Oksapar igne

Ben de çok zor buldum bulana kadar her gün ağlamakla geçti.Cimerinden sağlık bakanlığına her yere yardım gelen cevap başka tedavi seçenekleri için hekiminizle görüşün oldu.Muadil ilaç da yok diyorum hekiminizle görüşün diyorlar o aralar öyle bir psikolojideydim ki sokağa bilinçsiz çıkıp virüs kapanı Allah bildiği gibi yapsın onlar yüzünden iğnesiz kaldık diyecek seviyeye gelmiştim

İnşallah bulurum bnde bı hafta sonra doktor raporla çıkartacak öncesinde ariycam hangisini bulursam onu yazdircam artık çok saçma ya ham maddesini getirmek bu kadar mı zor o kadar acı yaşadım tam şimdi derken şimdide iğne yok piyasada

Hibor u yazdıracaktm cevre illerden buldum dedin ya bnde Çorum dayım ilçe ve çevre il,ilçeleri ariycam tek tek
Yok buldum demedim cnm doktor önerdi yazdım. Bnde 14 temmuza kadar yetecek ilac var. Gelur belki oksapar diye düşünüyorum. Hibor a bakmadım ben dün gece söyledi hoca. Kızlarda hep yazmış o da bitti diye üzüldüm inşallah bitmemiştir o da.

Anladım cnm inşallah gelir

Aslında bu kan sulandırıcılaŕı Corona hastaları için kullanıyorlarmış..Bunu bir eczacı ve hemşire söylemişti..

Etken madde söylentisi de yeni çıktı.

Aslında bu kan sulandırıcılaŕı Corona hastaları için kullanıyorlarmış..Bunu bir eczacı ve hemşire söylemişti..

Etken madde söylentisi de yeni çıktı.
Evet doğru Corona tedavisi için kullanıyorlardı o yüzden her türlü kan sulandırıcı toplatilmis

Evet doğru Corona tedavisi için kullanıyorlardı o yüzden her türlü kan sulandırıcı toplatilmis
Acil deki Dr a dedim verin diye veremeyiz dedi zaten dedim düşük tehlikem var her gün yol mu gelicem inşallah bı an önce çözüme kavuşur o kadar insan napar zaten hamilelik stresli geçiyor bı de bunun stresi hayırlısı bakalım

İnşallah sağ salim kavusursunuz bebeğinize

Merhaba ilaç firmasını aradığınızda yaşadığınız yerdeki bir eczane ve eczanenin çalıştığı ecza deposunu söylediğinizde firma gönderiyormuş diye bir bilgi aldım ben aradım 3 kutu göndereceğiz dediler ama henüz gelmedi gelirse size tekrar yazarım.

Takipteyim. Eğer öyle ise uğraşmamış oluruz.

Gerçekten mi çok sağol canım bnde direk firmayı arayayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…