ok umutsuzum ltfen yardm edin...

yazık olmuş canım sana para verecek ve sırtını dönüp gidecek olan yine sana olacak
evet diktirirsin belli de olmaz diyorlar ama sen bileceksin yeter dünyanın sonu değil elbet
ama ben senin yerinde olsam parasını almam seni ne yerine koyuyor kusura bakma tam bir ş.....siz

çok zor ama kızlar çok zor bana hep istemek zorundalar alıcam seni merak etme derdi ya hala inanımıyorum...

zamanında olmuş seni ailesine karşı koruyamayacaktı boşver dik durrr eğilme karşısında

parayı almak istemem de yaptığı ş...iliğin bedeli ödesin gerçi bu parayla ödenecek bedel değil ama

çok zor ama kızlar çok zor bana hep istemek zorundalar alıcam seni merak etme derdi ya hala inanımıyorum...

yasiniz kac?? bi de bu olay ne zaman oldu ailesinin istemedigi ne zaman belli oldu?? bunlari bi cevaplandirabilir misn mumkunse..

Canım şuan şok oldum yazdıklarına.:1shok: Hayatın insanı nereye götüreceği hiç belli olmuyor. Benim de uzun süreli yaşadığım bir ilişki var ve bıktım artık bu tarz ayrılıkşlara şahit olmaktan. Sakın sıkma canını Allah hakkınızda hayırlısını versin bitanem.:teselli:

asisu, sen de sakın kendini çaresiz hissetme Sonuçta bu olayı birlikte yaşadınız sadece erkek arkadşının zorlamasıyla değil. Kimse %100 güveni haketmiyor bunu acı bir şekilde yaşayarak öğrenmiş oldun canım.
Karşındaki bırak sana koca olmayı insan olmayı bile beceremiyecek bir yaratık. Bu insanla ömür geçmezmiş zaten canım. Sen de yaptığın şeyin arkasında dur ve sakın diktirme falan bunları düşünme. Seni gerçekten sevecek biri illaki çıkacaktır karşına sabırlı ol ve dürüst bir şekilde yaşadıklarını anla. Yoksa bir ömür mutlu olamazsın. Allah yardımcın olsun tatlım. bu günler geçecek sen güçlü ol ve kendinden ödün verme.

yaşım 24 cnm bu olay 22 yaşımda birlikte olduk ama hep ısrarı ile sen benim tek kadınmısın diyerek saffım başka bişey değil

parayı almak istemem de yaptığı ş...iliğin bedeli ödesin gerçi bu parayla ödenecek bedel değil ama

ahhh asiii ahhhhh... parayı aşdığındaysa onun sana ne gözle bakabilceğinin artık resmi bi belgesi olucak..ZATEN GERÇEKTEN SEVEN ÇOK ÇOK SEVEN KİŞİ DOKUNMAZ SEVDİĞİ İNSANA..
Ne yani bi para için ona boyunmu eğiceksin daha ne konuşuyorsunki bu adamla artık ?? hem operasyonu geçirsen bile pskiolojini yaşadığın tranvayı nasıl düzelticeksin...

ailseinin istememesi yaklaşık 20 25 gün önce oldu ve bitti bei daha fazla oyalamak istemiyomuş...

olan olmuş ah vah tüh demek bişiyleri geri getirmez.o adam kızlık olayının sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyodur sanırım.değil annesini karşısına almak 7 cettini karşısına alacağını bilse yinede sizinle evlenmeli bence.olurmu böyle ortada bırakmak.

valla ben de su an cok sinir oldum yahu!!!
ne bicim insanlar var ya kendisi de ayni naneyi yedi ama o suan bunu hic umursamadan sseni oyalamak istemiyorum diyebiliyor...
aaah ahh olan zaten hep seven guvenen tarafa olur hep..

yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...

yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...

bide yanlışlıkla bebek olsaydı hamie kalsaydın düşünemiyorum ALLAH KORUMUŞ DAHADA BETERİNDEN..

sende yap yapacagını
degmez bu i..e
evlenmezsen benle olacakları sen gor de
şikayetederım de tehdıt et ya bu nee bu kadar klay mı zannedıyor
baskası olsa asla boyle konuamam bunları yap demem ama adamın rahatlıgı bana battııı

bak arkadasim erkek arkadasin adam degilmis bunu hepimiz birlikte gorduk su anda.
suc sende de var elbetteki bu yuzden buyuklerimiz bizi uyarip duruyo evlenmeden yapmayin diye cunku sonu husranla biten hatta daha hazin hikayeler var.
sen simdi artik onune bakicaksin hatalarindan ders alip ne yapman gerekltigini dusuneceksin.

bir de sölediği şu şerefsizizn mutlaka diken bi yer vardır sana maddi yardım ederim ama seni alamam karşı gelemem sana söz veremem seni oyalayamam dünyam karardı başka birşey değil...sonra da olmazsa evlenemezsek affet beni olur mu diyebilecek kadar ruhsuz.ailesine de ona da ettiğim ahın bedduanın şu mubarek ayda haddi hesabı yok...benim ailem için önemli kızlık benim içinde görücü usulü tanıdık ile asla evlenemem diktirmezsem başka çare yok...

belinaycım sebebinizi bilmiyodum çok şaşırdım gerçektenn..
bu fotograf yüzünden oldu demek ki herşeyy
ne kdr karaktersizmişşş:1ninca:

yaşım 24 cnm bu olay 22 yaşımda birlikte olduk ama hep ısrarı ile sen benim tek kadınmısın diyerek saffım başka bişey değil ...

tabiii 2 senedir işine geliyodu dimi istedigini aldı.sonra ailesinin sözüne kandı hemen onları dinledi
ne biçim erkek.resti çekemedi milmaz:

Görücü usulü evlenme sen de..Sevdiğin bir adamla evlen.Nasıl ki bu eski sevgilinle tanışıp görüştün..Böylece ailene de açıklama yapmak zorunda olmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…