebileceği hakknda tavsiyede bile bulundum cnkü onun üzülmesi bile beni cok üzüyordu hep derdm varsın o mutlu olsun die ama hepte bi yanda dua ederdm :Saruboceq: ona duygularımı açıklamak istedm bi ara ama korktm ya tamemn giderse arkadaslıgımız bile bozulursa die senağlama onu öylece çaresizce sevdim baska birini ondan dinlerken icim sızladı arkadasm nedn böyle yapıorsn bile bile kendine acı veriyosn konusayım onunla bile dedi onu kaybetmemek icin sustum mutluluklarını sevinçlerini izledm hep. her sorununda yanında oldum bi ara ona birini sevdğimi söylemiştim bu kendisiydi. bana demiştiki kimse söyle gidip ben konusayım onunla sen benm icin cok sey yaptın hep yanımda oldun o kişiyi söyle bende sana yardımcı olayım tavsiyelerde bulunayım bile demsti senağlama ama ben sölememstim snra brdaha sormadı belkide anladı kim bilir... bütün arkadasları mersine gidior die ona tavır yapmıstı ben arkadasında olmustm bana dediki herseye rağmen hep yanımda olan bi sen vardın sen ne ii insansın ailem bile bu kadar önemsemedi beni dedi mirmirmirmir
okudugumda bende çok mutlu oldm :dance:
oglan kötü niyetli değil bence. okurken etrafına bakmış belk bi kaç deneyim yaşamış. en sonunda "ezel den daha iyisini bulamam." demiş bence ve ataga geçmiş.
okul bitmiş
askere gidiyor
askere gitmeden açılır
dönüşte nikah a.s.
eee bugünde bulusacakmisinizzemuszemus
nezaman evleniyorsunuzhihoyyyt
bilmiyorum canım bana bugün işin varmı falan dedi ama bilmiyorum :) bana kendi köylerine gitmeyi teklif etti hemd eğişiklik olur hemde benm çocukluğumun geçtiği kırları bayırları görürsün dedi :1rolleyes: köyde akrabaları fln da var :asigim:
canım benm çok saol ii dileklerin icin.. ya ben gece uyuyakaldım saat 4 e kadar msj atmıs :) önceden ben hep uyurdm yne hep birlikte arkadaslar falan mesajlaşırdık ilk ben uyurdm o da bana uykucu satıcı yarına görürsün derdi sınıftada bi eşek şakası yapardı saolsun :) 4 e kadar msj atmıs eski günleri hatırlarsan sana ne yapacağımı anlarsın neyse kıyamam uyu bakalım ne zaman uyanacaksın dems sabahta en kötü günlerin bile aydın olsun günaydın fln yazmıstı. ya beni görnce demekki bi çok şey değişti onda bunu normal bi arkadas yapmaz sanmıorum önceden olsa neyse sonuçta yasımız küçüktü bazı arkadaslıklarımız vardı ama artık büyüdük neyin ne oldgunu bilecek yaşa geldik küçükken bazen yarı kördük ama şimdi herşeyi net görebiliyoruz umarım hersey güzel olur hayatımın en güzel günlerini yasıyorum yarın öleceğimi söyleseler umrumda olmaz vlla :teytey::dance: