- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
- Konu Sahibi zeynepkara
Insan bir süre sonra sıkılıyor galiba aynı sıkıntıdanZaten bi korkuyu dusunup dusunup unutuyoruz. Zamanla hissetmiyorsn ayni duyguyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan bir süre sonra sıkılıyor galiba aynı sıkıntıdanZaten bi korkuyu dusunup dusunup unutuyoruz. Zamanla hissetmiyorsn ayni duyguyu
Evet bencede. Ilac kullaniyor musunInsan bir süre sonra sıkılıyor galiba aynı sıkıntıdan
Aynen iki adet kullanıyorum düşük mg. Birini sabah birini akşam (uyumak için ) onu yarım kullanıyorum sen. Bugün kontrol vardı Dr en az altı ay kullanacaksin dediEvet bencede. Ilac kullaniyor musun
Evet 10mg. Daha yeni mi basladinAynen iki adet kullanıyorum düşük mg. Birini sabah birini akşam (uyumak için ) onu yarım kullanıyorum sen. Bugün kontrol vardı Dr en az altı ay kullanacaksin dedi
15 gün oldu seninnEvet 10mg. Daha yeni mi basladin
1 sene. Korkularin varsa ilactan ozamann. Dr ne dedi15 gün oldu seninn
Yaa aslinda biliyor musun korkularimin temeli 10 sene önceye dayanıyor. Ama o zaman düşünüyorum da ne kadar hafif yasamisim bu durumu. Ilaç kullanmamıştım. Ara ara o uyuyamama korkusu geliyordu ya ilgilenmiyordum ya da çok kısa sürüyordu. Bu sefer öyle olmadı tam işsizlik sonrası ise başladım ramazan başı o gece uyuyamadim ve sonraki akşam çok kötü bir anksiyete krizi geçirdim. 15 gündür de kullanıyorum şuan daha iyiyim ara ara geliyorlar yine ama :) Dr en az altı ay devam dedi1 sene. Korkularin varsa ilactan ozamann. Dr ne dedi
Korkularimizin hic biri gerceklesmiyor ki zaten :) biz kendimizi kurdugumuzla kaliyoruzYaa aslinda biliyor musun korkularimin temeli 10 sene önceye dayanıyor. Ama o zaman düşünüyorum da ne kadar hafif yasamisim bu durumu. Ilaç kullanmamıştım. Ara ara o uyuyamama korkusu geliyordu ya ilgilenmiyordum ya da çok kısa sürüyordu. Bu sefer öyle olmadı tam işsizlik sonrası ise başladım ramazan başı o gece uyuyamadim ve sonraki akşam çok kötü bir anksiyete krizi geçirdim. 15 gündür de kullanıyorum şuan daha iyiyim ara ara geliyorlar yine ama :) Dr en az altı ay devam dedi
Hemde defalarca çok yavaş kesmelisin bırakırkenSizde mi böyle sıkıntılar yaşadınız ?
Bugun dr a kendim dedim hatta korkuyorum ama olmuyor ki zaten ya bazen öyle duruma geliyor ki insan hani gerçekleşsin madem kurtulayım yeter ki diyosun öyle illetKorkularimizin hic biri gerceklesmiyor ki zaten :) biz kendimizi kurdugumuzla kaliyoruz
Ya nasıl düşünüyorsunuz böyleBugun dr a kendim dedim hatta korkuyorum ama olmuyor ki zaten ya bazen öyle duruma geliyor ki insan hani gerçekleşsin madem kurtulayım yeter ki diyosun öyle illet
24 gün olmasına rağmen yan etkilerini daha kötü yaşıyorum bu ara. Babamı kaybettim travma oldu bende ve tepetaklak oldum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ne olacak bilmiyorumBak kendin diyorsun daha kotuydu diye ve gecti buda gececek
Hemde defalarca çok yavaş kesmelisin bırakırken
[/
Sizde yaşamışsınız bu sıkıntıları. Ne kadar süre sonra geçiyor yan etkileriniz benim 25 gün oldu hala aynı.
Ya nasıl düşünüyorsunuz böyle
24 gün olmasına rağmen yan etkilerini daha kötü yaşıyorum bu ara. Babamı kaybettim travma oldu bende ve tepetaklak oldum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ne olacak bilmiyorum
Basiniz sagolsn. Ne zaman kaybettinYa nasıl düşünüyorsunuz böyle
24 gün olmasına rağmen yan etkilerini daha kötü yaşıyorum bu ara. Babamı kaybettim travma oldu bende ve tepetaklak oldum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ne olacak bilmiyorum
Sağolun. 3 gün önce kaybettim babamı aniden kalp krizi vurdu.Basiniz sagolsn. Ne zaman kaybettin
Suan yasadiklarin cok normal. Birak istedgi gibi olsun duygularin yasansin ve bitsin erteleme bastirmaSağolun. 3 gün önce kaybettim babamı aniden kalp krizi vurdu.
Balkondan atlama isteği arabanın önüne kendimi atma isteği bu düşünceleri kendi başına bırakamıyorum maalesef çok sıkıntı veriyor. Babamdan sonra ilacın yan etkilerini daha yoğun yaşıyorum.Suan yasadiklarin cok normal. Birak istedgi gibi olsun duygularin yasansin ve bitsin erteleme bastirma
Kendi basina birak derken babana olan uzuntunus birak yasa demek istedm. Ayrica balkondan atlama istegi degl balkondan atlarsam korkusu oBalkondan atlama isteği arabanın önüne kendimi atma isteği bu düşünceleri kendi başına bırakamıyorum maalesef çok sıkıntı veriyor. Babamdan sonra ilacın yan etkilerini daha yoğun yaşıyorum.
Üzüntümü yaşıyorum ama ilaç sayesinde bu zamanlarımı daha zor atlatıyorum. Psikiyatri ilaçları bu kadar kötü yan etki yapıyormuş onu gördüm.Kendi basina birak derken babana olan uzuntunus birak yasa demek istedm. Ayrica balkondan atlama istegi degl balkondan atlarsam korkusu o