gribltlar Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2024 26 3 1 Salı 20:14 Konu Sahibi Konu Sahibi gribltlar #41 ekkiz .!.: Ablamın 3 gebeliği düştü kalbi durdu sonra genetikte onunda çıkmıştı çok şükür 3 tane çocuğu oldu 3 gebeliginde 9 ay o iğneyi yaptı Genişletmek için tıkla... Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde
ekkiz .!.: Ablamın 3 gebeliği düştü kalbi durdu sonra genetikte onunda çıkmıştı çok şükür 3 tane çocuğu oldu 3 gebeliginde 9 ay o iğneyi yaptı Genişletmek için tıkla... Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.491 372 38 30 Salı 23:35 Konu Sahibi Konu Sahibi gribltlar #42 gribltlar .!.: Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde Genişletmek için tıkla... Yaaa benimde 2.dusugum oldu 7 gün önce yurt dışında yaşıyorum 3 düşükten sonra genetiğe bakiyolar burda bende de olduğunu düşünüyorum
gribltlar .!.: Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde Genişletmek için tıkla... Yaaa benimde 2.dusugum oldu 7 gün önce yurt dışında yaşıyorum 3 düşükten sonra genetiğe bakiyolar burda bende de olduğunu düşünüyorum
melllleek Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 678 158 33 Çarşamba 09:43 Konu Sahibi Konu Sahibi gribltlar #43 gribltlar .!.: Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun aşkım hiç uzulme Rabbim tekrardan nasip eder inşallah kürtaj mi oldun
gribltlar .!.: Benimde bu sabah düşük oldu 3. oldu benimde Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun aşkım hiç uzulme Rabbim tekrardan nasip eder inşallah kürtaj mi oldun