ok mutsuzum...

Küçük bir şehirde bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum. evinize misafiriniz gelse tüm şehir duyar herkes herkesi tanır. konuşacak arkadaşlık edecek kimsen yoktur. inan tayin olup atanan devlet memurlarının durumu böyle bir den değilsin. yada biçok kişi bu durumu yaşamıştır. çok sıkıldığında izin rapor alarak arada kaçabilirsin.arasıra ailenden birinin annenin kardeşinin yanına gidip gelme şansı yok mu? senin için değişiklik olur. bu arada orada yaşayan memurlarla aranı bozma sakın. eski memurlar yeni gelenlerle biraz uğraşırlar. Allah yardımcın olsun..

ptt de tayin kolaymış.sgk da tayin olmuyormuş..maliyeyi bilmiyorum maalesef..sanırım sözleşmelide değil seninki..sözleşmeli olsa seneye girersin sınava ,kazanırsan hemen öteki kuruma geçebiliyorsun istifa edip ama memur olunca bildiğim kadarıyla öyle olmuyor..ya istifa edip bir daha hazırlanacan yada boyuna tayin isteyecen..memurlar nette becayiş iste..belki birisi çıkar..valla ne denir başka bilmiyorum yani işin zor..burasıda il ama küçük bir yer..inan hastaneye gidiyon herkes seni tanıyor..düşün kadın doğumda bir hemşire var ,doktor bana ne vermiş benim sorunum ne herşeyi biliyor yani:)) artık gitmeye utanıyorum yaaa..acaba benimde dedikodumu yapıyorlarmıdır?:))

bizde babamın görevi nedeniyle şehir şehir gezdik durduk hemen hemen bezer olaylar sıkıntılar atlattık bu nedenle sen ilk değilsin sonda olmayacaksın bu sorunları yaşayan... ama memur olmuşsun senin de dediğin gibi istediğini başarmışsın bunda sonrası için hayırlısı olsun demeye bak ve sabret becayiş olabilir atama olabilir sağlık durumuyla ilgili bişiyler bulup da tayin yaptırabilirsin birde bu yoları dene
ordaki insanlara o kadar kızdım hatta içinden ne kadar malsınız demek geldi sömürülmeyi bağrınmaya hakeden topluluk işte... ((sağlık durumu ile ilgili atamayı düşün ama )

canım sağlık durumu ile atama derkenn; yani burada görev yapamaz şeklinde bir kurul raporu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…