- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi bebekpatigi
-
ya canım sevgi saygı fedakarlık bunlar çok güzel de dünya öyle mükemmeliyetler dünyası değil işte.ben o babanın yerinde olsam ne yapar eder o damatlığı alırdım.ev istememişler sonuçta,her yerde bilinen kız tarafına düşen vazifeler bunlar.bu durumda kız küçük düşer mi düşer,başa kakılır mı kakılılır.işte olan da budur.ha damat bey biraz aceleci davranmış genelde evlilikten sonra edilirdi bu laflar.
benim babam kız tarafını düşenleri eksiksiz hatta fazlasıyla yaptığı halde eşim başıma kakacak şeyi buldu.neydi o biliyor musun düğünde akrabaların taktığı altınlardı ki ben onların ailesinden set bile istemediğim halde.yok hep bizim sülale taktı,sizinkiler az taktı gibisinden laf sokup durdu epey bir süre.sonra açtık videoyu baktık benimkiler en az onlar kadar takmışlardı ki bizim sülale zaten onların 3 katı.malesef insanlar bu kadar basit.
aaaa olur mu canım,sen mutlaka anlatmışsındır da,ben ev hanımı olduğum için anlayamamışımdır
sinir oldum bak şimdi, arkadaş tıpçı ya da sağlık personeli anlaşılan (benim gibi) isterse devlete geçebilir daha makul saatlerde çalışabilir, eminim ben de onun aldığı paranın yarısını alıyorumdur herşey bi tercih
sinir oldum bak şimdi, arkadaş tıpçı ya da sağlık personeli anlaşılan (benim gibi) isterse devlete geçebilir daha makul saatlerde çalışabilir, eminim ben de onun aldığı paranın yarısını alıyorumdur herşey bi tercih
Kesinlikle katılıyorum.... ne acı.. aşk,sevgi,saygı,fedakarlık,bağlılık,hayatı paylaşmak,birlik olup hayata karşı mücadele vermek yalan olmuş varsa yoksa paraticarete dökülmüş evlilikler.
3 günlük dünyada mutluluğu paylaşmak bu kadar zor olmamalı
Evet bildiğim kadarıyla arkadaş tıpçı nemesis, hatta tusa falan hazırlandığını hatırlıyorum. Ne yazık ki doktorlar devlette de bir bayanın hem evine hem işine yetişecek esneklikte çalışma saatlerine sahip değiller.Ama bu mesleği seçtikleri için suçlu da değiller.
Arkadaş kendi gibi olmayanlara değil, kendi gibi olmayanların halden anlayamayacağı için bu konuda yorum yapmalarına sinir olduğunu yazmış. Ama doğru ama yanlış, ben düzelteyim istedim.
sinir olmak?.... ben burda kendimden bahsetmiyorum ...allaha şükür benim herşeyim var.....a dan z ye diyorum ....ama ya olmasaydı .....anlatamadım galiba.....ben de rahat gruptanım.......ama empati diyorum
ben de saçma sapan birsürü gereksiz şeyler yaşadım evliliğimde .....ama çok şükür iyi bir işim olduğu için bu saçmalıklardan sıyrılabiliyorum.......benim bir sorunum yok
ama atanamamış bir öğretmen düşünün.....çoğunlukla iş imkanlarını ben sana söyleyeyim....avm lerde asgari ücretle eve saat 11 de gelen evli bir bayan düşünün .......piyasayı istanbulda çok iyi görebiliyorum.....eli ekmek tutmadan evlenme......yahu insaf ya
biraz EMPATİ ......kim ister başkalarına yük olmayı...kendine laf söyletmeyi
ev hanımı olupta iyi bir evliliği olan yada bizim gibi çalışma saatleri uygun olan insanlar için atıp tutmak kolay ......piyasaya bir bak diyorum herkese iş düşüyor mu
o zaman mesleği olan biriyle evlendir oğlunu ........problem çıkarmasın sana
ANLATMAK İSTEDİĞİMİ BAŞKA ANLAMAYAN
Anlatılmak isteneni o kadar güzel anlatmışsın ki... :)
Bizler şanslı gruptandık belki, her şeyimizi kendimiz yapabildik,
ama hayatın bir de diğer yüzü var malesef...
kızlarımızın konu sahibinin durumuna düşmemesi için okuyup ekmeklerini ellerine almaları gerekiyor.ben de okumuş meslek sahibi kızlarla oğullarımı evlendireceğim
bu arada ben kk'yı çok seviyorum ve burada olacağım.yorumlarımdan hoşlanmayanlar her an benim yorumlarımla karşılaşabilirler.bu nedenle yorumlarımdan hoşlanmayanlar beni engellesinler sonra miss ne beni ne de yorumlarımı görürler
Nasıl anlatsamki bilemiyorum.
Nişanlıyım ve evlenicem 16 haziranda.
Damatlık almamız gerektiğini damatlığın kız tarafının alması gerektiğini söyledi nişanlım.Anneme sordum ve zaten çok fazla harcadık yatak odası şudur budur derken çok para gitti kızım alamayız dedi.Babam zaten memur evimiz kira ablam üni.okuyor bukadarını bile yapmamız mucizeyken nişanlıma alamıyacağımızı durumumuzun iyi olmadığını söyledim.
Bana dediki sen benden 1500 1000 milyarlık gelinliği isteyebiliyorsun ama demi! dedi beynimden vuruldum okadar ağırıma gittiki.
Durumları yok dedim bunun üstüne tekrar yineledim ama istemeye gelince istiyorsunuz demi dedi düğün şudur buduru bunuda söyleyince artık dayanamadım ve ağladım kaçtım koşarak konuşmasına daha fazla fırsat vermedim gururuma yediremedim...Ben çalışan bir bayan olsaydım bu lafları duymazdım biliyorum.Nişanlım polis ve bütün eşyaları ailesi aldı.Kendisi şuzamana kadar elini cebine bile atmadı.Neyapacağımı bilemiyorum artık maddi durumlar beni boğuyor soğudum.İnsan kendi düğününü heycanla beklemezmi elbette bekler ama ben hiç birşey hissedemiyorum artık hiç birşey
Düğün arefesinde böyle şeyler olduğunu çok duydum bende.. Haziran'da evlendim bende yeni mezun oluyordum..Ailem toplu bir alışveriş yaptı onun faturasını da eşime kesti.. Eşim yatak odasını falan hep kendisi aldı. Bir damatlığı boşver, erkeğe takılan saat vs. hiçbişeyi almadı.. Bana sordu damatlığı ailen alacak mı diye annem hayır dedi bende söyledim hiç uzatmadı. Tamam dedi, evlendikten sonra saati de (ben söyledim) almadıklarını söyleyince kimsenin bişeyine ihtiyacım yok, istemem bir daha açma bu konuyu dedi.. Ki bunu söyleyen insanda çok maaş alan biri değiş söyleyeyim.. Eşinin karakterlerinin düzgünlüğü evlendikten sonra çok dahaa önemli oluyor.. Şimdi birçok şeyde ikimizde aynıyız.. İyi karar vermeye çalış, İyi düşün..
canım kusura bakma da senin ailen niye hiçbirşey yapmadı
maddi durumunuz olmayabilir ama öyle birşey de yazmamışsın
elinde olmasa bile hiçbişey almamışsınız ki en azından damatlığı bari alsaydınız
ailen gerçekten ayıp etmiş bence
kızlarımızın konu sahibinin durumuna düşmemesi için okuyup ekmeklerini ellerine almaları gerekiyor.ben de okumuş meslek sahibi kızlarla oğullarımı evlendireceğim
bu arada ben kk'yı çok seviyorum ve burada olacağım.yorumlarımdan hoşlanmayanlar her an benim yorumlarımla karşılaşabilirler.bu nedenle yorumlarımdan hoşlanmayanlar beni engellesinler sonra miss ne beni ne de yorumlarımı görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?