- Konu Sahibi sevdicicegim
-
arkadasinizin sucu yoksa neden onunla gorusmeyesiniz ki?
aslında arkadaşımda suçlu kardeşlerime karşı ama bana karşı yapılan birşey yok.ama ailem iştee aslında arkadaşım bana karşı bi çok nankörlük yaptı ama ondan başka arkadaşım olmadığı için hep sineye çektim ama bu son olayda ailem şiddetle karşı çıkmasada görüşmemize hoş bakmadığını biliyorum :çok üzgünüm:
İyi de koca kadınsınız..
Kimlerle görüşeceğinizi ailenize mi soruyorsunuz?
siz kendi içinizdede bu konuda epey bi karışıksınız sanırım..önce bi sorun yok diyip sonrada aslında bana karşıda nankörlükleri var yazmışsınız..sadece yalnız kalamamak için arkadaşlık ediyorum demişsiniz yani bu bi çıkar ilişkisi aslında..size arkadaş değilde sizin yalnız geçecek zamanınızı dolduracak bi araç.tv gibi,net gibi bişey...bence ailenizin ne dediği önemli değil.kimse ailesinin hatalarıyla yargılanamaz..ama kişinin hataları varsa,olmuşsa ve hakkında olumsuz düşünceler sahipseniz o zaman o arkadaşlığınızı tekrar sorgulamanız daha doğru olur.
bunu bu kadar sorun etme olurmu.... onun birbaşkasıyla daha samimi olması seni üzüyor ..:gitme:canım hamilesin duygusalsın belliki, arkadasına cok annamlar yükleyip fazla değerli kılmışsın onunla görüşmemek seni korkutuyo
ama bilki kendine sınırlar cizersen yada başkalrından senin iyi olduğunu anlamalarını beklersen hayal kırıklığı kacılnılmaz olur..... yeni arkadaşlıklar kapıda senin açmanı bekler sadece
bebeğin geldiğinde hayatın değişecektir inan...:ecrin_bebek:. birisine sabitleme kendini ve sıkma canını hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah...a.s.
kaç aylık hamilesin bilemiyorum ama evet bebeğin olunca yalnızlıktan kurtuluyosun.bırak arkadaşlarınla görüşmeyi saçını tarayacak vakit bile bulamıyosun ilk 5 ay.ama sonra sonra her şey yoluna giriyo.ama lohusalık sendromu var.umarım annen ya da kayınvaliden yanına gelip sana destek olurlar.hem madem sana kazık atmış ben senin yerinde olsam görüşmem.hem senin akraban falan yok mu ?eğer yoksa da eşin eve gelince ondan rica edersin seni 1- 2 saat gezmeye falan götürür.ne de olsa hamileymişsin.gündüzleri alışveriş,yürüyüş falan yaparsın.illa arkadaş gerekmiyo.ben tek başıma gezmekten daha çok zevk alıyorum.ama seni bilemem tabi.her şey gönlünce olsun.inşallah sağ salim meleğini alırsın kucağına
bende yalnız sayılırım ama bence yani o kızla şahsi bi problem yoksa neden gerisi problem ediyosunz ki onun ailesi öle olabilir ama onun yanlış bi hareketi yoksa problemde olmamalıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?