o kadar hata yapmısım ki...o kadar hata dolu seyler...geri alamayacgım ve bir türlü başa cıkamadıgım seyler..ilişkilerim oldu gercekten sevdigim gercekten öylesine olmayan...severek biiler paylaştım hep..sevdigim için paylaştım...erkek arkadasım beni terk etti..sebep ben cok sey yasamısım..onla ne yaptıysam ondan oncekilerle de yapmısım ve bunu yediremedigini söyledi..tamam kabul ediyorum bi erkek için zor olmalı ama o yaparken bunları hiç düşünmüyodu..sonucta o da elimi tuttu,öptü sarıldı..yaparken bişi demedi sonra sonra koydu..bunu anlayamıyorum işte..ve simdi ben cok pişmanım bu zamana kadar ne yaptıysam ..hele de o bunları yüzüme vurunca yıkıldım.. dedim gercekten bu kadar basit bi kızmıyım ben..? nasıl kaldırcam bunları? nası bas edicem simdi? onu gectim artık yaptıklarımın verdigi vicdan azabı ve gunah beni öldürüyo..çok pişmanım çok..sanki sürekli karsıma cıkıcak bu benim..bir sey yiyemiyorum içemiyorum.hayat umrumda deil...arasın die telefna bakıyorum durmadan..telim calmadı iki gundur ne arayınım var ne soranım...o da beni seviyodu..yani hissediyodum bunu ama bu kadar gecmişi takıp dert edip beni bi köşeye atcak kadar mı koyar insana..onu da anlamaya calısıyorum ama ben onun yaptıgını yapmazdım diyorum..sevgi her seyiyle kabullenmek degilmidir..bu arada okuduklarınızdan sonra bakire olmadıgımı düşünmeyin..bakireyim.ama ileri gittim yaa..lanet olsun yaptım bunu yani.yapmaman gereken seyleri yaptım yani..acık konusuyorum sizde acık konusun die..ben her seyimle her seyiyle onu sevmiştim..onun da olmuş bi ilişkisi ama benimki gibi olmamış..ciddi deilmiş...ben de taksam takarım yaptıklarını ama takmıyorum..benim için fiziksel cekim deil sanırım kalbi önemli..birini sevse daha cok koyardı acıkcası..bildiginiz gecmişinden pişmanlık duyan bunun da sürekli içinde bi yerde durucak ama canını yakıcak biriyim..ama öğrendim..çok sey ögrendim..hatalarımdan ögrendim..acı cekiyorum ama öğrendim artık işime yararsa..ne onlarla ne onlarsız..lanet olsun..ve hep daha cok üzülen bizler...oysa sevmiştim..çok sevmiştim...