• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

KESKE o yaslara donebilsem
boyle heyecanlar o yaslarda oluyor
okullar bitip te is hayatina girince malesef artik boyle duygulari yasayamiyorsunuz
ERKEK milleti daha saf yaslardayken evlenmek lazim yoksa gozleri aciliyor

bu gunlerin kiymetini bilin
ben de eskiden boyle heyecan duyardim, bu yasa geldim artik kalmadi bisey icimde

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok tatlı anlatmışsın
profılıne baktım 21 yaşındaymışsın ne tatlı duygular olarak gelir bu yaşta
bak ılıskıne zarar vermezsen ve onu korursan ılerıde sevdıgın ınsan omur boyu senınle olabılır tabı hayırlısı ise
hıcbır şeyi kafana takma umarım herşey güzel olur

canım ya süper bi şey yaşıyosun ne olur kıymetini bil yazdıklarını okurken radyoda arkası yarınlar olurdu sanki orda anlatılan hikayelerden birini dinliyordum rabbim beraberliğinizi daim etsin inşallah:Saruboceq:

güzel ve heycanlı duygular yaşıyosun canım kıymetini bil.
ama hayatını sakın onun üzerine kurma
üzülmeni istemedıgım için söylüyorum
sev-sevil çookk mutlu ol onunla ama mantıgınıda hiç kaybetme ancak bu sayede dogru kararlar verebilirsin
senin adına çok mutlu oldum
nazar değmesin :nazar:

aceba naaptılar bizim kızla açıldılarmı birbirlerine merak ne kötü yaa hikaye başladı sonucu nerde hani kaydirigubbakcemile4hihoyyyt

yıllardır beklediğin aşk kapını çalmış en sonunda...
gözün aydın arkadaşım...alkisalkisalkis
ben bile heycan yaptım yaa ne güzel heyecan bunlar....opuyorumnanaktan
Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin inşallah:Saruboceq:

canımm inşallhh her şey mutlu sonuçlanır..sırnaşık şey bize nişan düğün hazırlıkları için danışırsın..zemuszemuskaydirigubbakcemile2

ayy tüylerim tiken tiken oldu kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısını versin hakkınızda inşş.. zemuszemus
ben de ç.ü deyim bu arada boshayallersmile

CSANA GÜVENİYORUM ARKAMDA Bİ SEN VARSIN BUNU SEN TAK SENEYE ASKERE GİDERKEN SEN TEKRAR BANA TAKARSIN DEDİ:asigim:

............
BANA DEDİKİ SEN HALA KMSEYLE ÇIKMIYOMUSUN BENMİ BİLMİORUM DEDİ BENDE HYR KMSEYE GÜVENMİORUM BUNLARI BİLİYOSN DEDM ODA DEMEZMİ GÜVENECEĞİN BİRİLERİ VARDIR ÇEVRENE DKKATLİ BAKMAYI DENE CNKÜ BEN ÖYLE YAPTIM DEDİkaydirigubbakcemile3 ÇOK MUTLYUUM YA ONUN GÜLÜŞÜ BİLE BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR HERŞEYİ BAKIŞI GÜLÜŞÜ ETİ YAPARKEN BAZEN YAKMASI BİLE ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile3

Tatlim bu cocuk sana mesaj vermis resmen:)
Oda istiyor seni:)
Kirmiziya aldigim yerlere dikkat et.
Sana güvendigi icin sana veriyor kolyeyi, ve daha sonra biriyle cikiyormusun diye soruyor ve en sonada cevrende güvenebilecegin birileri vardir, dikkatli bakmayi dene, cünkü ben öyle yaptim diyor:))
O kolyeyi sana vermesinde cok güzel seyler yatiyor.
Üstü kapali ilan-i ask:)
Sen ilgini artir.
Fazlada dostum, arkadasim deme:mymeka:
Cocuk acilacak olur, sen arkadasim diyorsun diye ters tepki almaktan korkar geri adim atar Allah korusun.
Ama bekle o söylesin, sen biraz agirdan al, öylede yapiyorsun zaten aferin balim;)
Hadi bakalim daha güzel haberler bekliyoruz, cok mutlu oldum senin adina, cok tatli cok masum bir baslangic olmus, Allah sonunu getirir insAllah:Saruboceq:

Dayanamadim tek tek ezelin mesajlarini buldum:)
Ve evet, tahmin ettigimiz gibi cocuk acilmis:)))
Cok sevindim, Rabbim agiz tadinizi bozmasin ezelcim, bir yastikta kocayin artik:))

Ay roman gibi ya tek solukta okudum valla tüylerim diken diken oldu çok romantik ah ah Rabbim inşallah böyle aşkları bizede yaşamayı nasip eder :1rolleyes:

Ay evet Ezel nerelerde acaba nasıl gidiyor bu büyük aşk cidden çok merak ettim :uhm: ınşallah Ezel için herşey çok daha güzeldir :jeyyar:

Back
X