• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar 51

Fadime29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2025
11
0
1
38
Bayanlar elinizde oksapar kalan varmı varsa mümkünse bize verirmisiniz yeni tedaviye başladık fakat pahalı olduğu için alma gü cümüz zayıf

Bayanlar elinizde oksapar kalan varmı varsa mümkünse bize verirmisiniz yeni tedaviye başladık fakat pahalı olduğu için alma gü cümüz zayıf
Aile hekimine yazdırmayı deneyebilirsiniz. Buradan da yardımcı olan çıkar belki canım ben daha tedaviye devam ediyorum elimde kalırsa yazarım yine

Karşılıyorlar ben 06 olanını kullanıyorym. Hatta Kadın doğumdan rapor çıkardım. Şuan tedavi sürecinde olmama rağmen yaptılar
Rapor oluşturduğunuz için alabiliyorsunuz fakat rapor oluşturmak zor benim yaptığım yer tamamen özele giriyor üsküdar bahçeci

Rapor oluşturduğunuz için alabiliyorsunuz fakat rapor oluşturmak zor benim yaptığım yer tamamen özele giriyor üsküdar bahçeci
Yani devlette arada görüştüğünüz birisi varsa söyleyebilirsiniz ben tedavi olduğumu söyledim zaten öncesinde de devletteki durumumu biliyordu yardımcı oldu

Back
X