Bana umut verecek birileri yokmuDüşük yaptım daha yeni 10 cm over kisti ameliyatı oldum kurtulcam diye sevinirken doktor 2 tupumun tıkalı olduğunu söyledi ama açıklama yapmadı iyileş ilk önce dedi ameliyat stresinden olabilirmi dusukte hemen gebe kalmistim yada ameliyatin etkisi tüp bebek için durumum yok çok yanıyorum bebeğime içim yaniyo iyileştikten sonra hsg çekilecek umut varmi bana
Geçmiş olsun. Genelde hsg çekildiğinde tüpler açılıyor. Tüp bebek gerekirse de çoğu devlet hastaneside özellerden iyi tedavi uyguluyorDüşük yaptım daha yeni 10 cm over kisti ameliyatı oldum kurtulcam diye sevinirken doktor 2 tupumun tıkalı olduğunu söyledi ama açıklama yapmadı iyileş ilk önce dedi ameliyat stresinden olabilirmi dusukte hemen gebe kalmistim yada ameliyatin etkisi tüp bebek için durumum yok çok yanıyorum bebeğime içim yaniyo iyileştikten sonra hsg çekilecek umut varmi bana
Kuzum bu kadar karamsar olumsuz dusunme üzülmeDüşük yaptım daha yeni 10 cm over kisti ameliyatı oldum kurtulcam diye sevinirken doktor 2 tupumun tıkalı olduğunu söyledi ama açıklama yapmadı iyileş ilk önce dedi ameliyat stresinden olabilirmi dusukte hemen gebe kalmistim yada ameliyatin etkisi tüp bebek için durumum yok çok yanıyorum bebeğime içim yaniyo iyileştikten sonra hsg çekilecek umut varmi bana
Devlet hastanesinde yapıldığını bilmiyordum teşekkür ederimGeçmiş olsun. Genelde hsg çekildiğinde tüpler açılıyor. Tüp bebek gerekirse de çoğu devlet hastaneside özellerden iyi tedavi uyguluyor
Çok yoruldum İnankı her şey çok üst üste geldi kaldıramıyorum artık rabbim layık görmüyor bana anneliğiKuzum bu kadar karamsar olumsuz dusunme üzülme
Devlet hastanesinde yapıldığını bilmiyordum teşekkür ederimGeçmiş olsun. Genelde hsg çekildiğinde tüpler açılıyor. Tüp bebek gerekirse de çoğu devlet hastaneside özellerden iyi tedavi uyguluyor
Düşük yapmanın sebebi neydiDüşük yaptım daha yeni 10 cm over kisti ameliyatı oldum kurtulcam diye sevinirken doktor 2 tupumun tıkalı olduğunu söyledi ama açıklama yapmadı iyileş ilk önce dedi ameliyat stresinden olabilirmi dusukte hemen gebe kalmistim yada ameliyatin etkisi tüp bebek için durumum yok çok yanıyorum bebeğime içim yaniyo iyileştikten sonra hsg çekilecek umut varmi bana
İlk gebeliklerde olabiliyor arastirmiyoruz dedikerDüşük yapmanın sebebi neydi
Düşük yaptım kürtaj oldum kürtajdan dolayı tüplerim kapanmış olabilir bebeğim gitmeseydi bunları yasamayacaktimKapali tuple nasil hamile kaldiniz?
Eger o sebepten tikandiysa hsg esnasinda acilir bence. Stres yapma. Ben hsg cektirdigim ay hamile kaldim.Düşük yaptım kürtaj oldum kürtajdan dolayı tüplerim kapanmış olabilir bebeğim gitmeseydi bunları yasamayacaktim
Düşük yaptım kürtaj oldum kürtajdan dolayı tüplerim kapanmış olabilir bebeğim gitmeseydi bunlaKapali tuple nasil hamile kaldiniz?
Araştırmalarıma göre 2 tüp kapalıysa bu ihtimal çok dusukmus inşallah rabbim büyükEger o sebepten tikandiysa hsg esnasinda acilir bence. Stres yapma. Ben hsg cektirdigim ay hamile kaldim.
Yok hayır Zonguldaktayim soy adı nedir Instagram dan iletişim e geçeyim 2 tüp bdnim araştırmalarıma göre imkansiz görünüyorİstanbulda misiniz? İmkaniniz varsa Hsg yi Echomar'da Cevat hocaya cektirin. Kapali tupleri acabiliyor islem esnasinda kendisi
Yani hamile kalabiliyorsunuz sizin yerinizde olsam ilk olarak hsg çektirirdim kürtajla kapanmış olan tüpler açılır kolaylıkla ardından kaybınız da var bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına trombofili paneli testi de yaptırırdımİlk gebeliklerde olabiliyor arastirmiyoruz dediker
İlk önce iyileş dedi doktorum hsg çekilecek ozamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum teşekkür ederim inşallah açılır Instagram dan doktorlara soruyorum ama bunun cevabını alamadım kürtajdan kaynaklanan tikaniklar açılımı rabbim yardımcım olsunYani hamile kalabiliyorsunuz sizin yerinizde olsam ilk olarak hsg çektirirdim kürtajla kapanmış olan tüpler açılır kolaylıkla ardından kaybınız da var bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına trombofili paneli testi de yaptırırdım
Dualarim seninle Kuzucum herşey güzel olacak hep olumsuzluğa alistiriyorsun. KendiniÇok yoruldum İnankı her şey çok üst üste geldi kaldıramıyorum artık rabbim layık görmüyor bana anneliği
Allah razı olsun kistin gittiğine sevinecekken böyle olması beni çok üzdü sevinemedim bile rabbim gönlünde ne varsa sanada nasip etsin inşallahDualarim seninle Kuzucum herşey güzel olacak hep olumsuzluğa alistiriyorsun. Kendini
Dr. cevat bayrakYok hayır Zonguldaktayim soy adı nedir Instagram dan iletişim e geçeyim 2 tüp bdnim araştırmalarıma göre imkansiz görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?