Gecmis olsun ben cikabilcek en yuksek dozda aliyorum halen ilaclarimi ona ragmen kendimi kotu hissediyorum bazen cikamiyoeum isin icinden sizin ne gibi tkintilariniz varMerhaba , aynı dert bende de var malesef ilaçları birakali 5 ay oldu Bazı dönemler gerçekten çok fazla zorlaniyorum birşeyler kafama takılınca gunlerim zindan oluyor nasıl asacagimi bilmiyorum
Evet drumun kontrolünde kuzumÇok fazla doz almak iyi olmayabilir doktor kontrolünde mi alıyorsunuz acaba ?
Benim takintim biri biseydediginde yada yaptiginda olabilecek seyleri dusunup kafama takmak ilerde bunuda yapar mı yada bunu da yaparsa bn ne yapcam gibi şeyler
Hayat ince düşünen insanlar için zor malesef .Evet drumun kontrolünde kuzum
Canım bende de var o acaba sizofrenimiyim bilmeden bisey yapabilirmiyim hadi yaparsam vs aslında takmamamiz gerekiyo ama elimizde değil malesefMerhaba bende de okb var ve beni depresyona sürüklüyor şizofreni takıntısı var bende çok korkuyorum şizofreni olmaktan
Nasıl düzelcez bilmiyorum ilaç da alıyorum çok yorgunum çok evliliğim böyle giderse bitecek korkup annemlere geliyorum hep çünküCanım bende de var o acaba sizofrenimiyim bilmeden bisey yapabilirmiyim hadi yaparsam vs aslında takmamamiz gerekiyo ama elimizde değil malesef
Sakin pes etme canim bende geceleritakintidan cok hastanelik oldum suan bile var alisiyorsun zamanla moralini yuksek tutNasıl düzelcez bilmiyorum ilaç da alıyorum çok yorgunum çok evliliğim böyle giderse bitecek korkup annemlere geliyorum hep çünkü
Bbu korkuların belirtisini yaşıyormusunuz? Bendede var anksiyete..Canım bende de var o acaba sizofrenimiyim bilmeden bisey yapabilirmiyim hadi yaparsam vs aslında takmamamiz gerekiyo ama elimizde değil malesef
Canım ben de okb anksiyete hep var belirtileri tabiki var ama anlatıyorum bisekildeBbu korkuların belirtisini yaşıyormusunuz? Bendede var anksiyete..
Bende anksiyete, dissosiyatif kimlik bozukluğu ama çok hafif bir formu kimlik oluşumu yok. Şizofreni olmaya taktım bu ara pek korkuluyum.. Buna benzer şeyler yaşıyor musun..Canım ben de okb anksiyete hep var belirtileri tabiki var ama anlatıyorum bisekilde
Daha once vardı halende oluyor bazen ama tanımıyorum üzerine dusmeBende anksiyete, dissosiyatif kimlik bozukluğu ama çok hafif bir formu kimlik oluşumu yok. Şizofreni olmaya taktım bu ara pek korkuluyum.. Buna benzer şeyler yaşıyor musun..
Takıntı berbat bisey üstüne düşmeyin zamanla kendi gidecekOtizm takintisi var ilk oglmda cok kotu gunler gecirdim simdi ikinci bebegi istiyorum ama basima gelir diye sacma sapan dusunuyorum
Aynısı bende de var...haklı olduğum konularda bile takıyorum acaba hatamı yaptım diyeÇok fazla doz almak iyi olmayabilir doktor kontrolünde mi alıyorsunuz acaba ?
Benim takintim biri biseydediginde yada yaptiginda olabilecek seyleri dusunup kafama takmak ilerde bunuda yapar mı yada bunu da yaparsa bn ne yapcam gibi şeyler
Oglumu incelemeyi biraktim eskisine gore iyiyim bi ara kafayi yemistim kalkip hic bi is yapamiyordum su bile icemiyordum simdi gereken vitaminleri kullanip hacamat yaptirip Allaha tevekkul edip hamile kalmayi planliyorum.insallah yine ayni seyleri yasamam cok zordu cocugumu surekli deniyordum gozlerim doluyor aklima geldikceTa
Takıntı berbat bisey üstüne düşmeyin zamanla kendi gidecek
Evet bu yöntemi denedim ve yararını görüyorum. Konunun ve korkunun içine dalmamak lazım. Bende ibrahim bilgeni çok dinlerim. Ben araştırdım önce iç ses ne diye dha sonra şizofren vs şeyleri okudukça aynı belirtiler olmaya başladı. Zaten kaygı bozukluğu neyden korkuyorsan o şeye bürünürmüş..Youtube da izzet güllünün videolarını izlemenizi tavsiye ederim aynı durumu bende yasıyordum ama bu aralar baya azaldı uzerine gtmekten baska care yok bende sizofren olmaktan cok korkuyordum ama olmayacagz korkmayn ben korkmuyorum olmayacagm diyorum hic bsey olmayacak bu bnm kafamda olan bu düsünce o kadar ve geciyo bi süre sinra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?