Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eltiniz hangi ilacı kullandı ve bebeği sağlıklı dogdumu yanlış anlamayın ilaç ismi almak için değil doktora danışmak için bilgi için bu hafta doktora gideceğim bilgi almak istiyorum yaşayan dan duymak bı başka iyi geliyo kizlar
Eltiniz hangi ilacı kullandı ve bebeği sağlıklı dogdumu yanlış anlamayın ilaç ismi almak için değil doktora danışmak için bilgi için bu hafta doktora gideceğim bilgi almak istiyorum yaşayan dan duymak bı başka iyi geliyo kizlar
Ilacın ismini bilmiyorum ama onunki antidepresan değil daha ağır bir ilaç. Çünkü psikoz teşhisi vardı. Çocuk çok şükür sağlıklı doğdu 1 yaşına girecek hatta eltim tekrar hamile. Sadece doktor emzirme ilaca devam et çocuk etkilenir dedi
Ilacın ismini bilmiyorum ama onunki antidepresan değil daha ağır bir ilaç. Çünkü psikoz teşhisi vardı. Çocuk çok şükür sağlıklı doğdu 1 yaşına girecek hatta eltim tekrar hamile. Sadece doktor emzirme ilaca devam et çocuk etkilenir dedi
Çok teşekkür ederim bende baslicam dayanamıyorum artık Allah yardım etsin bı ömür yasicak çocuklarımız kendimiz için onları feda edemeyiz Allah yardım etsin genel olarak kullanıyorlar sanırım bssindan verimi kullandı acaba pisikoz ne bilmiyom doğrusu üç ay onerilmiyo galiba