- 13 Mayıs 2019
- 7
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi istanbuljdjd
-
İÜ'de okuyorum maalesef iyi okul düzgün insanlar anlamına gelmiyormuş öğrenmiş oldum burada.ben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?
bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
böyle bayaga bayaga köklü üniversitelerin 5 yıl öncesine kadar ortamlarını iyi biliyorum.
genel olarak durum bu.
hatta girin sözlüklere, forumlara, yığınla başlık görürsünüz bu durumla ilgili.
özellikle inşaat ve makine
eşim itü mezunu inşaat mühendisi, onun da yemini var, kızı mühendislik okumaya karar verirse yurtdışında okuyacak :)
ben de iü mezunuyum, başka fakülte.İÜ'de okuyorum maalesef iyi okul düzgün insanlar anlamına gelmiyormuş öğrenmiş oldum burada.
İstanbul'da okuyorum
Kesinlikle öyle yapsben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?
bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
böyle bayaga bayaga köklü üniversitelerin 5 yıl öncesine kadar ortamlarını iyi biliyorum.
genel olarak durum bu.
eşim itü mezunu inşaat mühendisi, onun da yemini var, kızı mühendislik okumaya karar verirse yurtdışında okuyacak :)
Tamam yani düşündüğüm gibi devlet üniversiteleri. Gerci mühendislik kısımlarının bizzat içinde bulunmadım. Ama yine de ben öyle şeyleri stereotype ve şaka sanıyordum valla. Tanıdıklarımla da çeliştiği için.ben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?
bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
genel olarak durum bu.
Benim davranışlarımla ilgili olduğunu sanmıyorum gayet mesafeli biriyimdir adını bile bilmiyorum yazmıştım zaten.Aranıza mesafe koyun o beylerde yaninizdan yürüyüp gitsin .
Abazanlıkta tavan yapmışlar işte bunlar hep hormonlardan, canım sallamayacaksın, herhalde hayal görüyor adını bile bilmiyorum diye geç git.Arkadaşlar çoğunluğu erkek olan bir bölümde okuyorum. Sürekli hakkımda dedikodu çıkıyor kime yardımcı olsam insaniyet namına hal hatır sorsam hemen davranışları değişiyor. Özellikle birisi kafaya takarsa bittin sürü halinde gezindikleri için artık o kişinin bütün arkadaşları seni tanıyor türlü seviyesizlikler vs vs. Şu an böyle yazınca çok önemsiz gibi ama ben bu insanları her gün görmek zorundayım ve artık davranışlarına katlanamıyorum. En son birisinin 'bana yürüyor' diye hakkımda konuştuğunu dalga geçtiğini duydum mesela ben onun adını bile bilmiyordum?!?
Bazı konularda yardımcı olduğunuzu vs yazmıştınız öyle hatırlıyorum yardım falan etmeyin kendi başlarının çaresine baksınlarBenim davranışlarımla ilgili olduğunu sanmıyorum gayet mesafeli biriyimdir adını bile bilmiyorum yazmıştım zaten.
Abazanlıkta tavan yapmışlar işte bunlar hep hormonlardan, canım sallamayacaksın, herhalde hayal görüyor adını bile bilmiyorum diye geç git.
Ben olsam başka fakültelerin kantininde takılırdım
Aslında muhabbet etmelik bir şey de yok her şey içlerinden birinin takmasıyla başladı. En son kolidorda hiç görmediğim iki kişi fısır fısır bana bakarak konuşup gülüyor bunlar beni nereden tanıyor diye düşünürken bu iki kişiyi sonradan benim bölümdekilerin yanında görüyorum. Bunu kızlar yapsa bu kadar üzülmezdim ama karşı cins yapınca aşırı rahatsız edici.Hiçte önemsiz değil bence. Bana da nefret geldi erkeklerin bu huyundan. Muhabbet etsen seviyor oluyorsun. Şimdiki aklım olsa erkeklerden kimseyle arkadaşlık etmezdim. En iyi görünenin bile nelerini öğreniyoruz. Olabildiğince konuşma kimseyle arkadaş olurum diye düşünme onlar senin gibi düşünmüyor çünkü.
Rahatsız olma hiç, kedi uzanamadığı ciğere mundar der, hepsi tekir sen ciğersin boşver sokak kedileri ile uğraşmaAslında muhabbet etmelik bir şey de yok her şey içlerinden birinin takmasıyla başladı. En son kolidorda hiç görmediğim iki kişi fısır fısır bana bakarak konuşup gülüyor bunlar beni nereden tanıyor diye düşünürken bu iki kişiyi sonradan benim bölümdekilerin yanında görüyorum. Bunu kızlar yapsa bu kadar üzülmezdim ama karşı cins yapınca aşırı rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?