bebegi aldırmaları kesinlikle istemedim istememde ama keske daha dikkatli olsalardı ya anneme bişey olursa 16 yıl önce annem erkek kardeşimin hamileliginde ne zorluklar yasamıstı şimdi tansiyonu ve astımı var yaşı ve kilosuda cabası bencil degilim sadece kızgınım sorun bebek olsaydı oda bican evet yanımda olamıcak bende onun erken dgum riskide var ben bencillik yapmıyorum annemi düsünüyorum insan annesini bu yüzden kıskanırmı cevabınız için tesekkürederim
Kızma ama ben anneni falan düşündüünü zannetmiyorum, eğer anneni düşünseydin 3 yl önce bebek yapmaları için yalvarmazdın, 3 yl önce de rahatsızdı kardeşine hamileyken de zor geçmiş hamileliği onu örnek gösteriyorsun, o zaman niye ablanla 3 yıl önce yalvardınız bebek yapması için...
3 yıl önce yalvardınız, niye şimdi anemi de babam da görmek istemiyorum diyecek kadar kızgınsınız..
Çünkü planlarınız vardı, ben hamile kalayım, annem bebeğe bakar, bende çalışmaya devam ederim... Şmdi planlarınız suya düştü, anneniz bebeğinize bakamayacak, yada baksa bile kendi bebeği de olacağı için sizin bebeğinz el bebek gül bebek olmayacak....
Annenz siz ona ihtiyacınız olduğunda sizin ihtiyacınızı karşılamak için el pence diva, hazır ve nasır olmak zorunda olan kişi değildir.. Bence bencillik yapıyorsunuz....
Nice annesi hayatta olmayan, uzakta olanlar var, ne yani anneme ihtiyaç duyuyorum ama o yanımda değil diye annelerine küsüyorlar mı hayır...
Siz hamile olmanızın da getirdiği psikoloji ile tepki gösteriyorsunuz....
Pardon, artık fikriniz değişmiş sanırım, dediklerimi geri alıyorum, aklın yolu bir....