• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

Ay evet Ezel nerelerde acaba nasıl gidiyor bu büyük aşk cidden çok merak ettim :uhm: İnşallah Ezel için herşey çok daha güzeldir :jeyyar:

İNŞALLAH
:nazar:
belki AŞK başlamıştır o da AŞK'ın verdiği mutluluk ile bizleri unutmuşturkaydirigubbakcemile3
Rabbim hayırlısını versin inşallah...
En güzeli olsun...:Saruboceq:

Ayy okurken nasıl heyecanlandımmm.. . =))
MutLu sonLara bayıLırım zaten..
(: Allah ayırmasın..
Darısı diğer sevenlerin başına.. =)

Çok güzeellll. Çok büyük bir şans umarım hala devam ediyordur ve sonu kötü bitmez. fisfisfis

ayyy bayıldım bayıldım sprlerrr yaaa tam böle o teklf anını okuyorum pc kastı kapandı nasıl vuruyorumm pcye açıl açıl diekaydirigubbakcemile3 açıldı hemen okudum valla ayy çok güzelmiş bekliyoruz şekerm mutlu haberlerini nasıl gidio haberdar et bizi ayol:D:D

uff okurkeen bile heyecanlandımm yawww =)) sonuç ne acabaa sositososito çok merak ettim...

şey çok komikti, hani çocuk arabadan inmeden önce telefonuna bak demiş ya. kendi mesajını işaret ediyor filan. tavlama yöntemleri komik oluyor yaş kaç olursa olsun. kaydirigubbakcemile3

ayyy ezel nerelerdesinnnnn
cok merak ettim simdi durumlar nasil
tek solukta okudum vallahi cok tomanzikkkk:asigim:

ne güzel duygulardır bunlarr.birden bende 2 yıl öncesine gittim.eşimle çıkmaya başladığımız günlere :)
ve içim bir hoş oldu.

arkadaslar konularımı takip ediyorsanız merak edenler icin söylüyorum nişanlanmıstık opuyorumnanaktan

arkadaslar konularımı takip ediyorsanız merak edenler icin söylüyorum nişanlanmıstık opuyorumnanaktan

selam canim ben yeni uye sayilirm o yuzden konularini bilmiyorum ama nisanlandigin icin hayirli olsun diyorum allah tamamina hayirli ise erdirsin.mutluluklar canim kaydirigubbakcemile3

selam canim ben yeni uye sayilirim. konularini takip edemedim malesef. ama nisanlandigin icin sana cok ama cooooooooooook mutluluklar diliyorum.hihoyyyt
Hayirli ise allah tamamina erdirsin.kaydirigubbakcemile3

inanmıyorrrrruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm:)süperrr albümler bölümünde fotolarınızı bekliyoruz ona göreeee :) cok cok cok sevindim cnm yaaa.Allah tamamına erdirsin hep mutlu olun inşallah alkisalkisalkis darısı başımakaydirigubbakcemile3

Çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaa :) Ezel'cm bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım, 4 sene en yakın dostumdu, sonra zor bi süreçten geçerek birbirimizin olabildik nihayet. Şimdi 2 sene oldu aynı canda yaşıyoruz, ayrı bedenlerde ama tek ruhta :) Oyüzden baştan sona kadar heyecanla okudum yaşadıklarını, kendimi gördüm hep sende :) Aynı yaşta yaşamışız herşeyi, bende sevdiğimle arkadaslıktan sevgiliye geçerken 21 yaşındaydım:) Nişanlanmanıza çok sevindimmm :) Allah tamamına erdirsin, düğününüzü de okuyalım burdan :) Darısı da benim başımaaaaaa :):1:

Back
X