Merhaba bende aynı durumdayım inanın siz kaçlık kullanıyorsunuz ben 4 binlik kullanıyorum gerçekten pahalı ben kadın doğumcu ya gittim kardiyoloji yazıyor dedi bugun yarın bitiyor iğnem tekrar almam gerekiyor 85 tm 1 kutusuHanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı
Kardiyoloji yazıyorsa bi ona bakim ozmanMerhaba bende aynı durumdayım inanın siz kaçlık kullanıyorsunuz ben 4 binlik kullanıyorum gerçekten pahalı ben kadın doğumcu ya gittim kardiyoloji yazıyor dedi bugun yarın bitiyor iğnem tekrar almam gerekiyor 85 tm 1 kutusu
Kac binlik sızın kac düşüğün var canmKardiyoloji yazıyorsa bi ona bakim ozman
2 düşüğüm var benim .4000 ilk verdiKac binlik sızın kac düşüğün var canm
Sağlık güvencemiz yok mu?Hanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı
Bende kullanıyorum ama devlet karşılıyor 10 adet yazılıyor her bittiğinde yazdırıyorsunuz sağlık ocağına bile, kalp atışlarını duyduktan sonra rapor çıkıralıyor doğuma kadar 20 şer adet olarak direk eczaneden alabiliryorsunuz raporlu olduğu içinMerhaba bende aynı durumdayım inanın siz kaçlık kullanıyorsunuz ben 4 binlik kullanıyorum gerçekten pahalı ben kadın doğumcu ya gittim kardiyoloji yazıyor dedi bugun yarın bitiyor iğnem tekrar almam gerekiyor 85 tm 1 kutusu
Sağlık ocağı da yazıyor canımHanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı
Yazıyor ama yinede kutu basına bi miktar ödüyorsunuz raporlu olunca daha iyi oluyo uyguna geliyorSağlık ocağı da yazıyor canım
Bana da bugun doktor yazdı ama eczacı rapor olsa bile aynı para ödiceksiniz dedi siz ne kadar ödüyorsunuz bir kutuya ben 85 TL ödedimBende kullanıyorum ama devlet karşılıyor 10 adet yazılıyor her bittiğinde yazdırıyorsunuz sağlık ocağına bile, kalp atışlarını duyduktan sonra rapor çıkıralıyor doğuma kadar 20 şer adet olarak direk eczaneden alabiliryorsunuz raporlu olduğu için
Tabi ki ama rapor cikarana kadar idareten yazdirabilir. Kadin dogumcu yok demis ya arkadaş o yüzden rapor çıkarana kadar yazdirabilir sağlık ocağındaYazıyor ama yinede kutu basına bi miktar ödüyorsunuz raporlu olunca daha iyi oluyo uyguna geliyor
Yanlış söylemiş bence çünkü ben raporumla gidiyorum hiç para vermiyorumBana da bugun doktor yazdı ama eczacı rapor olsa bile aynı para ödiceksiniz dedi siz ne kadar ödüyorsunuz bir kutuya ben 85 TL ödedim
Evet orası öyleTabi ki ama rapor cikarana kadar idareten yazdirabilir. Kadin dogumcu yok demis ya arkadaş o yüzden rapor çıkarana kadar yazdirabilir sağlık ocağında
Ben 20 adet alıyorum 105 TL fark ödüyorum başka da ödeme yapmıyorumBana da bugun doktor yazdı ama eczacı rapor olsa bile aynı para ödiceksiniz dedi siz ne kadar ödüyorsunuz bir kutuya ben 85 TL ödedim
Ben her iki hamileliğimde de çalışan olmama rağmen mutlaka fark alınıyor siz de nasıl alınmıyor.Yanlış söylemiş bence çünkü ben raporumla gidiyorum hiç para vermiyorum
Bilmiyorum ki sizede rapor cıktı mi ? Ben 58 kutu aldım bu gittiğimde 6binlik kullanıyorum 2 tane var içinde ödeme yapmadım.Ben her iki hamileliğimde de çalışan olmama rağmen mutlaka fark alınıyor siz de nasıl alınmıyor.
Raporum da var bende 6 binlik kullanıyorum ama raporlu olmasına rağmen 10 kutudan fazla verilmiyor içinde 2 tane var anlamadım eczacı a yarın soracağım merak ettim bendeBilmiyorum ki sizede rapor cıktı mi ? Ben 58 kutu aldım bu gittiğimde 6binlik kullanıyorum 2 tane var içinde ödeme yapmadım.
Sizin sağlık güvenceniz ne ondan kaynaklanıyor olabilir ben çalışıyorum emekli sandığına bağlıyımBilmiyorum ki sizede rapor cıktı mi ? Ben 58 kutu aldım bu gittiğimde 6binlik kullanıyorum 2 tane var içinde ödeme yapmadım.
Ben özelden rapor çıkartırdım kadon doğumda baya bir verdiler 1 2 aylikbfalan toplu verdiler banaHanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?