benim için çok önemliydi ona çok güvendim yoksa asla böle bi işin içine girmezdim
nasıl nesine güvenebildin be canım :çok üzgünüm: bi garantisi yokken sana bi garanti veremezken nasıl güvenebildinki?? seni asla yargılamıyorum çek cezanı sen suçlusun demiyorum ama bence körü körüne güvenmemeliydin.. bak bende 5 yl bir aşka bir erkeğe delicesine bağlandım üstelik benim güvencim vardı ama ben bile bu denli güvenipte teslim etmedim kendimi, yani ailesiyle tanıştım ailesi beni sevdi hediyeler falan gönderildi ve herşey olucaktı ama bigün geldi çattı ve ailesi bizim eve geldi benim askılı badimle çekilmiş olan bi fotoğrafımı görüp eve gidince oğluna "bize göre geniş aileler ben istemem açık demiş ve ben o körü körüne bağlandığım deli gibi sevdiğim benim için herşeyi yapan ve yaparda dediğim o erkek 1 günde düşünmeden bitirdi boyun eğeemdi ailesine" bak demekki erkek milletine güvenilmemeli kolay kolay.. Neyse şimdi geçmişe değil geleceğe bakmalıyız neden yaptın diye sormak bize düşmez
peki canım erkek arkadaşınla konuştunmu yaşanlıanları olanları biliyorsun neyapıcaz bu saatten sonra bölemi biticek ikimizde hatalıyız demedinmi??
mallesef ki güvendim vicdanı sızlıyormuş sana borçluyum ne desen az dedi psiklojim bozuldu sana maddi yardım yapabilirim dedi ancak anlıcağın o da değişti kızlık zarı diktirme operasyonu başka çarem yok benim kzılar
vay be hakkaten aska sevgiye inancim her gecen gun yikiliyo..
ailesi olmaz deyince hemen arkasini donen sevgililerden koca mi olur yahu!..
olmuyo adalayda'cım olmadığını öğrendim artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?