Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyordu beni...acaba sevmiyordu da o seviyomu sanıyodu? olan bana oldu..3 kere ayrılalaım dedim bi de..yanaşmadı..kaldıramıyosun madem dedim ayrılalaım dedi..yok dedi..sonra kendi ayrıldı..fena kazık yedim
bi erkeğin kabullenemeyeceği şeyler miydi yaşadıkların?
Dün arkadaslarla bu konuyu konusuyorduk.
Cok samimi 3 tane arkadasim var, 2si ilk ciktiklariyla evlendi, ben ilk ciktigimla nisanlandim, diger arkadasimda ilk ciktigiyla nisanlanmak üzere.
Ama hepimizin hemfikir oldugu bir konu var. Kiz olarak elbette dikkatli davranmak zorundasin. Ama cok temiz bir aile kizi, cok saglam karakterli bir kiz, afedersiniz hayvanin birine düsse ve bu nedenle o kisiden ayrilmis olsa ne olacak? Ne yani, simdi bu kiz o adamin elini tuttu diye, ona sarildi öptü diye kirlendimi? Kötü mü oldu?
Ama birde, önüne gelenle cikan kizlar vardir, ki erkeklerin öyle kizlarla uzun süreli iliski yasamak istememelerini anliyorum ben. Bende erkek olsam bende istemezdim acikcasi. Hadi biriyle ikisiyle ücüyle anlasamadinda, dördüncüde mi kötü cikti? diye aklimda soru isareti kalirdi.
Ama yinede ne olursa olsun erkek milletine firsat vermeyeceksin gülüm. Biliyorum atesle barut yanyana durmuyor, rahibe degiliz ki biz. Ama iste o anlarda, güclü olup insanin nefsine hakim olup, kendini düsünmesi gerekiyor, cünkü sen ne kadar temiz niyetle yaklasirsan yaklas, karsindaki herzaman bu niyetini anlamiyor.
Umarim bundan sonra mutlu olursun canim,öpüyorum seni sakin üzülme.
kabullenemiyosa şimdiye kdr aklı nerdeymiş ben onu anlamadım
durup durup aynı şeyleri yaşatıp neden sonra vazgeçiyo
sana yaptığı büyük haksızlık değil mi şimdi?
haksızlık olmazmı ya!!en buyuk haksızlıklardan ama ne diyorum işte bu böyle..erkekse yapar kadınsa yapamaz..bu böyle bunu degiştirmenin
bi anlamı yok.. hepsi uzak dursun benden..canım cok yandı ..