• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar vurma şekli

umutvar__

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
134
71
13
29
Kızlar selam 4+6 haftalık hamileyim pozitif gördüğümden beri 1 haftadır oksapar iğne kullanıyorum vururken hep acıyordu ama bugün vururken acımadı yanlış mı vurdum acaba böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar selam 4+6 haftalık hamileyim pozitif gördüğümden beri 1 haftadır oksapar iğne kullanıyorum vururken hep acıyordu ama bugün vururken acımadı yanlış mı vurdum acaba böyle bir durum yaşayan var mı?
Öncelikle hayırlı olsun. Yanlış vurmuyorsunuz, alışıyorsunuz😊

Bazı yerler acıyor bazı yerler acımıyor ben ilk aylarda göbekten yaptım sonra bacağa geçtim dr önerisiyle karnımda yer kalmamıştı çünkü aslında koldanda oluyor ama tek başıma yapamadım. Birde ben iğne ucunu batırıp neresi acıyor neresi acımıyor anlayıp acımayan yerden yapıyordum:)

Back
X