ok mutsuzum

allah tamamini erdirsin ikiniz ve tum hamileler icin bende dahil :)
takma bu kadar veren allah yuce rabbim saglikli ve hayirli evlat versin...

öncelikle annenizin bu yaşta hamile kaması çok güzel bi olay...
mucize..
mutlaka haklısın anneni yanında istersin o zaten hep yanında olurkii. sen ondan önce doğuracaksın
kadın karnı burnunda yinede sana yardım için uğraşacak. çünkü o bir anne.. sen onun evladısın
üzülme..

bence üzülecek bir şey yok,yavruna arkadaş geliyor işte ne güzel,bir kazadır olmuştur cnm,bence onlara iyi davran

aaa ne güzel bir haber bu :)) annem 48 yaşında 3 torun sahibi ,bazen takılırız bu kadar seviyosun torunlarını yap bitane otur sev ..helak oluyosun yollarda torun görcem diye deriz..oda düşünmüyo değil aslında olsa ne güzel olur kızımın teyzesi veya dayısı kızımdan küçük olur :)) annen gençmiş bence kolaylıkla atlatır üzülme ,sevin..tekrar hayırlı olsun..

İkinize de hayırlı gebelik diliyorum.Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi.Annene destek çıkmanı öneriyorum sen gençsin gebeliğin kolay olur ama anneciğinin zorlu geçeceği aşikar.Moralini iyi tut kendinin de anneninde can taşıyorsunuz.Bilerek yapmamışlardır, utanıyordur da annen şimdi.Bence sevinilecek bir durum ne güzel birlikte bebek büyüteceksiniz.Ben senin yerinde olsam havalara uçardım herhalde..:sm_cool:

bence üzme tatli canini canim hem hamilesin kendinede bebeginede yapma bunu
isteyerekde olsa kazaylada olsa
veran allah ve onun takdiri
seni anlamaya calisiyorum basima gelmedigi icin bilemicem kendince hakli taraflarin olabilir muhakkak ama biri canindan bir parca digeride kanindan bi parca olucak sadece annenden destek beklemez birbirinize destek olur ve bebisleriniz biarada büyür pozitif düsün derim ben

rabbim ikinizinde melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah
ve hersey gönlünce olsun

allahim anne olmak isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah

hepinize çok teşekkürederim annemle bugün kontrole gittik ben 17+03haftalık hamileyim annemse 17+02 benim tahmini dogum tarihim 14 ekim annenim 13 veya 14 bana 2 aylık demişti üzülmeyeyim diyeymiş ama üzgünüm ya aynı gün dogurursak bende bu şans varken bilmiyorum en mutlu günde birlikte olamıcaz tek sevincim saglıklı olmaları:Saruboceq:

saol canım allah isteyen tüm kullarına nasip eylesin
:Saruboceq:

canım bebeğin hiç arkadaş sorunu yaşamıyacak işte üzülme artık bebeğinide etkilersin Allah ikinizede sağlıklı doğumlar versin

insan en zor gününde sevdiklerini yanında ister bende öyleyim ne bencillik nede kıskançlık annemi çok seviyorum 22 yaşındayım bu sene zarfında annemle toplasam 3 ay ayrı kalmadım cok zor ablamda bebek istemişti ben yeni hamileyken annem nekadar kızmıştı önce kardeşin atlatsın şu durumu ikinize birden yetişemem diye şimdi neolacak bilmiyorum inşallah sezaryen dogum olayı olmaz allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Benim ilk aklıma gelen şey annenin yaşı oldu. Lütfen bütün testlerini kontrollerini yaptırsın.

ayyy bu ne gzel 1 sey annenizin en çok sze ihtiyacı vardır şimdi kıyamam allah szlerin ve tüm hamilelrin yardımcısı olsun

doğrusu çok yadırgadım seni
inanamadım
hamile kalırken nasılki onların fikrini almışsan onlarında senin fikrini almasını bekleyemessin
böylesi benilce birdüşünce olamaz

hamile kalmak için kimse kimseye danışmaz elvette benim anlatamadıgım kime sorarsam sorayım insan en çok annesini istermiş yanında eğer bunun adı bencilikse bencil bilsinler düşüncelerinide yazdıkları için teşekkür ederim

KIZLARRRRRR bence bebeto haklı insan özel olmak ister ne öle yarışır gibi senin heycanını paylaşmak koşturmak yerine kendi telaşlarına düşcekler ama morelini bozma canım herkezin bebği kendine özel bebğini kucağına alınca herşeyi unutursun hem başka yönüyle bak bebeğinin teyzesi yada dayısı ondan küçük olcak ilginç değişik bi durum

Bebeto,

Bebişler hayırlı olsun canım..
Yaşında küçük ve sen bir şok yaşamışsın (doğal ve haklı olarak) ama herşeyde bir hayır vardır. Benimde 13 yıl aradan sonra bana 3. kardeş gelmişti ve şaşırmıştım ama iyiki olmuş. Ben evlenip gurbete geldim, diğer kardeşim evini ayırdı ve annemler şimdi en küçük kardeşimle kaldılar. Onlarda tek başlarına olacaktı. Sen annen için 80 yaşına gelsende hep özel olacaksın ki.. Bak ne mutlu sana annen yanında, kontrollere beraber gidebiliyorsunuz, aynı duyguları beraber paylaşabiliyorsunuz - özel olduğun buradan belli zaten; bu şansı kaç kişi elde etmiştir?
Ayrıca anneciğini de düşün, kimbilir o ne durumda, kızı hamile, elalem ne diyecek diye kuruntu yapıyordur belkide.. Zamanla alışırsın ve bence kabul edince herşey çok daha güzel olacak. Tepkilerine hak veriyorum, çok doğal ama biraz zaman ver. Ayrıca sende anne olacaksın, ileride seninde aynı duruma gelmeyeceğin ne malum.. Herşey insanoğlu için tatlım. Üzme kendini artık...

çok az insanın başına gelebilecek bir durum aanesiyle birlikte hamile kalmak
bence içinde bulunduğun durumun tadını çıkarr

ya canım myanlış anlama ama bence o bebek düşer düşebilir tansiyon var diyon, astım var diyon yaşlılık kilo hem benim annem bile 34 yaşında kardeşime 50 de 1 daown sendromlu olanilirler dedi oda yaştan dolayıymış ki annen 42 yaşında

tesekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bebeği kabullendim zaten hem kardeşim hemde bebeğim olucak buna seviniyorum tek düşüncem anneme bişey olucak korkusu inşallah onada bebeğede bişey olmaz eğer olursa çok kötü olurum heralde sizden tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin gerçekten iyiyki annemden uzak değilim hergün onun yanındayım allah tüm isteyenlere hayırlı bebişler nasip eylesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…