özellikle bir şeye şartlanıp dua etmedim ben bugüne kadar hiç ve hayatta ne istediysemde aldım, ben aldım, ben istediğim için aldım...
o yüzden yürekten neyi istiyorsanız o olur, yeter ki istemesini bilin...
eğer olmuyor diye bırakıyorsunuz o şeye layık olmadığınızı düşündüğünüz içindir....Allah inançsızlığı sevmez, şüpheyi sevmez, bir şeyi isterken onun size geleceğinden emin olun...
gelecektir vakti saati geldiğinde, gelmiyorsa daha o şey için hazır değilsiniz demektir..
o zaman da bekleyeceksiniz ve ne onu gerekiyorsa yapacaksınız...
mesela evlilik istiyorsunuz diyelim, nasıl bir eş istediğinizi düşünün, onun sahip olduğu özellikleri bir kenara yazın, o özelliklerin kaçına siz sahipsiniz onu belirleyin ve sizde olmayanlar için mücadele edin...
iş mi istiyorsunuz? nasıl bir işe sahip olmak istediğinizi yazın, artılarınız o işe uygun özellikleri barındırmıyorsa eksilerinizin üzerine gidin...
size şunu söyleyeyim çok istediğim bir şirket vardı.. iki kez görüştmeye gittim genel müdürüyle görüştüm herkes kesin gözüyle bakıyordu ama almadılar beni... kendime sordum neden diye direk uzmanlık isteyen bir bölümdü ve benim yeterli tecrübem yoktu o iş için aslında korkuyordum da...olmadı..
ama ne yaptım o olanda çalışan uzmanlaşacağım daha küçük bir şirkete girdim, azmettim 1,5 yıl sonra da o çok istediğim şirketin kapısından içeri girdim..
eşim... eşim 20 yaşında da karşıma çıkardı... ama ben o zaman sevmeyi bilmiyordum... bencil seviyordum... onu paylaşamazdım hayatla.. değerini bilemzedim kayıp giderdi ellerimden... sevda için çok gözyaşı döktüm ben sevmeyi beceremiyorum diye... kendime dönüp kendimi sevip kendime aşık olduğumda çıktı karşıma eşim... hayatımda bir erkek olmasa da olur dediğim en dingin zamanımda ... hatta nereden çıktı da kafamı karıştırdı dedim... ama aşık oldum ona... çünkü o'ydu...neden demenin anlamı yoktu...nerdeydin demenin de...
kızım... ben hiç bir erkeğe ait olamam ki ... benden anne nasıl olur diyordum... ama içten içe de inanmıyordum dediğime çünkü çok seviyordum çocukları... benim olması gerekmiyordu sevmem için çocuk demek hayat demekti... bu adam o adam dediğimde ikimizi istedim... ve oldu...
dileklerinizi tutup evrene teslim ettiğinizde o gelir sözün kısası en beklemediğiniz anda...
eğer hazırsanız...