Okb li olan kaygi panik atak burada bulusalim

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.832
347
333
Kizlar mrb ben de panik anksiyete kaygi okb var bu okb beni kisa surede cok cokertti takintilarla bazem basa cikamiyorum takintilarim bir artiyor bi azaliyor gunde 5antideprasan aliyorum enson dozda iciyorum napabilirim baska sizden destek istiyorum bu zor zamanda birlikte olalim

Merhaba , aynı dert bende de var malesef ilaçları birakali 5 ay oldu Bazı dönemler gerçekten çok fazla zorlaniyorum birşeyler kafama takılınca gunlerim zindan oluyor nasıl asacagimi bilmiyorum

Merhaba , aynı dert bende de var malesef ilaçları birakali 5 ay oldu Bazı dönemler gerçekten çok fazla zorlaniyorum birşeyler kafama takılınca gunlerim zindan oluyor nasıl asacagimi bilmiyorum
Gecmis olsun ben cikabilcek en yuksek dozda aliyorum halen ilaclarimi ona ragmen kendimi kotu hissediyorum bazen cikamiyoeum isin icinden sizin ne gibi tkintilariniz var

Çok fazla doz almak iyi olmayabilir doktor kontrolünde mi alıyorsunuz acaba ?
Benim takintim biri biseydediginde yada yaptiginda olabilecek seyleri dusunup kafama takmak ilerde bunuda yapar mı yada bunu da yaparsa bn ne yapcam gibi şeyler

Evet drumun kontrolünde kuzum

Evet drumun kontrolünde kuzum
Hayat ince düşünen insanlar için zor malesef .
Ben bıraktım ilaçları bazen aklım gitmiyor değil tekrar başlamak için ama şöyle düşünüyorum başka insanların saçmalıklarına katlanmak için neden ben kendime zarar vereyim ki ilaç kullanınca sorunları çözmüş değil ertelemiş oluyoruz

Merhaba bende de okb var ve beni depresyona sürüklüyor şizofreni takıntısı var bende çok korkuyorum şizofreni olmaktan

Merhaba bende de okb var ve beni depresyona sürüklüyor şizofreni takıntısı var bende çok korkuyorum şizofreni olmaktan
Canım bende de var o acaba sizofrenimiyim bilmeden bisey yapabilirmiyim hadi yaparsam vs aslında takmamamiz gerekiyo ama elimizde değil malesef

Canım bende de var o acaba sizofrenimiyim bilmeden bisey yapabilirmiyim hadi yaparsam vs aslında takmamamiz gerekiyo ama elimizde değil malesef
Nasıl düzelcez bilmiyorum ilaç da alıyorum çok yorgunum çok evliliğim böyle giderse bitecek korkup annemlere geliyorum hep çünkü

Nasıl düzelcez bilmiyorum ilaç da alıyorum çok yorgunum çok evliliğim böyle giderse bitecek korkup annemlere geliyorum hep çünkü
Sakin pes etme canim bende geceleritakintidan cok hastanelik oldum suan bile var alisiyorsun zamanla moralini yuksek tut

Canım ben de okb anksiyete hep var belirtileri tabiki var ama anlatıyorum bisekilde
Bende anksiyete, dissosiyatif kimlik bozukluğu ama çok hafif bir formu kimlik oluşumu yok. Şizofreni olmaya taktım bu ara pek korkuluyum.. Buna benzer şeyler yaşıyor musun..

Bende anksiyete, dissosiyatif kimlik bozukluğu ama çok hafif bir formu kimlik oluşumu yok. Şizofreni olmaya taktım bu ara pek korkuluyum.. Buna benzer şeyler yaşıyor musun..
Daha once vardı halende oluyor bazen ama tanımıyorum üzerine dusme

Youtube da izzet güllünün videolarını izlemenizi tavsiye ederim aynı durumu bende yasıyordum ama bu aralar baya azaldı uzerine gtmekten baska care yok bende sizofren olmaktan cok korkuyordum ama olmayacagz korkmayn ben korkmuyorum olmayacagm diyorum hic bsey olmayacak bu bnm kafamda olan bu düsünce o kadar ve geciyo bi süre sinra

Otizm takintisi var ilk oglmda cok kotu gunler gecirdim simdi ikinci bebegi istiyorum ama basima gelir diye sacma sapan dusunuyorum

Aynısı bende de var...haklı olduğum konularda bile takıyorum acaba hatamı yaptım diye

Ta
Takıntı berbat bisey üstüne düşmeyin zamanla kendi gidecek
Oglumu incelemeyi biraktim eskisine gore iyiyim bi ara kafayi yemistim kalkip hic bi is yapamiyordum su bile icemiyordum simdi gereken vitaminleri kullanip hacamat yaptirip Allaha tevekkul edip hamile kalmayi planliyorum.insallah yine ayni seyleri yasamam cok zordu cocugumu surekli deniyordum gozlerim doluyor aklima geldikce

Evet bu yöntemi denedim ve yararını görüyorum. Konunun ve korkunun içine dalmamak lazım. Bende ibrahim bilgeni çok dinlerim. Ben araştırdım önce iç ses ne diye dha sonra şizofren vs şeyleri okudukça aynı belirtiler olmaya başladı. Zaten kaygı bozukluğu neyden korkuyorsan o şeye bürünürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…