ben 4 buçuk aylık hamileyim öyle bir haber aldımki yıkıldım annem hamile hemde 2 aylık annem 42 babam 56 yasında çok mutsuzum ikisinide görmek istemiyorum:1no2:
merhaba arkadaşlar bugün annemle konuştuk çok iyiydi bugün muayene oldu bebekte kendide sağıklı tek gereken kendine eskisinden daha dikkatli olmalıymış ve tabiki moral dualarınıızı eksik etmeyin neolur sizinle konuşmak paylaşmak çok moral oluyor bana çok teşekkürederim hepinize sağlıklı bebişli bir hayat dilerim:Saruboceq:
ben 4 buçuk aylık hamileyim öyle bir haber aldımki yıkıldım annem hamile hemde 2 aylık annem 42 babam 56 yasında çok mutsuzum ikisinide görmek istemiyorum:1no2:
bebegi aldırmaları kesinlikle istemedim istememde ama keske daha dikkatli olsalardı ya anneme bişey olursa 16 yıl önce annem erkek kardeşimin hamileliginde ne zorluklar yasamıstı şimdi tansiyonu ve astımı var yaşı ve kilosuda cabası bencil degilim sadece kızgınım sorun bebek olsaydı oda bican evet yanımda olamıcak bende onun erken dgum riskide var ben bencillik yapmıyorum annemi düsünüyorum insan annesini bu yüzden kıskanırmı cevabınız için tesekkürederim
annemle babama 3 yıl önce resmen ablamla yalvarmıştık bi bebek yapın diye ne annem nede babam kabul etmemişti bu yaştan sonra ancak torun sevilir diye benim anneme en ihtiyaç duydugum anda yanımda olamıcak beni düşünmemeleri beni çok üzüyor belki çok bencil düşünüyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum
hepinize çok teşekkürederim annemle bugün kontrole gittik ben 17+03haftalık hamileyim annemse 17+02 benim tahmini dogum tarihim 14 ekim annenim 13 veya 14 bana 2 aylık demişti üzülmeyeyim diyeymiş ama üzgünüm ya aynı gün dogurursak bende bu şans varken bilmiyorum en mutlu günde birlikte olamıcaz tek sevincim saglıklı olmaları:Saruboceq:
yorumlarınız için teşekkürederim evet bebeklerin cinsiyeti belli oldu eğer değişiklik olmazsa ikiside kız buna çok seviniyorum dualarınızı eksik etmeyin neolur allah bebeiş isteyen tüm kullarına nasip eylesin bu duyguyu:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?