okuduklarım beni çok korkutuyor

adara82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
11
0
36
Ankara
transfer dahil bugün 4.günüm daha önce bir kez daha tüp bebek denemiştik ve kimyasal gebelikle sonuçlandı önceki denememizde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım vardı şimdi ise hiçbir belirtim yok sanki ilaçta almıyorum transferde olmadım gibi ve okuduğum tüm yazılarda belirti olmaması gebelik olmadığı anlamına gelir denmiş çok endişeliyim hiç iyi değilim..biraz iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bende ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım ve aynı seninki gibi kasık ağrılarım olmuştu 2.denemem dondurulmuş embriyoyla olmuştu ve ağrım falan yoktu ve sonucum pozitifti (ama 2 aylıkken kaybettim) demek istediğim içini ferah tut ve güzel düşün güzel olsun....

inşallah hayırlı olur canım senin adına çok üzüldüm ne yapıyorsun şimdi tekrar deniyor musun ?

şimdi napıcağımı bilmiyorum doktorum 2 adet döneminden sonra deneyebiliriz dedi ama çok kararsızım korkularım var ya yine olursa diye...

şimdi napıcağımı bilmiyorum doktorum 2 adet döneminden sonra deneyebiliriz dedi ama çok kararsızım korkularım var ya yine olursa diye...

çok iyi anlıyorum seni gerçekten öyle bir duygu bu hep aynı sonu yaşayacakmış gibi hissediyor insan ama güçlü olmamız lazım her seferinde ilk kez gibi tüm olumsuzlukları silip yeniden başlamamız lazım doğrusu bu ama yapabiliyor musun diye sorarsan çok nadir diyebilirim sen de vakit kaybetme bence yeniden başla daha çok inanarak

doktorum şimdi gel başlayalım dese inan koşa koşa giderim.çünkü 2 ayda olsa yaşadım o hamilelik duygusunu bi kalp daha atıyordu içimde..allah sanada nasip etsin o muhteşem duyguyu tatmayı...nerde oldu tedavin sorun neydi canım çok sordum ama

sebepsiz infertilite dendi bize canım açıkçası sorun varsa da bende var bişeyler ama ne olduğunu bilemiyoruz anatoliada oldu tedavim herşey iyiydi ama hiç olmamış gibi hissediyorum ne bir ağrı ne batma hiçbişey yok umudum kalmadı neredeyde üzülüyorum

bir çok kişi beklemeden başlıyor tedaviye neden iki ay beklemen gerekiyor sen nerde yaptırmıştın tedavini bak bede çok soru sordum

olumsuz düşünme sakın benim doktorum 5 6 7. günlerde yerleşme olur demişti ve ben 6.günde batma hissetmiştim ve heh yerleşiyo demiştim...stres olumsuz etkiliyor biliyorsun dimi

bir çok kişi beklemeden başlıyor tedaviye neden iki ay beklemen gerekiyor sen nerde yaptırmıştın tedavini bak bede çok soru sordum

olsun sorabilirsin ben ferticenterda yaptırmıştım ama doktorum kalamış tüp bebeğe geçti orda denicem şimdide.bizede sebepsiz dediler ama ben genetik testler yaptırcam 3.deneme olduğu için belkide oyüzden 2 ay ara dedi doktorum.bide kürtaj oldum rahim ancak toparlanırmış...:44:

umarım bende de öyle olur bekliyorum ama diyorum ya bazen umudum kalmayınca elim sigaraya gidiyor düşün yani o kadar umutsuzum yine de bu duyduklarım iyi geldi çok sağol canım

sigarayı hiç deme ben hiç içmedim tedavi öncesinde ama bebeği kaybettikten sonra başladım umutsuz olma canım şansın bol olsun...dua ile...

konuyu açıp üzmekten de korkuyorum ama sen yerleşme hissinden başka hiçbişey hissetmedin mi kasık bel ağrısı falan ya da hissettiysen ne zaman başladı

Benimde transfer günü dahil bugün 9.günüm 6-7-8 günler bayılcak gibi oldum elimin ayağımın canı gitti tansiyonum mu düştü anlamadım,şuan bendede hiç bişey yok tüm belirtiler kayboldu..ama hiç bozmuyorum moralimi ınş tutunuyordurlar..duayı duaya ekliyorum herkesin yüzü güler ınş
canım sende sıkma canını kaç embryo var sende şuan

benimde 2 tane trans.edildi
ben kalitelerini bilmiyorum o ara çok sancım vardı ben sormadım
şimdiye kadar çok didikledim sordum sorguladım artık sormak da istemedim açıkcası..
hayrlısı olsun...

nerdesiniz transferi bitmiş arkadaşlar sıkılmıyor musunuz evde yazın şu belirtilerinizi yoksa onu da yazın bana moral olun ya

İlla belirti arama kendinde, 1. denememde göğüslerim sızlıyordu ağrılarım vardı ama kimyasal gebelik oluştu. 2. denememizde hiç ağrım sızım olmadı, göğüslerim hala acımıyor. Nede farklı bir belirtim oldu ama çok şükür bebeğim benimle. Unutma bu sürecii normal yolla gebe kalanlar hiç farketmiyor bile. Kendini çok dinleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…