Okadar mutsuz ve cikmazdiyimki hayatım alt üst oldu

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Düşük yaptım daha yeni 10 cm over kisti ameliyatı oldum kurtulcam diye sevinirken doktor 2 tupumun tıkalı olduğunu söyledi ama açıklama yapmadı iyileş ilk önce dedi ameliyat stresinden olabilirmi dusukte hemen gebe kalmistim yada ameliyatin etkisi tüp bebek için durumum yok çok yanıyorum bebeğime içim yaniyo iyileştikten sonra hsg çekilecek umut varmi bana

Bana umut verecek birileri yokmu (

Geçmiş olsun. Genelde hsg çekildiğinde tüpler açılıyor. Tüp bebek gerekirse de çoğu devlet hastaneside özellerden iyi tedavi uyguluyor

Kuzum bu kadar karamsar olumsuz dusunme üzülme

Düşük yapmanın sebebi neydi

İstanbulda misiniz? İmkaniniz varsa Hsg yi Echomar'da Cevat hocaya cektirin. Kapali tupleri acabiliyor islem esnasinda kendisi

İstanbulda misiniz? İmkaniniz varsa Hsg yi Echomar'da Cevat hocaya cektirin. Kapali tupleri acabiliyor islem esnasinda kendisi
Yok hayır Zonguldaktayim soy adı nedir Instagram dan iletişim e geçeyim 2 tüp bdnim araştırmalarıma göre imkansiz görünüyor

İlk gebeliklerde olabiliyor arastirmiyoruz dediker
Yani hamile kalabiliyorsunuz sizin yerinizde olsam ilk olarak hsg çektirirdim kürtajla kapanmış olan tüpler açılır kolaylıkla ardından kaybınız da var bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına trombofili paneli testi de yaptırırdım

İlk önce iyileş dedi doktorum hsg çekilecek ozamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum teşekkür ederim inşallah açılır Instagram dan doktorlara soruyorum ama bunun cevabını alamadım kürtajdan kaynaklanan tikaniklar açılımı rabbim yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…