Oksapar

Cansu Aksu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
29
33
8
27
Merhaba gebelik sürecinin başından beri oksapar kullanıyorum 23+3 günlük hamileyim sol bacagimda damar tıkanıklığı var varis çorabı kullanıyorum kan pıhtılaşmasını önlemek için aylık düzenli olarak kalp damar kontrolüne gidiyorum. Benimle aynı kaderi paylaşan var mi ?

Çok geçmiş olsun,ben de şuan catlatma iğnesi sürecindeyim.Gebelik olursa aynı durumu ben de yasayacagim. Kilolu zamanimdan kalan varislerim var ve doktorum kan sulandırıcı iğne artı düşük önleyici ve kalp doktoru kontrolü ile gebelik olunca takip edeceğiz dedi. Hem korkuyorum hem bebegim olsun cok istiyorum çünkü pko hastasiyim adet düzensizliği için hormon ilacı kullandım pıhtı attı ölümden döndüm,o zaman anladık pıhtılaşma olduğunu. Cevremde çoğu kişi bu durumu yaşamış umarim her sey istedigimiz gibi olur. Bebeginizi kucaginiza sağlıkla, sağ salim alırsınız insallah

Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda hayırlısıyla gebeliği tadarsın benim yakın arkadaşımda seninle aynı durumda zor süreçler geçirdi şuan iyi bi düşük yaptı üstüne miyom ameliyatı oldu o da tekrar gebe kalırsa o da bu süreçten geçicek. Korkmanıza hiç gerek yok Rabbim neyi isterse nasıl isterse öyle olur inşallah sende sağlığınla sağ salim gebe kalırsın Allah gönlüne göre versin

Allah'ım hepimize sağlıklı gebelik,dogumlar nasip etsin inşallah.Derdi veren Rabbim dermani da verir inşallah

Geçmiş olsun Hocam merhaba burası yeri mi bilmiyorum size danışmak istedim. . Sadece otururken ya da ayaktayken bacaklarımda soluk beyaz lekeler beliriyor. Ayaktayken bacağım biraz kızarıyor ve sanki bazı yerlere kan gitmiyor gibi beyaz solgun lekeler ortaya çıkıyor düğme bozuk para büyüklüğünde. Uzanıp yatınca hemen kendiliğinden geçiyor kaşıntı kabarıklık yok. Damar tıkanıklığı belirtilerinden biri mi bu durum ? Nedir bu cildiyeye mi gitmem lazım kalp damar doktoruna mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…