• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb ve anksiyete silahlı silahsız güvenlık belgesi almaya engel mi

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Merhaba arkadaşlar.Güvenlik görevlisi belgesı almaya karar verdim .Okb ve yaygın anksiyete teşhisi konmuş ve raporlu ılacı olanlar saglık kurulu raporundan güvenlık belgesı ıcın rapor alabılır mı ?Bılenler yazabılır mı ?

Merhaba arkadaşlar.Güvenlik görevlisi belgesı almaya karar verdim .Okb ve yaygın anksiyete teşhisi konmuş ve raporlu ılacı olanlar saglık kurulu raporundan güvenlık belgesı ıcın rapor alabılır mı ?Bılenler yazabılır mı ?
Siz çalışmıyor muydunuz. Ayrıldınız mı işten :(

Ben yıllar önce okb ve anksiyete tedavisi gördüm üniversitede öğrenci iken. O zamanki psikiyatrist okbyi resmi olarak bildirmiyorum kpssye falan girersen demişti. Ama bu söylediğim 10 yıl önce. O zaman etkiliyordu galiba şimdi bilmiyorum

Ben yıllar önce okb ve anksiyete tedavisi gördüm üniversitede öğrenci iken. O zamanki psikiyatrist okbyi resmi olarak bildirmiyorum kpssye falan girersen demişti. Ama bu söylediğim 10 yıl önce. O zaman etkiliyordu galiba şimdi bilmiyorum
Hadi ya çok kotu

Sağlık raporu alırken psikiyatr doktoru onaylarsa alabilirsiniz. Her şey ona bağlı

İyice düşündüm 13 yıl önceymiş. Çok şey değişti , moralinizi bozmayayım. O zaman daha nadirdi böyle şeyler , şimdi belki önemsemiyorlardır.
Yarın gorucez .Allah hakkımda hayırlısını nasıp etsın

Ben psikiyatrıma sormuştum. Okb için ilaç raporu alırsam memuriyeti etkiler mi diye. O da etkilemez ama biraz daha ekstra incelerler demişti. O yüzden ben rapor almadım ilaç için.

Ben psikiyatrıma sormuştum. Okb için ilaç raporu alırsam memuriyeti etkiler mi diye. O da etkilemez ama biraz daha ekstra incelerler demişti. O yüzden ben rapor almadım ilaç için.
Evet extrada inceledıler .Psıkıyatrı drılde norolojı sorun oldu .Daha once kafa carpması sonucu subtursl hometom yaşadım .Engellı raporu alnaya calıssam vermezler .Saglık raporu almakta ne kadar zor .Hayat pahalı

Back
X