transfer dahil bugün 4.günüm daha önce bir kez daha tüp bebek denemiştik ve kimyasal gebelikle sonuçlandı önceki denememizde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım vardı şimdi ise hiçbir belirtim yok sanki ilaçta almıyorum transferde olmadım gibi ve okuduğum tüm yazılarda belirti olmaması gebelik olmadığı anlamına gelir denmiş çok endişeliyim hiç iyi değilim..biraz iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bende ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım ve aynı seninki gibi kasık ağrılarım olmuştu 2.denemem dondurulmuş embriyoyla olmuştu ve ağrım falan yoktu ve sonucum pozitifti (ama 2 aylıkken kaybettim) demek istediğim içini ferah tut ve güzel düşün güzel olsun....
şimdi napıcağımı bilmiyorum doktorum 2 adet döneminden sonra deneyebiliriz dedi ama çok kararsızım korkularım var ya yine olursa diye...
doktorum şimdi gel başlayalım dese inan koşa koşa giderim.çünkü 2 ayda olsa yaşadım o hamilelik duygusunu bi kalp daha atıyordu içimde..allah sanada nasip etsin o muhteşem duyguyu tatmayı...nerde oldu tedavin sorun neydi canım çok sordum ama
bir çok kişi beklemeden başlıyor tedaviye neden iki ay beklemen gerekiyor sen nerde yaptırmıştın tedavini bak bede çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?