• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb anksiyete

Antidepresanlar dr kontrolunde birakilir
Iyi hissediyorum diye biraktim demissin ictigin icin iyi hissedsrsin zaten
Ama sonra da kotu seyler anlatmissin bence bir karar vermelisin :
Bence siz ne yazdığımı dikkatli okumayı deneyin.

Merhaba kızlar bendede öyle Bi takıntı varki çok komik gelicek biliyorum ama. Eşimin akrabaları ile ilgili. Sürekli benimle ilgili dedikodu yapıyolarmı acaba bana küserler mi hep durduk yere böyle şeyler düşünüyorum.herşeye alınacak gbi geliyorlar laf yapacaklar gbi geliyorlar biraz meğilliler de açıkcası bu duruma lütfen banada yardım edin
Bu takıntılar size yoğun sıkıntı yaşatıyor mu önemli olan size düşüncelerinizin aşırı derecede sıkıntı yaratıyor olması. İnsan herşeyi düşünüyor aklına herşey geliyor zaten.

Okumuşsunuz ama anlamamışsınız. Ben ilacı zaten bırakmıştım bıraktıktan sonrada iyiydim kontrole gittiğimde doktor ilaca devam et dedi bıraktığım ilaca tekrar başlayınca oldu bu sıkıntılarım anlatabildim mi

Bu takıntılar size yoğun sıkıntı yaşatıyor mu önemli olan size düşüncelerinizin aşırı derecede sıkıntı yaratıyor olması. İnsan herşeyi düşünüyor aklına herşey geliyor zaten.
Evet hemde çok.hep bişi yaparken onlardan çekinerek yapıyorum aman küsmesinler biyere gidiyorum kıskanacaklar diye korkuyorum onları çağırmadım diye küsecekler diyorum

Evet hemde çok.hep bişi yaparken onlardan çekinerek yapıyorum aman küsmesinler biyere gidiyorum kıskanacaklar diye korkuyorum onları çağırmadım diye küsecekler diyorum
Aslında bunları düşünürken onlar sizi bu kadar kafaya takıyor mu onu sorun kendinize ve aşılmayacak bi durum değil sizinki. Siz hayatınızda olan şeyler için endişe duyuyorsunuz tek başınıza aşamıyorsanız bu durumu bence bi psikologla konuşun derim daha fazla kendinize sıkıntı yapmadan.

Aslında bunları düşünürken onlar sizi bu kadar kafaya takıyor mu onu sorun kendinize ve aşılmayacak bi durum değil sizinki. Siz hayatınızda olan şeyler için endişe duyuyorsunuz tek başınıza aşamıyorsanız bu durumu bence bi psikologla konuşun derim daha fazla kendinize sıkıntı yapmadan.
Teşekkürler

Okumuşsunuz ama anlamamışsınız. Ben ilacı zaten bırakmıştım bıraktıktan sonrada iyiydim kontrole gittiğimde doktor ilaca devam et dedi bıraktığım ilaca tekrar başlayınca oldu bu sıkıntılarım anlatabildim mi

Anlatabildin
Bence kotu olmaya basladigin vakit ilacin vucuttan tamamen atildigi zamana denk gelmis
Haplari birakinca hala etkisi surdugu icin bir sure daha iyi hissedersin sonra krizler baslar
Hapa tekrar basladiginda ise sil bastan almis olursun tekrar hapa alisma sureci baslar
Yan etkilere bakmadan sabirla devam edersen faydasini gorursun

ilacı bıraktığınızda gayet iyi olduğpunuzu söylediyseniz doktorun yine başlatması ilginç olmuş

Back
X