Öksürük nolur yardım

Doktora götürmeden neden evde biseyler yapıyorsunuz? Bir cocuk durduk yere öksürür mü?? Hanımefendi öksürük zaten cocuklarda hastalik belirtisi. Ateslenmesi mi lazim illaki. Astim da ates mi oluyor mesela?? Böyle ev tarifleri ya cocugunuza zarar verirse. Her bitkisrl sey denenir mi minicik çocuğa. Buradan tarif istiyorsunuz. Biz büyüklerde bile ters tepebilirken. Neyse gecmis olsun

Doktora götürmeden neden evde biseyler yapıyorsunuz? Bir cocuk durduk yere öksürür mü?? Hanımefendi öksürük zaten cocuklarda hastalik belirtisi. Ateslenmesi mi lazim illaki. Astim da ates mi oluyor mesela?? Böyle ev tarifleri ya cocugunuza zarar verirse. Her bitkisrl sey denenir mi minicik çocuğa. Buradan tarif istiyorsunuz. Biz büyüklerde bile ters tepebilirken. Neyse gecmis olsun
Abartmayın isterseniz 1 gün gece öksürdü diye Doktora mı koşayım????
Gündüz yoktu öksürük ve şuandada yok devam etse zaten götürürdüm

Bitksel dediğiniz şeyler bilindik şeyler gidipte bilmediğim bişeyi yavruma içirmem yada vermem

Ayrıca bi öksürük şurubunun ne zaman kestiğini gördünüz açıkcası ben hiç görmedim günlerce içirirlerdi

1 gün hapşursa burnu aksa direk doktora mı koşalım? Grip ya en basiti bi anne bilir bence 1 2 gün içinde iyi olup olmayacağını gidişata göre ona göre doktora başvurur

Son düzenleme:
Hanımlar bildiğiniz başka evde yaplcak yöntemler varmı??
Burdan bir arkadas yazmıştı bana da.2 çay kaşığı çörek otu yağı,bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı ve bir diş rendelenmiş sarımsağı karıştırıp gece yatirirken ayak tabanlarına sürüp pamuklu bir çorap giydirip yatırabilirsiniz.Ben iyi geldiğini düşünüyorum. Bir de ceviz yaprağı çayı.Bunu herkese söylüyorum.Cevizin içinden çıkan kuru yaprak gibi parçalar var ya, ondan bir tutam alıp bir bardak suya atın,2-3 dk kaynatın.Ilıtıp verin

Burdan bir arkadas yazmıştı bana da.2 çay kaşığı çörek otu yağı,bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı ve bir diş rendelenmiş sarımsağı karıştırıp gece yatirirken ayak tabanlarına sürüp pamuklu bir çorap giydirip yatırabilirsiniz.Ben iyi geldiğini düşünüyorum. Bir de ceviz yaprağı çayı.Bunu herkese söylüyorum.Cevizin içinden çıkan kuru yaprak gibi parçalar var ya, ondan bir tutam alıp bir bardak suya atın,2-3 dk kaynatın.Ilıtıp verin
Çok teşekkür ederim

Her şeyde ilaç verip vucuduna kimyasal sokmak istemiyorm
Her anne doktorluk olup olmadığını anlar bence yavrusunun
Şuan geniz akıntısından dolayı öksürüğü var gündüzleri yok
Ayrıca enfeksiyon olduğu zaman mutlaka ateş ishal vs biyerden kendini belli eder
Her annenin bi tecrübesi vardır
Vucudu biraz kendi savaşmalı hemen ilaca başvurulmamalı diye düşünüyorum ilaç yerine doğal yöntemler tercih ederim
Yalnız o geniz akıntısı önce boğaz sonra akciğer enfeksiyonuna sebep olabilir. Her ilaç da tu kaka değil aslında. Bitkisel içerikli olanlar var. Burnuna SF sıkıp nazal aspiratörle çekin bence. O da ilerlemeyi engelliyor. Temizleyemediğiniz sekresyonları iyi çekiyor. Nasıl çocuğunuz toparladı mı ?

Yalnız o geniz akıntısı önce boğaz sonra akciğer enfeksiyonuna sebep olabilir. Her ilaç da tu kaka değil aslında. Bitkisel içerikli olanlar var. Burnuna SF sıkıp nazal aspiratörle çekin bence. O da ilerlemeyi engelliyor. Temizleyemediğiniz sekresyonları iyi çekiyor. Nasıl çocuğunuz toparladı mı ?
Dediğim gibi 1 günde doktora götürmedm hiç eğer iğleşmicek gibiyse ozaman götürdüm
Ihlamur bal limon çayı içirdim
Ilık suya bal limon katıp bol bol ondan içirdim
Bol sıvı takviyesi yaptım
Çok şükür öksürük geçti çok hafif burun akıntısı var oda temizliyorum

Doktora yada ilaca karşı değilm hepsine pis kakada demedim ama 1 günde de doktora gitmeye gerek duymuyorum ilerlicek gibi olsa götürürdüm

Back
X