ok pimanm kurtulamyorum

letmelive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
29
0
86
Ankara
o kadar hata yapmısım ki...o kadar hata dolu seyler...geri alamayacgım ve bir türlü başa cıkamadıgım seyler..ilişkilerim oldu gercekten sevdigim gercekten öylesine olmayan...severek biiler paylaştım hep..sevdigim için paylaştım...erkek arkadasım beni terk etti..sebep ben cok sey yasamısım..onla ne yaptıysam ondan oncekilerle de yapmısım ve bunu yediremedigini söyledi..tamam kabul ediyorum bi erkek için zor olmalı ama o yaparken bunları hiç düşünmüyodu..sonucta o da elimi tuttu,öptü sarıldı..yaparken bişi demedi sonra sonra koydu..bunu anlayamıyorum işte..ve simdi ben cok pişmanım bu zamana kadar ne yaptıysam ..hele de o bunları yüzüme vurunca yıkıldım.. dedim gercekten bu kadar basit bi kızmıyım ben..? nasıl kaldırcam bunları? nası bas edicem simdi? onu gectim artık yaptıklarımın verdigi vicdan azabı ve gunah beni öldürüyo..çok pişmanım çok..sanki sürekli karsıma cıkıcak bu benim..bir sey yiyemiyorum içemiyorum.hayat umrumda deil...arasın die telefna bakıyorum durmadan..telim calmadı iki gundur ne arayınım var ne soranım...o da beni seviyodu..yani hissediyodum bunu ama bu kadar gecmişi takıp dert edip beni bi köşeye atcak kadar mı koyar insana..onu da anlamaya calısıyorum ama ben onun yaptıgını yapmazdım diyorum..sevgi her seyiyle kabullenmek degilmidir..bu arada okuduklarınızdan sonra bakire olmadıgımı düşünmeyin..bakireyim.ama ileri gittim yaa..lanet olsun yaptım bunu yani.yapmaman gereken seyleri yaptım yani..acık konusuyorum sizde acık konusun die..ben her seyimle her seyiyle onu sevmiştim..onun da olmuş bi ilişkisi ama benimki gibi olmamış..ciddi deilmiş...ben de taksam takarım yaptıklarını ama takmıyorum..benim için fiziksel cekim deil sanırım kalbi önemli..birini sevse daha cok koyardı acıkcası..bildiginiz gecmişinden pişmanlık duyan bunun da sürekli içinde bi yerde durucak ama canını yakıcak biriyim..ama öğrendim..çok sey ögrendim..hatalarımdan ögrendim..acı cekiyorum ama öğrendim artık işime yararsa..ne onlarla ne onlarsız..lanet olsun..ve hep daha cok üzülen bizler...oysa sevmiştim..çok sevmiştim...:(:(:(:(

iyi de ben birşeyi anlamadım. öncekilerden ve onlarla ne yaşadığınızdan neden bahsettiniz ki?

gerçekten sevseydi bunları kafaya takmazdı.
demek ki gerçekten sevmiyormuş..
inan bunlar önemli değil tensel ilişkiler..
önemli olan onu olduğu gibi sevmek,kalbini,aklını içini sevmek..
salla gitsin...hiç de pişmanlık duyma...

cunku merak etti..ben de anlattım..biliyorum anlatmamam gerekiyomuş..herkes öle diyo. ama iyiki anlatmısım cunku sonradan cıktı zaten..yani ben hep dürüst oldum ona ya..o sordu ben anlattım..ne salagım demi? ama salaklık da deil bu ya..yani seffaf olsun istedim..beni seviyor ya her seyimle kabul eder beni dedim.. o da kazdıkca kazdı...sonra da kabullenemiyorum dedi cekti gitti..nası bişi bu ya?

seviyordu beni...acaba sevmiyordu da o seviyomu sanıyodu? olan bana oldu..3 kere ayrılalaım dedim bi de..yanaşmadı..kaldıramıyosun madem dedim ayrılalaım dedi..yok dedi..sonra kendi ayrıldı..fena kazık yedim

cnm sana tavsıyem gecmıse sunger cek once
ve bırdaha olurya bırını seversen sakın anlatma
erkekler unutmaz,onemsememıs gıbı yapar ama onemserler aslında
gecmıs gecmıstır,hata yaptım farkındayım dıyorsun,bu onemlı bırsey
ayrıca seven ınsan terketmez,gozunden sakınır.
neyse cnm gıden gıtmıstır bosver
hayat bazen cok onemlı dersler ogretır ınsana
zamanla kendıne olan kızgınlıgın da gececek
hayatına devam et hıc kendını uzme
bırgun karsına gercekten senı seven anlayan bırı cıkacak
sonra bu yasadıklarına guleceksın
tecrubeyle sabıttır

ne denebilir ki zor bi durum arkadaşım...üzüldüm valla...ınşallah başka bi ilişki seni mutlu eder bu adamı unutturur belki oda sevmiştir ama erkekler çok takıyor böyle şeyleri...

canım yanlış anlama ama hem bakireyim demişsin hem ileri gittik demişsin.ileri gittik derken öpüşme kokuşma fln mı.yoksa bekaretin gitmeyeceği bi şekilde cinsel ilişki mi?.

herkes öyle diyor.. hiç gecmiycek gibi su aralar..ya sanırım onu kaybetmekten cok benim yüzüme vurdgu pişmanlıklarım koyuyo bana.. ne acı bişi..kimsenin basına gelmesin..pişmanlık vegeriye alıp düzeltememek bu yüzden de elinden bişilerinin kayıp gitmesi kadar acı bişi yok..alınması gereken dersler tek olumlu tarafı..önüme bakmaktan bi care yok .. farkındayım...hayat ne getirirse ama mümkünse kimse olmasın ya.. hakkaten kimse sevmesin beni.. illaki ona da alısırım.. uzak olsunlar benden yeter..tesekkur ederim hepinize...:enbuyukkk:

yazmayacaktım ama dayanamadım...arkadaşım niye kendini harap ediyorsun? geçmişinden niye pişmanlık duyuyorsun?Yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış,sonuçta sen basit bir kız olsaydın sevmediğin insanlarla da tensel olarak yakınlaşabilirdin,sadece sevdiğin,doğru olduğunu düşündüğün insanlarla bir şey yaşamışsın,kendini daha fazla hırpalama...Hepimiz her yeni ilişkimize bu defa son,doğru insanı buldum sonunda diye başlıyoruz ama sonradan işler beklediğimiz gibi gidemeyebiliyor,bu yüzden geçmişte yaptıkların yüzünden şimdi kendini harap etme,o an için karşındaki insanın doğru insan olduğunu düşünüyordun ve bişeyler yaşadın ama değilmiş ne yapabilirsin? sadece kendine olan saygını lütfen yitirme ve seni sen olduğun için sevmeyen,dar görüşlü,hayatı siyah ve beyazdan ibaret sanan insanlar için üzülme...Bi gün eminin karşına daha iyi biri çıkar ve herşeyi unutturur,sen yeter ki seçimlerini doğru yap,seni bırakıp giden adamı önemseme artık...Son bir şey daha,ilişkilerde şeffaflık,dürüstlük önemli ama sana bi tavsiye önceki sevgililerinle yaşadıklarını beraber olduğun kişiye asla ve asla anlatma...Sadece kendine olan saygını koru yeter...

o zaman cnm geçmişe bakma artık. bir dahaki ilişkilerinde erkeklere karşı bu kadar fedakar olmamamlısın çünkü erkek mileti nankördür. hem birliktelik isterler hemde istediklerini alınca seni kötü görürler. yani onları mutlu etmek imkansız .. ne istediğini bilmiyorlar.

sen doğru olanı yapmışsın. bütün detayları vermeseydin keşke. sadece senden önce ılışkı(lerı)m oldu bu kadarını bılmen gerek demen yeterli olurmuş...

yıne de madem bunu kaldıramamış ve böyle bişeyden seni terketmiş sorun sende değıl onda merak etme.. için rahat olsun....

tesekkur ederim ya...allahım yanımda olsun inşallahb undan sonra daha guzel olur.. yalnız kalmaya da razıyım yeter ki böyle pişmanlıklarım olmasın...ayrıca hakkaten burdan okuyanlar varsa gercekten sakın hiçbir erkege guvenmeyin..ya kimseye..en mükemmel olarak gozukene bile.. lütfen...canınız yanmasın..

Basit olan ta kendisi!:mymeka:
Sakın kafanıza takmayın,böyle erkekler için asla değmez..
Seven erkek herşeyi ile kabul eder sevdiğini..

gecmişinden ona neymiş:mymeka:
ne yaptıysan yaptın ona susup oturmak düşer
aaha böylede gıcına baha baha gitmek düşer(alla ya acaip sinirlendim}

boşver gitmek için bahane arayışları içindeymiş demekki....

sevgili dediğiniz, geçmişinden ibarettir zaten. onu şu anda sevdiğiniz kişi kılan şeydir deneyimleri ama acı gelsin size, ama tatlı...
hani bir mucizedir oldu, geçmişte yaşadıklarınızdan onun keyfî dilekleri doğrultusunda ayıklandınız diyelim. bu durumda o kişiye sorulması gereken soru "sizin hâlâ sevdiğiniz kişi olup olmadığıdır bence"..

geçmişi sorgulayarak , geçmişte yaşadıklarınızı hazmedemiyorum diyerek veryansın eden bir kişi zaten geleceğinizdede olamaz isteseniz bile elbette inceldiği yerden kopar..

en hayırlısını sizi terkederek yapmış, size daha büyük bir iyilik yapamazdı şu koşullarda
sevinmelisiniz
..

Her erkek kaldirmaz bunlari evet ama düsünmüyorlar ki onlar yani erkekler birileriyle cikiyorlar da öyle oluyor...onlar yapinca birsey yok, kadin birsey diyemiyor, ama kadin yapinca erkek ne derse o oluyor!!! ne sacma...ben evlenene kadar hic bir iliski yasamadim, öpmedim, el tutmadim...sevgilim olmadi hic ama ilkleri hep esimle yasadim...ve bundan cok mutluyum...esimde öyle, utangac birisi zaten, hic olmamis ve bu beni o kadar cok mutlu ediyor ki...yani bence hic iliskiler yasanmasa da iyi olur. Ama bu devirde herkes herkese biraz özeniyor, o yapiyor neden ben yapamam diye...ve yasaniyor iliskiler...artik ne diyeyim...demekki sevmemis seni, ki birakti gitti...belki senin bu yasadiklarini bahane edip gitmistir...üzülme...

bence hem seni diledigi gibi kullanip hem de sucu sana yukleyip bir guzel siyrilmis isin icinden.
basit degil de saf diyebiliriz sanirim sana
hala da oturup uzulme,
bundan sonrasi icin ayik olmaya calis sadece...

Back
X