- 29 Eylül 2014
- 9.712
- 20.083
- 598
Konuştum bu sabah. Ama pek cvp vermedi. Bana izleyip görmekten başka bir çare bırakmadı yani. Oysa ben ilgi vs.bekliyordumIcinde varsa zaten yapar yapicagini. Onu ona itmeyle ilgisi olcagini dusunmiyorum.
Sakince sor konusmak istercesine ki anlatir belki boylelikle. Tabi anlayisli esin var ise. Yoksa hep icin icini yicektir sormazsan hep tahmin uzeri hareket ediceksin.
Konuştum bu sabah. Ama pek cvp vermedi. Bana izleyip görmekten başka bir çare bırakmadı yani. Oysa ben ilgi vs.bekliyordum(
nasıl büyük bir şey değil yaa. ilk baktığında merak etmiş hadi de tekrardan bakması kafamda soru işareti bıraktıKızlar eşim facede hep eski kız arkadaşına bakmış. Gördüğümde söyledim ama dün tekrar baktığını gördüm. Belki büyük bişey değil ama insan öyle kırılıyor ki(
Bu kadar kalesiz olunmaz ama, bi açıklama yapması lazım.
Bir bakarsın iki bakarsın merak olur tamam da, 15 sene sonra günlerce - devamlı bakmaya devam etmek.
Bu ciddi bi stalk hareketi.
N'olur nolmaz biraz takip, irtibata geçmeye yeltenecek mi, bunu görmek lazım.
Bi de eşinin yaşı kaç? Orta yaş bunalımından filan da olabilir bunlar.
Yaşı 47.ben 37.Bu kadar kalesiz olunmaz ama, bi açıklama yapması lazım.
Bir bakarsın iki bakarsın merak olur tamam da, 15 sene sonra günlerce - devamlı bakmaya devam etmek.
Bu ciddi bi stalk hareketi.
N'olur nolmaz biraz takip, irtibata geçmeye yeltenecek mi, bunu görmek lazım.
Bi de eşinin yaşı kaç? Orta yaş bunalımından filan da olabilir bunlar.
Yaşı müsait ama. Hani ben tanımıyorum, sen bilirsin en iyi,Yaşı 47.ben 37.
Bunalım yapacak bi kişiliği yok sanki.
bir kere bakınca orada kalıyor arama butonunda bence kendinizi üzmeyin...Haklısın bende Bakarım da. Bu az buz değil. Hergün bakış haftalarca
Aynen yapcak bişey yok takipte kal.Konuştum bu sabah. Ama pek cvp vermedi. Bana izleyip görmekten başka bir çare bırakmadı yani. Oysa ben ilgi vs.bekliyordum(
Canım çok teşekkür ederim ılgineYaşı müsait ama. Hani ben tanımıyorum, sen bilirsin en iyi,
Ama yine de ne olur ne olmaz tadında, orta yaş bunalımı nedir üstünden bi araştır istersen.
Bir süre daha devam ettirecek mi diye de bakarsın şu eski sevgili muhabbetini. Ona göre konuşursunuz artık.
Rahatsız olduğunu dile getirirsin. Başka bir çözüm gelmiyor şu an aklıma.
Hiç sorunumuz yok. Çok şükür.15 sene sizi sevmeden onu unutamadan nasıl sürsün? bence içiniz rahat olsun. merak duygusudur yüksek muhtemel.
şu sıra sorunlarınız var mı?
Bunu düşündüm ama bulursa benim engelledigimi anlar.Engelleyin sizde faceden kadını. Hem aradıgında bulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?