okb hastasıyım tecavüze uğramış olabilir miyim?

herkese merhaba.kendimi bildim bileli okb olduğumu belirtmem lazım sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için.deprem korkusundan arkadaşta kaldım.evim 12 katlı ben 8.kattayım.arkadaşımın ise evi 10 katlı 10.katında oturuyor bişey olsa en azından üzerimize sadece tavan düşer dedik bu gece onda yatayım dedim.arkadaşım iyi.nisafirperver biridir ama eşi ve en büyük oğlu hapiste.bir tane liseye giden oğlu vardı evde bir de 4 yaşında kızı.neyse yatağımı hazırladı yattıım.arkadaşım da kızı da aynı odada kaldık.oğlu kendi odasındayı.
şimdi bundan sonrasını yazmak....inanın benim için de zor ve saçma geliyor düşğnce ama neden olmuş olmasın ki diyor? kim diyor biliyor musunuz beynimin kıvrımlarında dolaşan ince kıvrak bir yılan.gece uyuduğumuzda oğlu gelmiştir yanımıza beni bir şekilde bayıltmış olabilir ve bana tecavüz etmiş olabilir.arkadaşım da buna göz yummuş olabilir veya onun da haberi olmamıştır.hiçbir şekilde anlayamam ki tecavüze uğradığımı.aslında akşam burda yatarkrn aklımda bu düşünce yoktu ama sabah aklıma geliverdi birden pekala da mümkün görünüyor bu durum neden olmasın.aile biraz suça meyilli böyle biriylr neden arkadaşsın diyeceksiniz arkadaşım çok sıcakkanlı ve deprem gibi bir afette insan bir destek arıyor.
kusura bakmayın uzattım.sizce tecavüze uğramışsam haberim olur muydu?
İnsanların evinde kalmayın, tedavi olun lütfen, yazık bu insanlari zan altında bırakmayın. Hastalığınız çok ciddi kırıcı konusmak istemem ama yazık günah büyük bir iftira bu.

Şurda bana beğenmedim atan arkadaşın kafasından istiyorum

Bu kez ben değilim, pro üye aldiniz begenmedim atmaya artik cesaretim yok😄😄
Barışmanıza sevindim.:KK19:

Konu sahibi başka bir doktora gitseniz.Belki ilaçlarınızı değiştirir veya doz ayarlaması yapar.İlaçlarınızı tam alıyormusunuz?Lütfen alın.Böyle bir şey olsaydı anlardınız.

Canım benim eğer inançlı iseniz kalkın abdest alıp namaz kıl dua et abdestli durmaya dikkat et çevremde var bu hastalıktan cidden zor bir illet doktorunu ilaçlarını ihmal etme sevil Atasoy televizyonda soylemisti kadınlar uyandığınızda tecavüze uğradığını birseyler olduğunu hissedersiniz bilirsiniz demişti siz acaba diyorsunuz acikcasi eminim öyle birsey olmamıştır siz bunu ortaya attığınızda ne güzel dostlarınız varmış onlarda kaybedersiniz yalnızlık hastalığınız hiç iyi gelmez

herkese merhaba.kendimi bildim bileli okb olduğumu belirtmem lazım sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için.deprem korkusundan arkadaşta kaldım.evim 12 katlı ben 8.kattayım.arkadaşımın ise evi 10 katlı 10.katında oturuyor bişey olsa en azından üzerimize sadece tavan düşer dedik bu gece onda yatayım dedim.arkadaşım iyi.nisafirperver biridir ama eşi ve en büyük oğlu hapiste.bir tane liseye giden oğlu vardı evde bir de 4 yaşında kızı.neyse yatağımı hazırladı yattıım.arkadaşım da kızı da aynı odada kaldık.oğlu kendi odasındayı.
şimdi bundan sonrasını yazmak....inanın benim için de zor ve saçma geliyor düşğnce ama neden olmuş olmasın ki diyor? kim diyor biliyor musunuz beynimin kıvrımlarında dolaşan ince kıvrak bir yılan.gece uyuduğumuzda oğlu gelmiştir yanımıza beni bir şekilde bayıltmış olabilir ve bana tecavüz etmiş olabilir.arkadaşım da buna göz yummuş olabilir veya onun da haberi olmamıştır.hiçbir şekilde anlayamam ki tecavüze uğradığımı.aslında akşam burda yatarkrn aklımda bu düşünce yoktu ama sabah aklıma geliverdi birden pekala da mümkün görünüyor bu durum neden olmasın.aile biraz suça meyilli böyle biriylr neden arkadaşsın diyeceksiniz arkadaşım çok sıcakkanlı ve deprem gibi bir afette insan bir destek arıyor.
Merak etmeyin olmamıştır bence de sabah kalkınca vücudunuz dan bir şekilde anlardınız ilk defa ilişkiye girince farkı hissediyorsunuz zaten tedavi oluyorum diyorsunuz geçmiş olsun daha fazla düşünmeyin takıntı zor bir durum tedavinizi yarım bırakmayın

Okb böyle bit şeydir ve siz de ilaç kullanmak zorunda olduğunuzu bence biliyorsunuz.Tecavüz yok ,bunu sizde biliyorsunuz

Ya Allah korusun gün gelir kafanızda kurduklarınız yüzünden biri zarar görebilir lütfen tedavi olun sizin için de çok zor bir durum

Hastalik diye bi sey diyemeyecegim. Umarim tedaviniz cevap verir. Boyle yasanmaz.

Back
X