ok umutsuzum ltfen yardm edin...

erkek arkadaşın ailesinden yana karar vermişse artık zorla güzellik olmaz, bu saatten sonra sadece bekaretini bozduğu için seninle evlenmesi de pek dürüstçe bir hareket sayılmazdı bence.
sadece o seninle değil sen de onunla beraber oldun sonuçta, onu bu nedenle suçlamanın çok doğru olmadığını düşünüyorum açıkçası.

bundan sonra seni sen olarak sevecek ve kabul edecek birini bulur ve seversin umarım.

bu saatten sonra bu olayları yaşadıktan sonra aslında evlilik aklımın ucundan geçmiyor.kendimi avutuyorum başka bişey değil ben onu adam sandım bu 2. nci erkek arkadşımdı öle rahat herşeyi yaparım diyen bi kızda değildim bi tek buna güvendim ailem çevrem herkes biliyordu....

suçlamakta haklıyım beni evlenicem seninle diye kandırırsa suçlarım bende de hata var bunu kabul ediyorum ama bi erkek bi kıza umut veriyorsa sonuna dek gitmeli

ooo lütfetmiş erkek arkadaşın para yardımı yapmakla... bu ne yha hem söz ver birşeyleri yaşa sonrada aileme karşı gelemem deyip yan çizz....

artik gecmise degil ileriye bak arkadasim bu saatten sonra ne yapsan faydasi yok olan olmus.
tavrini karakterini belli et ve kendine gore bir yol ciz artik.
mis mus soylemis boyle soz vermis..
soz dedigin ucan buluta benzer..
gec artik sozleri laflari vaatleri..
onune bak hayat senin hayatin bundan sonrasinda daha dogru adimlar at.

suçlamakta haklıyım beni evlenicem seninle diye kandırırsa suçlarım bende de hata var bunu kabul ediyorum ama bi erkek bi kıza umut veriyorsa sonuna dek gitmeli

nedediki sana gel birlikte olalım nasılsaa evlenicezmi dedi??Sende akıl fikir yokmu küçükte değilsinki 22 yaşındaymıssın ozaman yani aklın mantığın var ortada henüz aileler tanışmamaşken henüz söz nişan gibi şeyler yokken neyine güvendin sadece sevgisinemi? artı zorlada olmamışki arkadaşım SENDE İSTEMİŞSSİN lütfen şimdi bu tür şeyler yazma..biliyorum için acıyor canın yanıyor ama seni zorlamamışki evet büyük hata var evet çok büyük bir ş...siz..miş ama artık olanla ölene çare yoktur..

bi tanıdığıma 2 yıllık sevgilisi beni bırakamasın diye içkili bi anında tecavüz etmiş.yani kız tam kendinde olmadığı için karşı da çıkamamış.öyle olmuş bitmiş yani yoksa kız yapmazdı
ayrıldılar kavga ettiler bu yüzden..kız şimdi düşünüyo araştırıyo diktirme yöntemlerini falan

Canim isin iyi yanindan bak bir de... Nasil bir adamla berabermissin onu anladin. Sen bu adamla evini, yatagini, hayatini, zevklerini paylasacaktin düsün...

Bekaretini kaybetmen hayatini kaybettigin anlamina gelmiyor.. Zamaninda alinmis ve uygulanmis bir sey, su an senin uzuntun olmasin. Ayrica bekareti hala onemli bir sey olarak gormeye devam edersek bu 50 yil sonra da 100 yil sonra da boyle devam edicek. Sen sevdigin adamla sevismis olabilirsin bundan dogal bir sey olamaz bana gore. Ve hayatinda her zaman, her durumda yasadiklarindan pisman olma, onlari deneyim olarak gor. İyi ya da kotu bu senin bakis acin.

Artik olan oldu. Uzulmektense yeni bir sayfa ac hayatinda ve yasadiklarin, seni bundan sonra verecegin kararlarinda 2 kere dusundursun.

allahım bu ne karaktersizlik?! bi de para mı teklif ediyor tam şerefsiz ya.. aklı sıra vicdanını rahatlatacak..
sakın kabul etme, onun parasına mı kaldın? oyuncak mısın sen, istediği zaman oynuyor istemediğinde kenara atıyor? bekaretini düşünme gururunu düşün bu saatten sonra.. muhattap bile olma, kişiliksiz herif ya tepen attı gece gece

Artık sevgi denen şeye de git gide inancım kalmıyor..Sırf ailesi akrabalarından birinle evlendirmek istediği için,senden ayrılmak zorundaysa onun erkekliğine diyecek laf bulamıyorum gerçekten..

Sevgisi için savaşması gerekiyordu ailesine resti çekmesi gerekiyordu..Bir de maddi açıdan yardım ha bu ne içinmiş pekii??

Ben kimseye güvenemiyorum. benimde erkek arkadaşım var 3 senedir çıkıyoruz..Vr evlenmeden önce birlikteliği hata olarak görüyorum (alınmayın lütfen)!!Bunun birçok nedeni var

Keşke bu kadar güvenmeseydiniz onun tuzu kuru sevginizi çoktan gözden çıkarmış zaten..Dilerim karşına seni olduğun gibi sevebilecek biri çıkar tatlım..
:1hug:

suçlamakla eline bir şey geçmez; çünkü ilişkiye iki kişi giriyor, sen de istemesen bu zaten tecavüz olurdu; ki yaşın da küçük değilmiş. seni suçlamıyorum ve yargılamıyorum ama bence bunun tek suçunu erkeğe atmak çok doğru değil, sadece bunu söylüyorum. insanları suçlamayı bırakmalı ve artık kendi hayatının peşine düşmelisin.

parayı tıbbı bi müdahele için veriyo olmasın......(diktirme için)

Son düzenleme:

Evet haklsın sonuna dek gitmeliydi ama gitmemeyi seçti..Sonuçta sen cahil bir insan değilsin ne olursa olsun bunu yapmanın hata olduğunu da biliyosun..Zorlama da yok sanıyorum ki açıkçası bir mecburiyeti yok..

Sadece seviyorsa savaşmalıydı deyip bu yüzden kızabilirim o insana..
Sende kendine yeni bir sayfa aç canım benim..Bu kadar kolay pes eden bir insandan zaten sana hayır gelmezmiş
..yerimseniben

canım durumuna çok üzüldüm öncelikle ama baksana bi etrafına hiçmi ailesie gereken resti çekip sevdigi kızla yada erkekler evlenen kimse yok.. okadar çokki ..erkek arkadaşınında işine gelmiş bu durum şimdi öyle üzgünüm perişanım ayakarına yatmasın yaptıgı tek kelimeyle adilik diktirme işine de girme bence elbettte seni sevecek seni herhalinle kabul edecek biri çıkacak karşına .üzme kendini daha fazla ve bundan sonra daha dikkatli ol bu tarz şerefsizliklere karşı ..allah yardımcın olsun..

canım hiç üzülme ya,seni her halinle kabul edecek bir delikanlı çıkar karşına.a.s

cok basıt bı adammıs be benneyaptımki
bıde maddı yardım yapcakmıs ıgrenc tek kelıme ıle:mymeka:
ya bu kadar basıt ruhlu bı adamla evlenseydın ne yapıcaktın
bunu dusun halıne sukret bunla yırttıgına sukret :1hug:
tıbbı mudahaleye karsıyım ben sahsen
sonucta sen bılıyosun ne oldugunubenneyaptımki
senı boyle kabul edecek sevecek bırı mutlaka cıkıcaktır dıye dusunuyorum :teselli:

allah yardımcın olsun benim buna yapacak yorumum yok çünkü olay karşılıklı olmuş ve senin erkek arkadaşın bir numaralı ş.....z aksine daha hakaret edici sözcükleri hakediyor ama topikten atılıyorum şu mübarek günden bukadar düştümü insanlar yazık hayatımız ne hal almış

sana maddi yardım yapana kadar madem maddi durumuda var
sana verilmiş birde söz var ki bu sözden öte yaşanmış bir durum var
ailesine resti çekip senın yanında olmalı ve senı telli duvaklı baba evinden çıkarmalı canım
nasıl bir insanmış anlamadım kusura bakma
inş. erkek ark. da durumların farkına varır
umarım herşey en kısa zamanda düzelir senin için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…