• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb anksiyete

1 sene. Korkularin varsa ilactan ozamann. Dr ne dedi
Yaa aslinda biliyor musun korkularimin temeli 10 sene önceye dayanıyor. Ama o zaman düşünüyorum da ne kadar hafif yasamisim bu durumu. Ilaç kullanmamıştım. Ara ara o uyuyamama korkusu geliyordu ya ilgilenmiyordum ya da çok kısa sürüyordu. Bu sefer öyle olmadı tam işsizlik sonrası ise başladım ramazan başı o gece uyuyamadim ve sonraki akşam çok kötü bir anksiyete krizi geçirdim. 15 gündür de kullanıyorum şuan daha iyiyim ara ara geliyorlar yine ama :) Dr en az altı ay devam dedi

Yaa aslinda biliyor musun korkularimin temeli 10 sene önceye dayanıyor. Ama o zaman düşünüyorum da ne kadar hafif yasamisim bu durumu. Ilaç kullanmamıştım. Ara ara o uyuyamama korkusu geliyordu ya ilgilenmiyordum ya da çok kısa sürüyordu. Bu sefer öyle olmadı tam işsizlik sonrası ise başladım ramazan başı o gece uyuyamadim ve sonraki akşam çok kötü bir anksiyete krizi geçirdim. 15 gündür de kullanıyorum şuan daha iyiyim ara ara geliyorlar yine ama :) Dr en az altı ay devam dedi
Korkularimizin hic biri gerceklesmiyor ki zaten :) biz kendimizi kurdugumuzla kaliyoruz

Bugun dr a kendim dedim hatta korkuyorum ama olmuyor ki zaten ya bazen öyle duruma geliyor ki insan hani gerçekleşsin madem kurtulayım yeter ki diyosun öyle illet
Ya nasıl düşünüyorsunuz böyle
Bak kendin diyorsun daha kotuydu diye ve gecti buda gececek
24 gün olmasına rağmen yan etkilerini daha kötü yaşıyorum bu ara. Babamı kaybettim travma oldu bende ve tepetaklak oldum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ne olacak bilmiyorum

Ne
Hemde defalarca çok yavaş kesmelisin bırakırken
[/
Sizde yaşamışsınız bu sıkıntıları. Ne kadar süre sonra geçiyor yan etkileriniz benim 25 gün oldu hala aynı.
Ya nasıl düşünüyorsunuz böyle

24 gün olmasına rağmen yan etkilerini daha kötü yaşıyorum bu ara. Babamı kaybettim travma oldu bende ve tepetaklak oldum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ne olacak bilmiyorum

Suan yasadiklarin cok normal. Birak istedgi gibi olsun duygularin yasansin ve bitsin erteleme bastirma
Balkondan atlama isteği arabanın önüne kendimi atma isteği bu düşünceleri kendi başına bırakamıyorum maalesef çok sıkıntı veriyor. Babamdan sonra ilacın yan etkilerini daha yoğun yaşıyorum.

Balkondan atlama isteği arabanın önüne kendimi atma isteği bu düşünceleri kendi başına bırakamıyorum maalesef çok sıkıntı veriyor. Babamdan sonra ilacın yan etkilerini daha yoğun yaşıyorum.
Kendi basina birak derken babana olan uzuntunus birak yasa demek istedm. Ayrica balkondan atlama istegi degl balkondan atlarsam korkusu o

Kendi basina birak derken babana olan uzuntunus birak yasa demek istedm. Ayrica balkondan atlama istegi degl balkondan atlarsam korkusu o
Üzüntümü yaşıyorum ama ilaç sayesinde bu zamanlarımı daha zor atlatıyorum. Psikiyatri ilaçları bu kadar kötü yan etki yapıyormuş onu gördüm.

Merhaba kızlar bendede öyle Bi takıntı varki çok komik gelicek biliyorum ama. Eşimin akrabaları ile ilgili. Sürekli benimle ilgili dedikodu yapıyolarmı acaba bana küserler mi hep durduk yere böyle şeyler düşünüyorum.herşeye alınacak gbi geliyorlar laf yapacaklar gbi geliyorlar biraz meğilliler de açıkcası bu duruma lütfen banada yardım edin

Antidepresanlar dr kontrolunde birakilir
Iyi hissediyorum diye biraktim demissin ictigin icin iyi hissedsrsin zaten
Ama sonra da kotu seyler anlatmissin bence bir karar vermelisin :

Back
X