Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile hekimine yazdırmayı deneyebilirsiniz. Buradan da yardımcı olan çıkar belki canım ben daha tedaviye devam ediyorum elimde kalırsa yazarım yineBayanlar elinizde oksapar kalan varmı varsa mümkünse bize verirmisiniz yeni tedaviye başladık fakat pahalı olduğu için alma gü cümüz zayıf
Aile yazdı fakat karşılamıyor malesef sistem değişmişAile hekimine yazdırmayı deneyebilirsiniz. Buradan da yardımcı olan çıkar belki canım ben daha tedaviye devam ediyorum elimde kalırsa yazarım yine
Karşılıyorlar ben 06 olanını kullanıyorym. Hatta Kadın doğumdan rapor çıkardım. Şuan tedavi sürecinde olmama rağmen yaptılarAile yazdı fakat karşılamıyor malesef sistem değişmiş
Rapor oluşturduğunuz için alabiliyorsunuz fakat rapor oluşturmak zor benim yaptığım yer tamamen özele giriyor üsküdar bahçeciKarşılıyorlar ben 06 olanını kullanıyorym. Hatta Kadın doğumdan rapor çıkardım. Şuan tedavi sürecinde olmama rağmen yaptılar
Yani devlette arada görüştüğünüz birisi varsa söyleyebilirsiniz ben tedavi olduğumu söyledim zaten öncesinde de devletteki durumumu biliyordu yardımcı olduRapor oluşturduğunuz için alabiliyorsunuz fakat rapor oluşturmak zor benim yaptığım yer tamamen özele giriyor üsküdar bahçeci
Denedim olmadı malesefYani devlette arada görüştüğünüz birisi varsa söyleyebilirsiniz ben tedavi olduğumu söyledim zaten öncesinde de devletteki durumumu biliyordu yardımcı oldu
Çok ilginç ya genelde tedavi olduğunu söyleyince herkes yardımcı olmaya çalışır. Gebelik var mı şuan pekiDenedim olmadı malesef
Daha yeni yapıldı 12 gün sonra gidilecekÇok ilginç ya genelde tedavi olduğunu söyleyince herkes yardımcı olmaya çalışır. Gebelik var mı şuan peki
İnşallah güzel sonuçlanır, gerçekten sürekli parayla alınacak bir iğne değil. Başka yerler varsa devlette kişiler şansınızı zorlayınDaha yeni yapıldı 12 gün sonra gidilecek
Amin inşallah araştırmaya devam inşallahİnşallah güzel sonuçlanır, gerçekten sürekli parayla alınacak bir iğne değil. Başka yerler varsa devlette kişiler şansınızı zorlayın