saçma sapan buluyorum kavgalarınızı hepimiz bu ülkenin çocukları değilmiyiz nedir alıp veremediğiniz var birbirinizle...
çocuklarımız görse şu halimizi.
her gün okuyoruz gazeteleri bilgilerimiz var çok şükür buraya niye taşıyorsunuz anlamış değilim
kimse kimsenin fikirlerini değiştiremez merak etmeyin ve boşuna atışmalara sebebiyet vermeyin..çok okumak değil ne anladığınız önemlidir..herkesin fikirlerine saygı gösterin
:1yes2: :1yes2:
BEn artik utancimdan birsey yazamayacagim CAmdan Kalp`e aynen katiliyim artik siyrilayim aradan gorunmeden :))))))
Guluyorum ama sanki kafami sert bir duvara carptim gibi bu yazinda Yesilim :))))Okudum biran durup kaldim :)))
Sagolasin , ellerin dert gormesin
BEN HIC BU KADAR GUZEL ELESTIRILMEDIM :)))) BITANESIN ...
saçma sapan buluyorum kavgalarınızı hepimiz bu ülkenin çocukları değilmiyiz nedir alıp veremediğiniz var birbirinizle...
çocuklarımız görse şu halimizi.
her gün okuyoruz gazeteleri bilgilerimiz var çok şükür buraya niye taşıyorsunuz anlamış değilim
kimse kimsenin fikirlerini değiştiremez merak etmeyin ve boşuna atışmalara sebebiyet vermeyin..çok okumak değil ne anladığınız önemlidir..herkesin fikirlerine saygı gösterin
bence bir blog hazırlamalısın kendine yeşilim.ya da daha önce arkadaşların da dediği gibi yazılarını kalıcı kılmalısın.o kadar akıcı ki dilin.büyük keyif alıyorum okurken.emeğine sağlık tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?