Saç Rengi ve Saç Boyama oksidan hakkında yardım

rose76

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
41
4
286
Çanakkale
saçımı açık sarı istiyorum ama market boyalarının hiçbiri açık sarı yapmadı açık kumral gibi bir renk oldu palette küllü boya aldım içinden yüzde 9 luk oksidan çıktı onun yerine yüzde 11 oksidan kullansam saçımı açar mı ve zararı var mı saçımı yakma ihtimali falan

Merhaba canim hic acik sari sac kullanmadim ama sana onerebilecegim sey kuafor malzemeleri satan bir yere gidersen sana bu konuda yardim edeceklerdir cogu bu konularda bilgili. Kendi basina yapip sacina zarar verme derim uzman birinden bilgi almalisin

onlarda biz market boyası bilmeyiz biz boyayalım diyorlar :)
Ben ankarada yasiyorum burda eskiden kuaforluk yapmis bi adamin dukkani var oraya gidiyorum acicisindan boyasina kadar aliyorum nasil yapicagimida tek tek anlatiyo. Zaten onlar orda market boyasi satmiyo sen adama durumu anlatirsan sana uygun boyayi vericektir

iyimiş ama burdaki konyadaki kuaförlerin hepsine sordum hepside anlaşmış gibi aynı şeyi söyledi biz boyayalım diyorlar başka bişey demiyorlar

Ya tabi beceremezsin dedi ama bendekide inat tutturdum mavi sac diye bide cogu arkadasimi sarisina cevirdim kendimede yaparim diye dusundumde olmadi

benim küçükken saçım sarıydı şimdi orj rengi kahve en açık renge de boyadım saçım çok açık kumral-koyu sarı oldu o yüzden oksidanı artırıp deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…