Oksapar kullananlar yardımcı olur musunuz ?

gribltlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
18
1
1
28
Merhaba kızlar ben iki düşük yaptım sonra genetik testlerde kanda pıhtılaşma olduğu görüldü şimdi tekrar hamileyim daha yeni öğrendim 5 haftalık doktor öğrenince hemen gel Oksapar başlıcaz dedi şimdi doktordan çıktım 4000lik iğneyi yazdı günde 1 tane yap dedi ama nasıl yapıcam karnımdan mı yapıcam bilmiyorum bir de rapor çıkartmak mı gerekiyor fiyatı ne kadar doktor bana direk yazdı yani rapor çıkarmak mı gerekiyor kullanan var mı yardımcı olabilir mi

İlk kullanımda doktor hemen rapor yazamıyorum demişti bana da. 2. Gittiğimde hazırlamıştı raporu ancak yine de para veriliyor 10 12 kutuya raporlu iken 300 400 tl bişey vermiştim rapor yokken 900 civarı bir şeydi net emin değilim tutarlardan

Benim karın kolayına geliyor diye karnımdan yapıyorum. Göbek dediğinin 4 parmak civarı dışında istediğin yere yapabilirsin ara ara morarmalar olur korkma. Genel olarak batırınca çok acımıyor solüsyonı yavaş yavaş verirsen çok hissetmiyorsun . Gergin bi yere batırınca bazen acıtıyor. Kol ve bacaktada yapılabiliyor ama bana zor gelmişti . Ona yorum yapmayayım.

Doktorun direk rapor çıkartabilirdi bana yazdığı gibi raporda çıkardı bende günde bir 6 binlik vuruluyorum akşam 9 gibi önce göbekten başladım sonra arada koldan yaptık benim eşim vuruyor kolay bir acısı da yok çok şükür raporlu olarak devlet 14 tanesini karşılıyor her kutuda iki tane var bir ay yetiyor sonra sağlık ocağı da yazabilir raporlu olduğu için ama. Neden yapmamış size yarın birdaha gidin boşuna parayla almayın

Bende oksapar kullanıyorum ilk başlar başlamaz doktorum raporu çıkarttı o nedenle ücret ödemedim ama 1000 lira civarı bir kutusu ve içinde 10 tane var yani bir ay için 3 kutu almak gerekiyor. Doktorun rapor çıkarmalıydı bittiği zaman sürekli kadın doğuma yazdırmana gerek yok rapor süresi boyunca sağlık ocağı doktorları da yazıyor :) karından bacaktan koldan yapılabiliyor ama benim doktorum karın en geniş alan genelde hep oradan yapmanı tavsiye ederim özellikle ilk 3 ay demişti ben 5.5 aylığım hâlâ göbekten yapıyorum ilk zamanlar çok ağrıtıyordu morarmalar kanamalar ki kendim sağlıkçıyım ona rağmen oluyordu bu senin yapmanla alakalı değil vücudun hassasiyetiyle alakalı böyle şeyler olursa korkma vücut ilerleyen dönemlerde alışıyor ağrıya da alışıyorsun morarmalar da azalıyor zaten gittikçe pratikleşiyorsun. İlaç yakıyor bu nedenle birden boşaltmanı tavsiye etmem yavaş yavaş gönder ilacı yapacağın bölgeyi iğneyi batırırken sık ki batarken canın ağrımasın daha sonra boşaltırken gevşet biraz ve dediğim şekilde boşalt ilacın tamamen boşaldığından emin olduktan sonra iğneyi çıkar. Hergün aynı saatlerde uygulamaya mümkün oldukça özen göster karnın sağ sol üst al her bölgesine rahatlıkla yapabilirsin

Merhaba canım öncelik le çok geçmiş olsun benim de bir düşüğüm var düşükten 4 ay sonra hamile kaldım doktorum önlem amaçlı kan sulandırıcı başladı enox die bir kan ilacı daha bugün yazdı doktorum ben de nasıl kullanacağımı bilmiyorum acıtıyor mu bana da günde 1 defa vur karnından dedi ama ben kokrtum biraz nasıl yapacağım bilmiyorum endişeliyim

Doktorum bana da 4 binlik yazmış 1 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı yazdı ignenin adı enox endiseliyim aciyor mu karnımdan vurmam gerektiğini söyledi 1 defa günde

Doktorum bana da 4 binlik yazmış 1 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı yazdı ignenin adı enox endiseliyim aciyor mu karnımdan vurmam gerektiğini söyledi 1 defa günde
Yani çok acıyor diyemem karından koldan fark etmez ben çoğunlukla karından vuruldum kol daha çok acıyor açıkçası yağ dokunuz varsa hiç hissetmediğiniz de oluyor benim biraz göbişim vardı Oyüzden bazen hiç hissetmiyorum bazen bir tık ama dediğim gibi dayanılmaz bir acı deil biraz yakıyor okadar

Çok teşekkür ederim hâliyle igne sonuçta illaki acıtır sabah akşam fark etmiyor demi kuzum herhangi bir yan etkisi varmı

Çok teşekkür ederim aşkım yarın başlayacam bende yarın bir yakınım da kullanmıştı o gösterecek başlayacağım sen kaç haftalıkken başlamıştın kuzum
Canım ben değerimi öğrendim artık iki kat olduğunda başladım daha değer 75 iken başladım daha önce düşüklerim var diye erken başladık benim eşim vuruyor o da bilmiyordu öğrenecek bişey yok direk vuruyorsun ben kendim hiç denemedim daha ama öğrenmem şart

Valla bende işte 4 ay önce düşük yaptım genetik teste gitmeden hamile kaldım 1 düşüğüm var 1 de 2 yaşında kızım var ablası
Doktorum da şaşırdı sana neden 1 düşük ile kan pıhtılaşması olabilir dediler ki 2. Veya tekrarlayan düşükler de önerilir genetik test dedi ama olsun önlem amaçlı başlayalım dedi yarın başlayacağım işte bana da kaynanam vuracak bende cesaret edemem kendime vurmaya ayol sağ salim alalım bebeklerimiz i kucaklarimiza amin amin

Canım pıhtılaşma ile alakası yok ki bende pıhtılaşma yok düşüpü olan kişilere verilir benim yakın arkadaşım genetik testi yapmadığı halde doktoru vermişti ben yaptım bende yok ama kullanıyorum sadece pıhtılaşma için kullanılmıyor

Anladım aşkım çok teşekür ederim bana cevap verdiğin için

Peki benimde eğer pıhtılaşmam yoksa bebekte de bir sıkıntı yoksa yani saglikliysa kısacası iğneye gerek olmadığı hâlde kullansam bebeyim e veya bana bir zararı olur mu

Peki benimde eğer pıhtılaşmam yoksa bebekte de bir sıkıntı yoksa yani saglikliysa kısacası iğneye gerek olmadığı hâlde kullansam bebeyim e veya bana bir zararı olur mu
Bebeğin sağlıklı olup olmadığını bilemeyiz canım benim sağlıksız bebek diye vermediki düşükleri olanların genelde hepsine veriliyor zararlı bir ilaç olduğunu düşünmüyorum kan akılını düzenliyor pıhtılaşma olmasını engelleyip bebeğe kan gitseni sağlıyor ve düşük riskini azaltıyor bilimsel olarak düşüğün varsa doktora söyle o anlatır zaten kullanan herkesin sorunu olduğu için deil mesela tüp bebek doktorları doğuma kadar veriyor sorun olduğu için mi hayır daha sağlıkla gelişsin diye

Çok teşekkür ederim aşkım çok güzel anladım şimdi doktorum hamileyken de genetik test iseteye bilirsin dedi ama yaşadığım yerde yok gidip test verip sonuç çıkan a kadar kullanmam gerek diye düşündük eğer saten kan pıhtılaşması yoksa iğneyi bırakacağım ama varsa devam edeceğim

merhabalar benim doktorum rapor çıkartmadı. bir yerden sonra bebe aspirinine geçeceğiz dedi. ben kendim ücretli aldım. doktoruna sorabilirsin sürekli kullanacaksan tabii ki rapor çıkart. karından yapılıyor. hergün aynı saatte yapman lazım. ben bi sağdan bi soldan yapıyorum. yakıyor biraz ama alışıyor bence insan. fiyatı 1000 tl falandı galiba

Doktor bana keseyi gördükten sonra rapor yazıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…