Oksapar kullananlar yardımcı olur musunuz ?

Merhaba canım ben 2 gündür kullanıyorum enox 4 bin lik ama bana yan etki yaptı kalbim ağrıyor basım ağrıyor böyle bi durum la karşılaşan tanıdığın felan bugün kadın doğum a gidip soracağım inşaallah bişey olamz ilacı kullandıktan sonra başladı kalp ağrım yan etkilerin de de var

Merhaba Benim çevremde çok kullanan var ama kimse bir etkisinden bahsetmedi tek dedikleri yaparken yanıyor birde morartı okadar bende de öyle bir etkisi olmadı bence iğneden deildir ama yine de sor

Merhaba Benim çevremde çok kullanan var ama kimse bir etkisinden bahsetmedi tek dedikleri yaparken yanıyor birde morartı okadar bende de öyle bir etkisi olmadı bence iğneden deildir ama yine de sor
Evvet sordum göğüs de Ağrı yapar kalpte Ağrı yapmaz dedi trombeli ye küçük küçük pıhtılar atabilir ondan ağrıyabilir dedi doktor kan aldı yarın kan sonucuna göre ne yapacagimiza karar vericez

Anladım canım ilk kez duyuyorum bunu dediğim gibi çevremde çok kişi kullandı bunu ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…