çok zor ama kızlar çok zor bana hep istemek zorundalar alıcam seni merak etme derdi ya hala inanımıyorum...
uzulme artik canim iyiki daha gec olmadan gordun bu adamin gercek yuzunu.. iyiki..
Canım şuan şok oldum yazdıklarına.:1shok: Hayatın insanı nereye götüreceği hiç belli olmuyor. Benim de uzun süreli yaşadığım bir ilişki var ve bıktım artık bu tarz ayrılıkşlara şahit olmaktan. Sakın sıkma canını Allah hakkınızda hayırlısını versin bitanem.:teselli:nasıl nesine güvenebildin be canım :çok üzgünüm: bi garantisi yokken sana bi garanti veremezken nasıl güvenebildinki?? seni asla yargılamıyorum çek cezanı sen suçlusun demiyorum ama bence körü körüne güvenmemeliydin.. bak bende 5 yl bir aşka bir erkeğe delicesine bağlandım üstelik benim güvencim vardı ama ben bile bu denli güvenipte teslim etmedim kendimi, yani ailesiyle tanıştım ailesi beni sevdi hediyeler falan gönderildi ve herşey olucaktı ama bigün geldi çattı ve ailesi bizim eve geldi benim askılı badimle çekilmiş olan bi fotoğrafımı görüp eve gidince oğluna "bize göre geniş aileler ben istemem açık demiş ve ben o körü körüne bağlandığım deli gibi sevdiğim benim için herşeyi yapan ve yaparda dediğim o erkek 1 günde düşünmeden bitirdi boyun eğeemdi ailesine" bak demekki erkek milletine güvenilmemeli kolay kolay.. Neyse şimdi geçmişe değil geleceğe bakmalıyız neden yaptın diye sormak bize düşmez
peki canım erkek arkadaşınla konuştunmu yaşanlıanları olanları biliyorsun neyapıcaz bu saatten sonra bölemi biticek ikimizde hatalıyız demedinmi??
çok zor ama kızlar çok zor bana hep istemek zorundalar alıcam seni merak etme derdi ya hala inanımıyorum...
parayı almak istemem de yaptığı ş...iliğin bedeli ödesin gerçi bu parayla ödenecek bedel değil ama
ailseinin istememesi yaklaşık 20 25 gün önce oldu ve bitti beni daha fazla oyalamak istemiyomuş...
yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...
yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...
nasıl nesine güvenebildin be canım :çok üzgünüm: bi garantisi yokken sana bi garanti veremezken nasıl güvenebildinki?? seni asla yargılamıyorum çek cezanı sen suçlusun demiyorum ama bence körü körüne güvenmemeliydin.. bak bende 5 yl bir aşka bir erkeğe delicesine bağlandım üstelik benim güvencim vardı ama ben bile bu denli güvenipte teslim etmedim kendimi, yani ailesiyle tanıştım ailesi beni sevdi hediyeler falan gönderildi ve herşey olucaktı ama bigün geldi çattı ve ailesi bizim eve geldi benim askılı badimle çekilmiş olan bi fotoğrafımı görüp eve gidince oğluna "bize göre geniş aileler ben istemem açık demiş ve ben o körü körüne bağlandığım deli gibi sevdiğim benim için herşeyi yapan ve yaparda dediğim o erkek 1 günde düşünmeden bitirdi boyun eğeemdi ailesine" bak demekki erkek milletine güvenilmemeli kolay kolay.. Neyse şimdi geçmişe değil geleceğe bakmalıyız neden yaptın diye sormak bize düşmez
peki canım erkek arkadaşınla konuştunmu yaşanlıanları olanları biliyorsun neyapıcaz bu saatten sonra bölemi biticek ikimizde hatalıyız demedinmi??
yaşım 24 cnm bu olay 22 yaşımda birlikte olduk ama hep ısrarı ile sen benim tek kadınmısın diyerek saffım başka bişey değil ...
Görücü usulü evlenme sen de..Sevdiğin bir adamla evlen.Nasıl ki bu eski sevgilinle tanışıp görüştün..Böylece ailene de açıklama yapmak zorunda olmazsın..bir de sölediği şu şerefsizizn mutlaka diken bi yer vardır sana maddi yardım ederim ama seni alamam karşı gelemem sana söz veremem seni oyalayamam dünyam karardı başka birşey değil...sonra da olmazsa evlenemezsek affet beni olur mu diyebilecek kadar ruhsuz.ailesine de ona da ettiğim ahın bedduanın şu mubarek ayda haddi hesabı yok...benim ailem için önemli kızlık benim içinde görücü usulü tanıdık ile asla evlenemem diktirmezsem başka çare yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?