Okbnin esiriyim

Mercan1624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
8
0
1
29
Çok şaçma ve degişik takıntılarım var.Ne yazıkki okb yim Son zamanlar artık dayanamıyorum.Kompozisyonları yapmaktan çok yoruldum. Hiç ama hiç iyileşmeyecek gibi aynı durumu yaşayan toparlanan varmı?

Çok şaçma ve degişik takıntılarım var.Ne yazıkki okb yim Son zamanlar artık dayanamıyorum.Kompozisyonları yapmaktan çok yoruldum. Hiç ama hiç iyileşmeyecek gibi aynı durumu yaşayan toparlanan varmı?
Toparlıyorsun korkma ilaç tedavısı goruyormusun
Bende yogun okb atakları gecırdım am şuan iyiyim

Toparlıyorsun korkma ilaç tedavısı goruyormusun
Bende yogun okb atakları gecırdım am şuan iyiyim
Nasıl toparlandınız. Neler yaptınız çok şaçma takıntılarım var ama beni en çok yoran hijyenle ilgili olanlar ve şüphe. Günden güne kötü oluyorum. UMUDUM KALMADI HERGÜN İYİ OLMAK İÇİN UYANIYORM

Yinede psikiyatr a gitmelisiniz.be eği küçük olması da tetikliyor olabilir.
İnanın bu söyleyeceklerimi ağlayarak yazıyorum. Birkaç özel psikiyatriye gittim keşke faydası olsa para tuzagıydı şimdi zor bela randevu bulup devletten aldım 15gün sonraya . En çok o küçük masum bebege acıyorum. Doya doya dokunamıyorum bakamıyorum benim temiz olmamı bekleyene kadar için için aglıyor. HANGİ çocuk ben gibi bir anne ister. HER Çocuk mükemmel anneyi hakkederken benim masum çocugumun payınada ben gibi zavallı birisi düştü. Öyle takıntılarım var ki Doktora anlatmaya cesaret edemiyorum utanıyorm

Back
X