- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi Carpediemssss
-
Muadili vardır illa doktorunuz niye söylemiyor bunlarıMerhaba hanımlar kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ignenizi bulabiliyor musunuz eczacılar depolarda yok diyor nasıl olacak son bir kutu kaldı bnde de bilgisi olan var mı acaba?
İnşallah bulurum bnde bı hafta sonra doktor raporla çıkartacak öncesinde ariycam hangisini bulursam onu yazdircam artık çok saçma ya ham maddesini getirmek bu kadar mı zor o kadar acı yaşadım tam şimdi derken şimdide iğne yok piyasadaBen de çok zor buldum bulana kadar her gün ağlamakla geçti.Cimerinden sağlık bakanlığına her yere yardım gelen cevap başka tedavi seçenekleri için hekiminizle görüşün oldu.Muadil ilaç da yok diyorum hekiminizle görüşün diyorlar o aralar öyle bir psikolojideydim ki sokağa bilinçsiz çıkıp virüs kapanı Allah bildiği gibi yapsın onlar yüzünden iğnesiz kaldık diyecek seviyeye gelmiştim
Muadili var ama muadili de piyasada kalmamış canimMuadili vardır illa doktorunuz niye söylemiyor bunları
Hibor u yazdıracaktm cevre illerden buldum dedin ya bnde Çorum dayım ilçe ve çevre il,ilçeleri ariycam tek tekAnkaradayım cnm. Kusura bakma ama anlamadım ne yazdiracaksin ?
Yok buldum demedim cnm doktor önerdi yazdım. Bnde 14 temmuza kadar yetecek ilac var. Gelur belki oksapar diye düşünüyorum. Hibor a bakmadım ben dün gece söyledi hoca. Kızlarda hep yazmış o da bitti diye üzüldüm inşallah bitmemiştir o da.Hibor u yazdıracaktm cevre illerden buldum dedin ya bnde Çorum dayım ilçe ve çevre il,ilçeleri ariycam tek tek
Anladım cnm inşallah gelirYok buldum demedim cnm doktor önerdi yazdım. Bnde 14 temmuza kadar yetecek ilac var. Gelur belki oksapar diye düşünüyorum. Hibor a bakmadım ben dün gece söyledi hoca. Kızlarda hep yazmış o da bitti diye üzüldüm inşallah bitmemiştir o da.
Aslında bu kan sulandırıcılaŕı Corona hastaları için kullanıyorlarmış..Bunu bir eczacı ve hemşire söylemişti..Zaten sorun oksaparda deil etken maddesinde. Muadilinde de aynı etken madde kullanıldığı için bulunamıyor. Ben Enox buldum bi kutu onu kullanırken. Tekrar aramaya başladım. Bulunduğum ili dierkt eledim. Çevre ilin ilçe eczanelerinin listesini çıkardım. Telefon etmeye başladım. İlk eczane piyasada yok herkes soruyor dedi. Belki eczanenin birinde kalmıştır diye arıyorum dedim. Siz yine sorun dedi. 3.eczanede buldum.
Evet doğru Corona tedavisi için kullanıyorlardı o yüzden her türlü kan sulandırıcı toplatilmisAslında bu kan sulandırıcılaŕı Corona hastaları için kullanıyorlarmış..Bunu bir eczacı ve hemşire söylemişti..
Etken madde söylentisi de yeni çıktı.
Aslında herkes Cimere şikayetini yazsa ne kadar iyi olur. Çünkü gebeler için çok önemli.Evet doğru Corona tedavisi için kullanıyorlardı o yüzden her türlü kan sulandırıcı toplatilmis
Bn direk ariycam pzt yi bekliyorum mesai saatini bı çare bulmaları lazımAslında herkes Cimere şikayetini yazsa ne kadar iyi olur. Çünkü gebeler için çok önemli.
Acil deki Dr a dedim verin diye veremeyiz dedi zaten dedim düşük tehlikem var her gün yol mu gelicem inşallah bı an önce çözüme kavuşur o kadar insan napar zaten hamilelik stresli geçiyor bı de bunun stresi hayırlısı bakalımEvet doğru Corona tedavisi için kullanıyorlardı o yüzden her türlü kan sulandırıcı toplatilmis
Korona dan dolayı bir ay ertelemistik bebek işini şimdi bitti oh dedik bu sıkıntı başladıKorona için kullanılıyormuş gerçekten çok zor bulmak
Evet kesinlikle yazılmalı. Birinin de aklına bebeğini kaybetme ihtimali olan hamileler gelmemisAslında herkes Cimere şikayetini yazsa ne kadar iyi olur. Çünkü gebeler için çok önemli.
İnşallah sağ salim kavusursunuz bebeğinizeAcil deki Dr a dedim verin diye veremeyiz dedi zaten dedim düşük tehlikem var her gün yol mu gelicem inşallah bı an önce çözüme kavuşur o kadar insan napar zaten hamilelik stresli geçiyor bı de bunun stresi hayırlısı bakalım
İns cnmİnşallah sağ salim kavusursunuz bebeğinize
Merhaba ilaç firmasını aradığınızda yaşadığınız yerdeki bir eczane ve eczanenin çalıştığı ecza deposunu söylediğinizde firma gönderiyormuş diye bir bilgi aldım ben aradım 3 kutu göndereceğiz dediler ama henüz gelmedi gelirse size tekrar yazarım.İns cnm
Takipteyim. Eğer öyle ise uğraşmamış oluruz.Merhaba ilaç firmasını aradığınızda yaşadığınız yerdeki bir eczane ve eczanenin çalıştığı ecza deposunu söylediğinizde firma gönderiyormuş diye bir bilgi aldım ben aradım 3 kutu göndereceğiz dediler ama henüz gelmedi gelirse size tekrar yazarım.
Gerçekten mi çok sağol canım bnde direk firmayı arayayım o zamanMerhaba ilaç firmasını aradığınızda yaşadığınız yerdeki bir eczane ve eczanenin çalıştığı ecza deposunu söylediğinizde firma gönderiyormuş diye bir bilgi aldım ben aradım 3 kutu göndereceğiz dediler ama henüz gelmedi gelirse size tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?