Okadar Üzgünümki:((

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar eşim facede hep eski kız arkadaşına bakmış. Gördüğümde söyledim ama dün tekrar baktığını gördüm. Belki büyük bişey değil ama insan öyle kırılıyor ki (

O benim face i karistirmazki
15 yıllık evlilik
Biktimi noldu (

Açıkçası benim de bazen aklıma ilkokul arkadaşım, lisedeki sevgilim, görüşmediğim dostlarım yani bir sürü ıvır zıvır inan aklıma geliyor ve bakıyorum.
Kötü bir şey olduğunu düşünmedim, merak duygusu hepimizin yaratılışında var.

Haklısın bende Bakarım da. Bu az buz değil. Hergün bakış haftalarca

15 sene evlilik ve eski sevgiliye bakmak. Meraktan dicem de 15 sene geçmiş neyin merakı bide sürekli bakması. Kaşınıyor galiba eşiniz.

Baksin nolacak?
Sen de bak
Bakmakla birsey olmuyor, tamamen meraktan bakiliyor

ben de bazen bakıyom eski sevgiliye. ama inan ona karşı içimde sevgi ilgi kırıntısı bile yok. sadece meraktan bakıyorum ve şimdi hayatımdaki insanı da çoook seviyorum. ama tabi insan kırılıyo gene de o yapsa ben görsem ben de bozulurum, ama beni sevmediğini düşünmem :)

bende zaman zaman bakıyorum eski arkadaşlarıma ama sevdigim özlediğim için degil merak ve alışkanlık gibi bişey ama tabiiiki de yapılmaması gerek.
bana yapılsa ki yapılıyo mu bilmiyorum ama üzerdi beni.

Bakmakla olsaydı kediler kasap olurdu. Baksın ne olacak ya da sen kocanı takip etmekten vazgeç.

Bence konuyu uzatıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın. Bende 4 yıllık evliyim. Arada eski erkek arkadaşının sosyal medya hesabı varmı varsa yeni sevgilisi kim falan diye merak edip bakıyorum. Onu hala sevdiğimden mi. Hayır. Eşimi sevmediğimden mi. Hayır. Ama Merak işte bide yeni sevgilisi nişanlısı karısı herneyse benden güzel mi diye bakarım. :) şahsen benim kocam ondan baya bi yakışıklı :))))

Merak bence de. Ama fazla merak da zarar. Çok bağırıp cagirmadan uzuldugunu söyle bir daha böyle birseyle karsilasmak istemedigini söyle.

ay ne var bunda !bende arada bakıyorum, acaba napmış öküz diye,eşimde bakabilir yani nolmuş;dünyanın sonu değil ki.....o içinde bitiremediği duygulardan değildir, bence meraktandır, bir de okkalı bir kazık yediyse belki ondandır!benim biraz öyle olmuştu iş arkadaşımla evlenecektiler,arada bakıyordum ilahi adalet tecelli ettimi diye

Benim için önemli birşey, eşim yapsa (bugüne kadar görmedim umarım görmem, gerçi eski sevgilisi de yok ama :) )
Merak falan olabilir tabiki ama bi kaç kere bakması hoş değil, 15 yol geçmiş neyin merakı? bence de güzelce konuşmayı dene ,rahatsız olduğunu söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…