- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
- Konu Sahibi Berrfeelinda
-
Gercekten cok zor psikolojik olarak cok yoruldumBen cok yasadim ilk donemde...oncelikle kizmayin ordan asama asama uzaklasin...ayrica kararlı oldugunuzu hissettirin...
Çok zor sizi cok iyi anliyorum..ama gececek...
Böyle devam ederse kesinlikle düşünüyorum. Okulda ki rehberlik servisinden randevü aldım umarim faydasi olurKuzenimin kızı böyleydi, bir sene göndermediler bir sonraki sene baştan aldı. Bence doğru bir karar değildi ama.
Bir uzman yardımı almayı düşünmez misiniz?
Evet anaokuluna gitti alışma sürecinde oldu ama daha sonra hic problem olmadiben anaokulu öğretmeniyim genelde bizde olur böyle durumlar. Çocuğunuz anaokuluna gitti mi? orada da aynı sorunu yaşadı mı?
Kesinlikle öyle o kadar masumlar ki böyle olmasını oda istemiyo aslında umarim çözülür yorumunuz icin teşekkür ederimbu ısın tek cozumu pedegog yardımı ve kararlı oldugunuzu hıssettırmenız
okadar masum guzel dunyaları varkı kıyamam ya kımbılır ne hıssettı de boyle oldu :) allah esırgesın
cozulur yanı
Arkadaslariyla bi sıkıntısı yok öğretmenini de sevdigini söylüyor. Okul sınıf degistirmeyi de teklif ettim. Okulun basında olsa anliycam ama çözemiyorumAcaba arkadaş mı edinemedi canı sıkılıyor? Ya da öğretmeni çocuğunuzu incitecek bir şey söylemiş olabilir mi?
Anaokuluna gitti evet. Ödev yapmada bir sıkıntı yok hatta böyle yaptığı icin evde daha cok okuma yapıyo telafi etmek ister gibi oryantasyon dönemi cok iyi geçti hatta ek olarak cocuk kulübüne kalmak istedi. Rehberlik servisinden randevü aldim görüşeceğizAnaokuluna gitti mi daha önce?
Genelde anaokulu döneminde oluyor bu tip oryantasyon problemleri de ondan soruyorum.
Benim kızımda 1.sınıfta,okula bayılıyor,ödevlerini severek yapıyor diyemem yalan yok ama arkadaşlarını ve öğretmenini seviyor bu sebeple gitmek istememe durumu olmuyor. Ödev yapmak istemiyor sadece ki bence normal,sıkıldığını düşünüyorum artık,bende eve gelince önce birşeyler yemesini,dinlenip biraz oynamasını sağlıyorum,sonra ödev kısmına geçiyoruz.
Rehberlik servisi ile görüşün muhakkak belki size anlatmadığı sorunları vardır.
Anladım,o halde belki arkadaşları ile sorun yasıyordur. Ödev yapmayi sevmesi bence çok iyi,hem sorumluluk açısından hemde öğrenme açısından ,sosyal anlamda bir sorunu olabilir belki. Girişkenmidir,sosyalmidir genel anlamda,genelde içine kapanık cocuklar sorun yasayabiliyor. Arkadaşımın kızı her sene muhakkak bir dönem okula gitmek istemezdi şu an pedagog destegi aliyorlar hala arkadaşları ile oynamak yerine annesinin yanında oturuyor kalabalık bir ortama girdiğimizde zaman zaman tabi eskiden daha da kötüydü,şimdi az da olsa düzelme var.Anaokuluna gitti evet. Ödev yapmada bir sıkıntı yok hatta böyle yaptığı icin evde daha cok okuma yapıyo telafi etmek ister gibi oryantasyon dönemi cok iyi geçti hatta ek olarak cocuk kulübüne kalmak istedi. Rehberlik servisinden randevü aldim görüşeceğiz
Öğlen arası orda bulunmam yeterli benim yanimda durmuyor arkadaşlarıyla oynuyor garantiyim yani komsunuzunda Allah yardımcısı olsunbence okulda zaman geçirmede sıkıntısı var
komşumuzun oğlu var
4. sınıfa gidiyor
hala her sabah okula gitmemek için ağlıyormuş
çocuk zeki destek eğitim vs alıyor
ama okuldaki ortam onu sıkıyor
arkadaşlık ilişkileri sıkıntılı
grubun içine dahil olup oynamıyor ağır abi modunda
sonra da sıkılıyor
benimki de okulu çok seviyor o sıkılmıyor mu diyorlar sıkılsa da oyun ile kendini eğlendiriyor
oğlunuzun özellikle öğle arasında sizi yanında istemesi bunu düşündürdü bana
diğer çocuklar öğle arasında ne yapıyor
öğle yemeği okulda yok mu hiç görünmeseniz öğlen de
bence okulda zaman geçirmede sıkıntısı var
komşumuzun oğlu var
4. sınıfa gidiyor
hala her sabah okula gitmemek için ağlıyormuş
çocuk zeki destek eğitim vs alıyor
ama okuldaki ortam onu sıkıyor
arkadaşlık ilişkileri sıkıntılı
grubun içine dahil olup oynamıyor ağır abi modunda
sonra da sıkılıyor
benimki de okulu çok seviyor o sıkılmıyor mu diyorlar sıkılsa da oyun ile kendini eğlendiriyor
oğlunuzun özellikle öğle arasında sizi yanında istemesi bunu düşündürdü bana
diğer çocuklar öğle arasında ne yapıyor
öğle yemeği okulda yok mu hiç görünmeseniz öğlen de
Cok girişken degil evet ama kendisini ifade edebilir. Bugun okul çıkışı arkadaşlariyla oyunu birakip gelmek istemedi mesela sabahlari sınıfa girerken oluyo ne oluyosaAnladım,o halde belki arkadaşları ile sorun yasıyordur. Ödev yapmayi sevmesi bence çok iyi,hem sorumluluk açısından hemde öğrenme açısından ,sosyal anlamda bir sorunu olabilir belki. Girişkenmidir,sosyalmidir genel anlamda,genelde içine kapanık cocuklar sorun yasayabiliyor. Arkadaşımın kızı her sene muhakkak bir dönem okula gitmek istemezdi şu an pedagog destegi aliyorlar hala arkadaşları ile oynamak yerine annesinin yanında oturuyor kalabalık bir ortama girdiğimizde zaman zaman tabi eskiden daha da kötüydü,şimdi az da olsa düzelme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?