ben 4 buçuk aylık hamileyim öyle bir haber aldımki yıkıldım annem hamile hemde 2 aylık annem 42 babam 56 yasında çok mutsuzum ikisinide görmek istemiyorum:1no2:
annemle babama 3 yıl önce resmen ablamla yalvarmıştık bi bebek yapın diye ne annem nede babam kabul etmemişti bu yaştan sonra ancak torun sevilir diye benim anneme en ihtiyaç duydugum anda yanımda olamıcak beni düşünmemeleri beni çok üzüyor belki çok bencil düşünüyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum
annemle babama 3 yıl önce resmen ablamla yalvarmıştık bi bebek yapın diye ne annem nede babam kabul etmemişti bu yaştan sonra ancak torun sevilir diye benim anneme en ihtiyaç duydugum anda yanımda olamıcak beni düşünmemeleri beni çok üzüyor belki çok bencil düşünüyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum
evet canım bu yönden bakılırsa doğru düşünüyorsun
bende bebek beklerken annemden böyle bir haber alsam çok üzülürdüm
çünkü bebeğimle ben çalışırsam annem ilgilensin isterim
seni düşünmemek değilde belki kazayla olmuştur ne biliym
sen 4,5 aylık hamilesin onlarda planlarmamışlardır belki
oyyyyy kıyamam amannn ne güzel işte yaaaa mutsuz olma boşveeeeeerrr ikisi bir büyürler işte... Hem abla hem anne olacaksın yalnız kalmaz bebişin.... üzülme mutlu olllllll......
banada kaza oldu dediler nebileyim kabullenmek çok zor inanaın hamileleik pisikolojisi heralde ben evleneli 1 yıl oldu ablam evleneli 6 ay oldu annamla babam torun olsada sevsek diyorlardı anneme en muhtaç oldugum dönemde yanımda olamıcak annemin tonsiyonu var astımı var ben bebege karsı degilim ama ne ilim annemi 9 ay düşünemiyorum heleki yazın sıcagındanasıl olucak bilmiyorum
kıskançlık krizine girmişsin sen. olabilir bu neden olmasın onlarda isteyerek yapmamışlar ya. bencilce düşünme hamilelikte hem senin annene hemede annenin sana ihtiyacı var ne güzel bir durum tadını çıkart bence. hem böyle yaparak ailenide üzüyorsun napsınlar sen hamilesin diye aldırsınlarmı çocuğu. yakında anne olacaksın biraz olgun davran çocuklaşma. benim annem ihtiyacım olduğunda hep şehir dışındaydı ne yani küseyimmi konuşmayayımmı.
bebegi aldırmaları kesinlikle istemedim istememde ama keske daha dikkatli olsalardı ya anneme bişey olursa 16 yıl önce annem erkek kardeşimin hamileliginde ne zorluklar yasamıstı şimdi tansiyonu ve astımı var yaşı ve kilosuda cabası bencil degilim sadece kızgınım sorun bebek olsaydı oda bican evet yanımda olamıcak bende onun erken dgum riskide var ben bencillik yapmıyorum annemi düsünüyorum insan annesini bu yüzden kıskanırmı cevabınız için tesekkürederim
Üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun.. Hem abla hem anne olacaksın..
Şimdilik olayın şaşkınlığı var üstünde tabi sen de hamilesin daha hassas bakıyorsun ama anneninde kendine iyi bakması lazım sağlık problemleri varmış..
İnşallah sağlıkla doğar bebğiniz..
teşekkürederim inşallah öyle olur kimsenin anlaşmaası yokki ben annemi sakınırken kim bilir ben neler yasıcam sadece paylaymak istedim kızgınlıgım geçsinde anneme yansıtmıyayım diye yanlışmı yaptım doğrumu bilemiyorum şuan kendimden çok annemi düşünüyorum
Bebeto annenin bu yasta hamile kalmasi gercekten cok zor. Allah yardimcisi olsun ins. her ikinizde sorunsuz bir hamilelik gecirirsin. Artik teknoloji cok gelistigi icin annen doktor kontrolu altinda oldugu muddetce ins. bir sorun olmaz aklina kotu seyler getirme. ne guzel bebekler dogdugunda beraber buyutursunuz :))
merhaba arkadaşlar bugün annemle konuştuk çok iyiydi bugün muayene oldu bebekte kendide sağıklı tek gereken kendine eskisinden daha dikkatli olmalıymış ve tabiki moral dualarınıızı eksik etmeyin neolur sizinle konuşmak paylaşmak çok moral oluyor bana çok teşekkürederim hepinize sağlıklı bebişli bir hayat dilerim:Saruboceq:
:) ilginç bir durum ama kazayla olmuştur Allah'ın verdiği can sonuçta başında anası var babası var üzülme kendine yaparsın boşver herşey olacağına varır sıkma canını kendini ve bebeğini düşün...