Okb li olan kaygi panik atak burada bulusalim

Sizi anlayabiliyorum çok zor allah kimseyi düşürmesin

Insallah atlatirsiniz.cok zor bir rahatsizlikyasayan bilir bende oglum olk dogdugunda tutarken zarar verdimmi diye korkuyordum ama ustunde cok dusunmuyordum.en cok gelisimine takmistim
Bende odalarında kombi vardı patlarmı acaba diye uyuyamıyordum. Daha sonrada deprem korkusu oluştu evim ters dublex çocuklarında aşağıda yatıramıyorum kendimde yatmıyorum. Yani bunların yanlış olduğu bilincinde olup yinede engel olamamak çok zor birşey. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Evet ve sixi kimsede anlamiyor bu daha da zor

Önceden olaylara takmak vardı. Kişilerin söylediği vs. Şuan tamamen evham hastalığına döndü. Hastalıkla ilgili korkularım var yani.
Merhabalar maalesef aynı sıkıntılardan dolayı bende kötü durumdayım hastalıkla ilgili korkularım çok yoğun benimde sürekli bedenimi dinliyorum bi yerimde en ufak bir şey olsa direk kötüye yoruyorum..2017de 9 ay ilaç kullanmıştım o dönem gayet iyiydim bıraktıktan kısa bir süre sonra tekrar başladı bu zorlantılı düşünceler ve o dönemden beri kendim baş etmeye çalışıyorum fakat olmuyor etrafımda kimseye de anlatamıyorum üzülmesinler diye gerçekten çok zor neler yapılabilir bilmiyorum burada paylaşımda bulunmak biraz olsun rahatlatır diye düşündüm..Allah hepimize kolaylık versin

Simdiki gundemim deprem evet elazigdaki depremi hissettik yakinindayiz ve burda da cok buyuk bir deprem bekleniyor ben surekli depremle ilgili seyler dusunmeye basladim

Nasılsınız durumunuzda bir değişiklik var mı ilaç kullanıyor musunuz?
Tamamen geçmiyor ama takıntı kalmıyor da bir an içinde alevleniyor yok bitti diyemem sukur bu halime önceki gibi e degilim

Ne güzel ilaçla mı atlattnız biraz bu araçok yoğun benin ne ilaç ne terapi fayda etmiyor kafayı yicek gibiyim
Halen kullaniyorum ama ilaci almayinca bende aşırı ter ve takıntı korkusu yaşıyorum inşallah atlaticazda ama tek birsey var takıntı gelince onemsememeye calisin bol bol okuyun onemsemezseniZ 5dakika sonra ucup gidiyor ben yöntemi böyle de buldum

Nasıl önemsemeyim çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…