Okadar Üzgünümki:((

Ben sorun ederim. Hoslanmiyorum geçmiş geçmişte kalır gunumuze taşımaya hergun geçmişi merak etmeye gerek yok. Hanı bir kaç defa olsa neyse merak der gecerim ama hergun bakarsa çok buyuk sorun çıkardı bizim evliligimizde.

merak etmiştir belki.
konuşun bir daha tekrarı olursa başka çözümler ararsınız..
çok önemli bişey değil bence. yani bu kadar üzülmenize değmez.

Icinde varsa zaten yapar yapicagini. Onu ona itmeyle ilgisi olcagini dusunmiyorum.
Sakince sor konusmak istercesine ki anlatir belki boylelikle. Tabi anlayisli esin var ise. Yoksa hep icin icini yicektir sormazsan hep tahmin uzeri hareket ediceksin.
Konuştum bu sabah. Ama pek cvp vermedi. Bana izleyip görmekten başka bir çare bırakmadı yani. Oysa ben ilgi vs.bekliyordum (

Konuştum bu sabah. Ama pek cvp vermedi. Bana izleyip görmekten başka bir çare bırakmadı yani. Oysa ben ilgi vs.bekliyordum (

Bu kadar kalesiz olunmaz ama, bi açıklama yapması lazım.
Bir bakarsın iki bakarsın merak olur tamam da, 15 sene sonra günlerce - devamlı bakmaya devam etmek.
Bu ciddi bi stalk hareketi.

N'olur nolmaz biraz takip, irtibata geçmeye yeltenecek mi, bunu görmek lazım.
Bi de eşinin yaşı kaç? Orta yaş bunalımından filan da olabilir bunlar.

Kızlar eşim facede hep eski kız arkadaşına bakmış. Gördüğümde söyledim ama dün tekrar baktığını gördüm. Belki büyük bişey değil ama insan öyle kırılıyor ki (
nasıl büyük bir şey değil yaa. ilk baktığında merak etmiş hadi de tekrardan bakması kafamda soru işareti bıraktı

Yaşı 47.ben 37.
Bunalım yapacak bi kişiliği yok sanki.

Yaşı 47.ben 37.
Bunalım yapacak bi kişiliği yok sanki.
Yaşı müsait ama. Hani ben tanımıyorum, sen bilirsin en iyi,
Ama yine de ne olur ne olmaz tadında, orta yaş bunalımı nedir üstünden bi araştır istersen.
Bir süre daha devam ettirecek mi diye de bakarsın şu eski sevgili muhabbetini. Ona göre konuşursunuz artık.
Rahatsız olduğunu dile getirirsin. Başka bir çözüm gelmiyor şu an aklıma.

Haklısın bende Bakarım da. Bu az buz değil. Hergün bakış haftalarca
bir kere bakınca orada kalıyor arama butonunda bence kendinizi üzmeyin...

ben engellerini kaldırdım arada yılda bir iki defa meraktan bakıyorum hiçbiriyle tekrar olmaz ama bazen merak ediyorum
bakması hoş birşey değil evet ama üzmeyin derim kendinizi zaten takip ediyorsunuz birşey yazsa birşeyler paylaşmak istese haberiniz olurdu.. basit bir merak

Bence düpedüz terbiyesizlk. Hadi merak ettin baktın da sürekli bakmak nedir. Size yapılmış bi haksızlık bu.hemen konusun bence .

Ben de yakaladım bi kez korktu baya meraktan baktım dedi. Bi daha da görmedim baktığını. Nerden baktığımı bulamadı baya sonra farklı nedenden de kapattık faceleri. Ama "onu unutamadın mı" tarzında falan öyle bi soru sorsam benimki cırlardı diye düşünüyorum.

15 sene sizi sevmeden onu unutamadan nasıl sürsün? bence içiniz rahat olsun. merak duygusudur yüksek muhtemel.
şu sıra sorunlarınız var mı?

Canım çok teşekkür ederim ılgine

Hönk, büyük birşey değil derken ? "Büyük birşey" tanımını alabilir miyim ?

Bence küçük birşey değil. Unutamamis belli ki. Kalbinin bir kenarında hep kalmış..ne yazık ki. 15 yildir unutamamissa artik unutmaz. Merak ediyordur onu. Nasil nerede ne yapiyor diye.

Birde şunu sormak istiyorum. Bu günlerde nasıl davranirdiniz kendisine siz olsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…