• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul aile birliği başkanı "bekaret testi" yapılacak deyip...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
$okul-aile-birligi-baskani-tacizden-tutuklandi-4425605.webp

Okul aile birliği başkanı tacizden tutuklandı
Samsun’da bir lisede okul aile birliği başkanlığı yapan 37 yaşındaki Fatih G., kız öğrencilere sözle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İlkadım İlçesi’ndeki bir lisede öğrenim gören bir grup kız öğrenci, okul aile birliği başkanlığı yapan evli ve 2 çocuk babası Fatih G.’nin çeşitli zamanlarda kendilerine, "Milli eğitim Bakanlığı yeni uygulama başlattı, bekaret testi yapılacakmış. Siz de teste gidebilirsiniz. Eğer böyle bir sorununuz varsa ben ilaç mümessiliyim bende ilaç var size vereyim" dediği ileri sürüldü.

Kız öğrencilerin şikayeti üzerine okul yönetimi durumu polise bildirdi. Hakkında soruşturma başlatılan Fatih G., bugün gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Fatih G., okul aile birliği başkanı olarak lisede bir çok olumsuzluğu düzelttiğini ileri sürdü. Fatih G., "Bu kızların sevgilileri, bir kadın öğretmeni dövmüştü. Ben de ondan sonra okulun etrafını duvarla çevirip tel çektirdim. Kızlar da bu yüzden bana iftira atıyorlar. Ben suçsuzum" dedi.

Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Fatih G., kız öğrencilere sözle cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. milliyet

sözlü tacizden tutuklanmış ha, vay be, güzel bir gelişme

kızları aptal, sahipsiz sandıydı herhalde

o başkann sapkın sanırsam herkezi kendi gibi biliyor
o cocukların psikolojisi ne olacak eeyyy sözde başkan cevap ver :22::22:

Hayal güçlerine hayranım.

Bekaret testi yapılacak eğer böyle bir sorununuz varsa bana gelin bende ilaç var. Zar yapıcı ilaç mı varmış adamda? Bu adam keşke cinsel doyumuna ulaşabilseydi de bu zekasını başka yerlere harcasaydı. Bakire olmayan kızı yanına çağırıp uyku hapı falan vericek heralde. Bakire olmadığı için de başına iş açılmicak fantaziye gel :1:

Eki Görüntüle 1137903

Samsun’da bir lisede okul aile birliği başkanlığı yapan 37 yaşındaki Fatih G., kız öğrencilere sözle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İlkadım İlçesi’ndeki bir lisede öğrenim gören bir grup kız öğrenci, okul aile birliği başkanlığı yapan evli ve 2 çocuk babası Fatih G.’nin çeşitli zamanlarda kendilerine, "Milli eğitim Bakanlığı yeni uygulama başlattı, bekaret testi yapılacakmış. Siz de teste gidebilirsiniz. Eğer böyle bir sorununuz varsa ben ilaç mümessiliyim bende ilaç var size vereyim" dediği ileri sürüldü.

Kız öğrencilerin şikayeti üzerine okul yönetimi durumu polise bildirdi. Hakkında soruşturma başlatılan Fatih G., bugün gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Fatih G., okul aile birliği başkanı olarak lisede bir çok olumsuzluğu düzelttiğini ileri sürdü. Fatih G., "Bu kızların sevgilileri, bir kadın öğretmeni dövmüştü. Ben de ondan sonra okulun etrafını duvarla çevirip tel çektirdim. Kızlar da bu yüzden bana iftira atıyorlar. Ben suçsuzum" dedi.

Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Fatih G., kız öğrencilere sözle cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. milliyet
Bekaret testi ne Allah aşkına? Kime ne milletin bekaretinden? Ayrıca böyle şeylerle çocukları kandırmak ne kadar çirkin. Umarım uzun süre çıkmaz hapishaneden.

Töbe töbe ya. Bu adamın aynı okulda çocuğu yok mu? Kendi çocuğuna yapılsa nasıl hisseder kendini?
Resmen sapık.

Eki Görüntüle 1137903

Sen şu kurnaza bak (eğer doğruysa tabiii). Aklı sıra bakire olmayanları belirliyecek kafasında., planı neyse artıkkk.. (tabi iddia sonuçta bunlar )

Şu liselilerin de çektiği ne yahu, koca koca adamların uğraştığı işlere bak... Eee nette liseli fantazisi dolaştıkça normaldir aslında.. Kendi kardeşleri kızlarını düşünmezler ama, başkasının olunca farklı oluyor, küçük olmuyor...

Son düzenleme:
Back
X