- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çalışmıyor muydunuz. Ayrıldınız mı iştenMerhaba arkadaşlar.Güvenlik görevlisi belgesı almaya karar verdim .Okb ve yaygın anksiyete teşhisi konmuş ve raporlu ılacı olanlar saglık kurulu raporundan güvenlık belgesı ıcın rapor alabılır mı ?Bılenler yazabılır mı ?
Çalışıyorum .Ama ii ılanları çok fazla oluyor .Devlette .Özelden yıldımSiz çalışmıyor muydunuz. Ayrıldınız mı işten![]()
Devlet işi istıyorum.Vardıyalı calısmak benı kemiriyor .Takatım kalmıyorSiz çalışmıyor muydunuz. Ayrıldınız mı işten![]()
Hadi ya çok kotuBen yıllar önce okb ve anksiyete tedavisi gördüm üniversitede öğrenci iken. O zamanki psikiyatrist okbyi resmi olarak bildirmiyorum kpssye falan girersen demişti. Ama bu söylediğim 10 yıl önce. O zaman etkiliyordu galiba şimdi bilmiyorum
İyice düşündüm 13 yıl önceymiş. Çok şey değişti , moralinizi bozmayayım. O zaman daha nadirdi böyle şeyler , şimdi belki önemsemiyorlardır.Hadi ya çok kotu
Yarın gorucez .Allah hakkımda hayırlısını nasıp etsınİyice düşündüm 13 yıl önceymiş. Çok şey değişti , moralinizi bozmayayım. O zaman daha nadirdi böyle şeyler , şimdi belki önemsemiyorlardır.
O zaman haklısınDevlet işi istıyorum.Vardıyalı calısmak benı kemiriyor .Takatım kalmıyor
Evet extrada inceledıler .Psıkıyatrı drılde norolojı sorun oldu .Daha once kafa carpması sonucu subtursl hometom yaşadım .Engellı raporu alnaya calıssam vermezler .Saglık raporu almakta ne kadar zor .Hayat pahalıBen psikiyatrıma sormuştum. Okb için ilaç raporu alırsam memuriyeti etkiler mi diye. O da etkilemez ama biraz daha ekstra incelerler demişti. O yüzden ben rapor almadım ilaç için.
Geçmiş olsun çok.Evet extrada inceledıler .Psıkıyatrı drılde norolojı sorun oldu .Daha once kafa carpması sonucu subtursl hometom yaşadım .Engellı raporu alnaya calıssam vermezler .Saglık raporu almakta ne kadar zor .Hayat pahalı
Tesekkur ederımGeçmiş olsun çok.