- Konu Sahibi nalanbilek
-
Aslında birinci sınıfı yeniden okumak idealist bir tavır , derslerin hakkını vermeden geçmek yerine. Böyle daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız ailenizle konuşmalısınız. Zaten parlak bir öğrenciymişsiniz , bu yıl odaklanamadığınızı anlatırsanız size hak vereceklerdir. Hem böylece ortalamanız da yüksek olur , Erasmus için şansınız da.
Buna inanmanız çok güzel bir şey bence. Hem belli ki temeliniz sağlam , güzel bir öğrenim hayatı geçirmişsiniz. Üniversiteye alışmak gerçekten zor , sizi anlıyorum ben ve şahsen sene kaybını çok önemsemiyorum. Bence önemli olan hedeflerimizi gerçekleştirmiş bir şekilde mezun olmak , acele etmeye gerek yok. Sevdiceğiniz başka bir okulda mı peki ? :)
Sınıf tekrarı edersen yeni sınıf arkadaşlarına alışabilecek misin peki?
Ben de üni de hiç sevmediğim bi sınıftaydım. Ama aklıma sınıf tekrarını getirmedim bile. Sadece bi tane görüştüğüm arkadaşım vardı sınıftan. diğerleriyle mesafeliydim çoğuyla selamlaşmazdım. Çünkü önemli olan sınıfımdaki insanlar değildi. Benim okulu bitirmemdi.
Bak sonra okul bitince bu tek konuştuğum arkadaş sayesinde üniden bi kaç arkadaşımla daha görüşmeye başladım sonra neden o zamanlar görüşmemişim diye kızdım kendime. Bi sınıfta illa ki kafa yapına uygun biri çıkar. Çıkmıyorsa da milleti boşver. Bence tekrarı falan unut geçebildiğin gibi geç. Ailene de ilk senem olduğu için zorlandım ama bundan sonrası iyi notlarla geçeceğim dersin. Sonra derslere daha sıkı sarılırsın ve yüksek notlarla geçersin. Boşuna bi yılını harap etmene değmez bence.
Yaz okulu da bir alternatif olabilir belki.
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bu gece rahatça uyuyabilirim umarım.:44: O halde çalışın , veremediğiniz ders olursa açılan yaz okulunda , alırsınız. İngilizce derslerini de alttan alabilirsiniz belki , tam bilemiyorum ama. Böylece yakın arkadaşınızla da ortak dersleriniz olur. Daha kolay uyum sağlarsınız okula ve kendinize söz verdiğiniz gibi derslerinize daha çok önem verirsiniz. Umarım her şey yolunda gider ve çok mutlu olursunuz. :)
Ben çocukların seviyesi olarak düşünmüyorum öğretmenliği ve ingilizceyi kendimi her anlamda ne kadar geliştirebilirsem o kadar faydalı diye düşünüyorum ve ben hazırlık okumadım tekrar okuma şansım da yok . Ve birinci sınıf bana birşeyler katabilirdi devam etseydim ama siz de haklı olabilirsiniz hayırlısı olsun bundan sonra geçebilirsem zaten illa kalıcam demem ama zor .Şu an ingilizce öğretmenliği 1. sınıfım bitti. Hazırlık da okudum. Bana hazırlık bir şeyler kattı 1. sınıf değil. Çünkü 1. sınıf bizim okulda çocuklara anlatacağımız türden değil. Ancak kendini geliştirmek konusunda yazma dinleme. Eğer devlette çalışıcam akademik kariyer yapmayacağım diyorsan bence bırakma devam et sonuçta erasmusa seneye de gidebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?