• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul gezisi...

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.912
248
Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındaki kızımın okulunda gezi düzenleniyormuş. Bunda sıkıntı yok fakat gezi il dışına olacak günü birlik gidip gelecekler. Okul olarak gidiliyor kızımın sınıfı sınıfı 40 kişilik ve 35 arkadışı geziye katılıyor. Gece saat 2,30'da okulun bahçesinden servisler kalkacak ertesi gün akşam 8-9 gibi evde olacaklar. Daha önce okul gezilerine gitti kızım ama hep yakın yerlerdi ilk kez il dışına bir gezi oluyor ve kızım çok istiyor gitmeyi ama ben ilk olmasından dolayı biraz tedirginim galiba. Siz olsanız gönderir misiniz ya da gönderen arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Haklısınız ama kafamda artılarını ve eksikelirini oturmadım bir türlü her gün anne ne olur diyor ama benim kafam karıştı işte.

Haklısınız..
Bazı kararlar zor veriliyor..
Ben kardeşim bile sorsa bişey diyemem..
Allah korusun herşey olabilir..
Eğer kararınız gitsin olursa da sağlıkla mutlulukla gitsin gelsin çocuklar diye dua edebiliriz..

öğretmenleri çocuklara iyi sahip çıkabilecekse gönderin çocuğun hevesi kırılmasın

Sınıf öğretmenleri gidiyor, 2 sınıf annesi, 2 tane de veli gidiyormuş, aynı zamanda rehber öğretmen ve 3-4 öğretmen daha bende hem kızımın hevesini kırmak istemiyorum hem de tecrübeli annelerin görüşlerini merak ediyorum.

Valla benim ailemin sorun çıkaracağı son şey olurdu hep gezilere gitmemi desteklerlerdi o yüzden bi sene önce sorsanız ben de bunun nesini soruyosunuz tabii ki gidecek derdim.
Ama devir öyle kötü ki kendim anne olsam gözüm kapalı yollayabilir miydim düşünür oldum.
Tabii ki normal olan gitmesi, hele arkadaşları da giderken o niye gitmesin veya ne olabilir ki kötü. Çocuğu bunaltmayın bence dicem ama çok zor biliyorum.

Sonucta okul gezisi baslarinda ogretmenler olacak. Kendi baslarina gitmiyorlar ya.

Kiziniza tembih edin. Gruptan ayrilmasin kendi basina biryerlere gitmeye kalkmasin. 40 kisiden 35 i gidiyorsa gondermediginiz taktirde cok uzulur.

Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındaki kızımın okulunda gezi düzenleniyormuş. Bunda sıkıntı yok fakat gezi il dışına olacak günü birlik gidip gelecekler. Okul olarak gidiliyor kızımın sınıfı sınıfı 40 kişilik ve 35 arkadışı geziye katılıyor. Gece saat 2,30'da okulun bahçesinden servisler kalkacak ertesi gün akşam 8-9 gibi evde olacaklar. Daha önce okul gezilerine gitti kızım ama hep yakın yerlerdi ilk kez il dışına bir gezi oluyor ve kızım çok istiyor gitmeyi ama ben ilk olmasından dolayı biraz tedirginim galiba. Siz olsanız gönderir misiniz ya da gönderen arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
velilerde gidiyormuş gitme şansın yok mu

40 öğrenciden 35i gidiyormuş. daha önce de geziye gidilmiş. öğretmenler de illa ki başlarında olacak. bence gönderin.

ben hiç bi geziye gidemedim kah izinden kah parasızlıktan. içimde ukte kaldı valla :110::KK61:

Bende öyleydim babam çok ketumdu bu konularda hiçbir geziye katılamadım öğrencilik hayatımda ve benim içimde de hep uhde kalmıştır. Kızım aynı şekilde olsun istemiyorum ve o yüzden hemen hemen bütün gezilere katıldı bu zamana kadar. İl dışı olması beni tedirgin ediyor sadece.

Bende öyleydim babam çok ketumdu bu konularda hiçbir geziye katılamadım öğrencilik hayatımda ve benim içimde de hep uhde kalmıştır. Kızım aynı şekilde olsun istemiyorum ve o yüzden hemen hemen bütün gezilere katıldı bu zamana kadar. İl dışı olması beni tedirgin ediyor sadece.

iyice tembihleyin siz. telefonu varsa iritibat halinde olursunuz zaten.

Sınıf öğretmenleri gidiyor, 2 sınıf annesi, 2 tane de veli gidiyormuş, aynı zamanda rehber öğretmen ve 3-4 öğretmen daha bende hem kızımın hevesini kırmak istemiyorum hem de tecrübeli annelerin görüşlerini merak ediyorum.

Anne değilim ama beni ailem hiç okul gezilerine yollamazdı yaaa üzülüyodum okadar kişi giderken:KK61: tabi siz en doğrusunu bilirsiniz:anneadayı:

Çok zor bir karar, şehir dışı gezisi deyince bende şöyle bir kaldım açıkçası, velilerden de giden varmış, çocuğunuzun telefonu var mı? Yoksa eline bir telefon verseniz, arada bir yoklar durumunu öğrenirsiniz içiniz rahat eder, sınıf öğretmeni ve sınıf annelerinin de telefon numaralarını öğrenin göndercekseniz.

Back
X