ok mutsuzum

annen takiplerini düzenli yaptırırsa riskli olsada sağlıklı bir hamilelik geçirebilir. bi arkadaşım şuan 8 aylık hamile ve 42 yaşında ve gayette sağlıklı bir gebelik yaşıyor. bu arada senin yerinde olmayı çok isterdim. böyle özel bir şeyi insan yakın arkadaşıyla değil annesiyle yaşamak ister şahsen ben annemle hamile kalmayı çokkkk isterdim. keşke rahmi olabilseydi ((( ayrıca kardeşimle çocuğumu beraber büyütmek çok keyifli olurdu. stewe martinin böyle bi filmi var ve ben izleyince ona çok özenmiştim. bence tadını çıkarmalısın bu sürecin. :CüvCüv::CüvCüv:

belki de tahmin edemeyeceğiniz mutluluklar getirecek melekler geliyordur cennetten evinize.. ..böyle bir

şeyde şer kelimesini kullanmak bile çok çok kötü. bence ..şükredin her gün ann olabildiğiniz için ve

annenizin planlamadığı ama size gönderilen emanet için...

ben 4 buçuk aylık hamileyim öyle bir haber aldımki yıkıldım annem hamile hemde 2 aylık annem 42 babam 56 yasında çok mutsuzum ikisinide görmek istemiyorum:1no2:

Canim bence bunda üzülecek birsey yok. Benim annemde ben nisanlandiktan sonra hamile kaldi yani kizkardesim benden yirmi yas kücükyerimseniben

Olmus bir kere simdi aldiracak hali yokya,allah layik görmüs vermis böyle düsünmen lazim bence.annenle babanda cok üzülürdü bu yazdiklarini görseler

Bunun güzel yönleride var annemde istemiyordu ama kardesim simdi 8 yasinda

Zaten kimseden kimseye fayda yok o yüzden kafana takma

Ben iki tane hamilelik gecirdim bana hic kimse yardimci olmadi hicbir konuda ama sende nasildi bilemem tabiki

Son düzenleme:
canım inan bunda üzülecek bir durum yok, kadeşinin çok olması zenginlik bence,ben zamanında anneme doğur demediğim için pişmanım neymiş ablam evliymiş ayıpmış olsaydı büyüyüp adam olmuştu şimdi.ozamanki cahilliğim şimdi düşünüyorum daha fazla kardeşim olsun isterdim,hem senin çocuğun sana annenin çocuğu kendine,sanane kız klava: canım hiç dert edip anneni de kendini de üzme beraber büyütürsünüz fenamı arkadaş olurlar işte laelaelaelaelae,mevlam ikinizin de bebeğini analı babalı büyütsün inşallah...a.s.

canım ya ne mutlu sana bu cok özel bi durum gercektensen tadını cıkar ayrıca haklısın dogumda annenin senin yanında olmasını istersin hepimiz bunu istiyoruz ben anneme doguma 1 ay kala yanıma gelceksin ne olur ne olmaz diyorum yanımda tek onu ve eşimi istiyorum bu seninde en dogal ama senin annenin mazereti cok guzel birlikte buyutuceksiniz bebişleri ne guzel

canım yaaa bniye öle yapıyon ki oluruna bırak herşeyi hayırlısı artık de sadece takma kafana bak sende iki canlıymışşın

kardesinle bebegin bir arada beraberce büyürler ne guzel ..üzülme canim herseyde bir hayir vardir,,,

çok güzel birşeykaydirigubbakcemile2annenide senide tebrik ediyorum...çok az rastlanacak bir durum bence tadını çıkarın vallahi....yalnız annen testlerini felan dikkatli yaptırsın....yaşı olduğu için hali ile hem bebekte hemde onda risk artıyor....:CüvCüv:annen benden sadece bir yaş büyük...bugün gebe kalsam bende seve seve doğururum vallahialkisalkisalkishele eşim sevincinden delirir heralde....ama benim olması ihtimali nerde ise sıfır...rahmimde birkaç myom var...kalsam bile taşıyamayabilirim..büyük ihtimal düşükle sonuçlanırbenneyaptımki...iki yıl önce felan benimde adetim hemen hemen 20 gün geçmişti cesaret edip test bile yaptıramamıştım...ama aile bireylerinin ağzını aramıştım...hani varsa tepkileri ne olur diye...eşim zaten ister onu biliyordum...küçük oğlum harika olur ama kız olursa daha harika olur demişti...ama büyük oğlum esti gürledi...kıyameti koparmıştı...utanmayacakmısın askerlik oğlun varken karnını gere gere gezmeye diye...seninle sokağa çıkmam arkadaşlarım görse utanırım demişti...cidden çok üzülmüştüm tepkisine...ne yaparım eğer varsa diye daha da üzülmüştüm...sonrasında test yaptırdım ...yok muş:sm_confused:baktım en çok o zaman üzüldüm:roflol:yani insan hemen o havaya giriyormuş yaşın başın pekde önemi yokmuş...aksine kendimi daha genç gibi hissetmiştim:roflolnun için bugün hamile kalsam ...oğlumu felan takmaz doğurmaya çalışırdım...üstelik şu an askerde..iyi olurdu o askerde iken gizli gizli doğururdum:roflol:alkisalkisalkis....evet annenin desteğine ihtiyaç duyarken şimdi tam tersi sen ona destek olma durumunda kalmışın ama yinede çok güzel bir şey bence...ablanı düşünemiyorum oda hem sen hem annen arasında koşturmak zorunda kalacak...tabii bu arada oda hamile kalmazsa...yerimseniben annenede sanada hyırlı doğumlar canım inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...hımm bu arada cinsiyetleri belli oldumu bebeklerin...

çok güzel bir duygu bence .
nedense bizim toplumumuzda belirli bir yaştan sonra hamilelik
özellikle evde yetişkin çocuklar varsa yadırganır ayıplanır..
onlar dikkat etmişlerdir muhakkak
ama demekki o çocuğun dünyaya gelmesinde hayır varki gelicek
annene destek ol ve sakın bu durumundan dolayı suçlama..
benim şuan annem hamile olsa inan sevinçten yere göğe sığmam..
vardır herşeyde hayır..inşallah ikinizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi..

ben 4 buçuk aylık hamileyim öyle bir haber aldımki yıkıldım annem hamile hemde 2 aylık annem 42 babam 56 yasında çok mutsuzum ikisinide görmek istemiyorum:1no2:

yani seni duyanda annen çocuğu gayri meşru yaptı sanır.bence abartmışın.annen baban senden akıl mı alacak yoksa yaparken sana mı soracak ne kadar ağır bir kelime görmek istemiyormuşun.allahaşkına bencil olmayın kocana çevrene ne diyecem düşüncesinde misin.ayrıca annen ve baban çok da yaşlı değiller.biraz bencillikten sıyrılıp insanların karar ve tercihlerine saygılı olun.ben anne ve babanın yerinde olsam bu kadar ağır konuşan bir evladı ben görmek istemem.

merak ediyorum beni bencilikle şuçlayanlar yazıların devamını okuyorlarmı?:uhm:

ayy ben seni çok ii anlıorum cnmm..benmde en korktuum şeydi ve bende çok kızardım kaynanam hamile kalsa o kadar kızmam Allahtan benim en buyuk şansım annemin çok zor bi hamilelik eçirmesi cesaret edemez zaten istemıoda ama bellimi olur işte birden isticekleri tutar bende evlenene kadar çok söledim doğurcaksan doğur bi tane daha die..hayır dedi.. sonra ben evlendikten sonra bide hamile kaldıktan sonra şaka olarak bende doğursammı acaba oğlum olurmu acaba diodu bende bi kızdım sen o hakkını kaybettin dedimm orda kaldı yinede buyuk konuşmayım hiç istemediğim bi durum..

Bebeto bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu??
Allah ikisinide sizlere bagislasin insaallaha.s.

Kızma ama ben anneni falan düşündüünü zannetmiyorum, eğer anneni düşünseydin 3 yl önce bebek yapmaları için yalvarmazdın, 3 yl önce de rahatsızdı kardeşine hamileyken de zor geçmiş hamileliği onu örnek gösteriyorsun, o zaman niye ablanla 3 yıl önce yalvardınız bebek yapması için...
3 yıl önce yalvardınız, niye şimdi anemi de babam da görmek istemiyorum diyecek kadar kızgınsınız..
Çünkü planlarınız vardı, ben hamile kalayım, annem bebeğe bakar, bende çalışmaya devam ederim... Şmdi planlarınız suya düştü, anneniz bebeğinize bakamayacak, yada baksa bile kendi bebeği de olacağı için sizin bebeğinz el bebek gül bebek olmayacak....

Annenz siz ona ihtiyacınız olduğunda sizin ihtiyacınızı karşılamak için el pence diva, hazır ve nasır olmak zorunda olan kişi değildir.. Bence bencillik yapıyorsunuz....
Nice annesi hayatta olmayan, uzakta olanlar var, ne yani anneme ihtiyaç duyuyorum ama o yanımda değil diye annelerine küsüyorlar mı hayır...
Siz hamile olmanızın da getirdiği psikoloji ile tepki gösteriyorsunuz....

Pardon, artık fikriniz değişmiş sanırım, dediklerimi geri alıyorum, aklın yolu bir....

Son düzenleme:

canım sevinmen lazım neden üzüldünki.hayırlısı böyleymiş de gerisini boşver.hem ne güzel annenle aynı anda aynı şeyleri yaşıyosunuz.

yorumlarınız için teşekkürederim evet bebeklerin cinsiyeti belli oldu eğer değişiklik olmazsa ikiside kız buna çok seviniyorum dualarınızı eksik etmeyin neolur allah bebeiş isteyen tüm kullarına nasip eylesin bu duyguyu:Saruboceq:

anne kiz herikinize de hayirli dogumlar,:Saruboceq:
ay ne harika bisey ya
neyse artik kabullenmissin kardesiniŞeniz
kardes kardes büyürler herikiside. teyze yegen:1rolleyes:
arkadasimin kardesi oldu yillar sonra, hem arkadasimin kizlari teyzelerinden daha büyük
onun icin kücük teyze diyolar simdi:roflol:
bakarsiniz ayni gün dogum yaparsiniz bu gidisle zaten öyle olacak gibi de.
esleriniz var yaninizda onlar girer gerekirse doguma.

onlarda cocuklarinin dogumuna tanik olsunlara.s

ayy benim anamla babam da aynı yaştalarrr yavvv olmaz derdim olabiliyomuş demek hem de ikiz şahane bişi yaa..

canım doğum yapmış bir anne olarak seni çok çok iyi anladım. doğumunda annen yanında olsun,hastanede başucunda olsun,lohusalığında yalnız bırakmasın seni istiyorsun. bir yandan da annenin sağlık problemleri ve yaşı dolayısıyla kuşku içindesin birşey olursa anneme diye korkuyorsun.Ama Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. O ne eylerse güzel eyler. işleri ona havale et ve hakkında hayırlısını iste.umarım ruhun huzuru bulur biran önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…