• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul gezisi...

Gidiş saatinden dolayı izin vermem. Çok saçma bir plan yapmışlar. Çocuklar otobüste perişan, uykusuz. Keşke 1 gece kalmalı yapsalarmış.

Babasıyla ortak bir karar aldık ve gitmesine izin verdik, kağıdı imzalarken gözlerinin içi parlıyordu. Sınıf öğretmeniyle de görüştüm hatta gece 2,30 zor olmayacak mı sizin içinde dedim. Daha erken çıkarsak gece orada oluruz o daha kötü olur. Çocuklar 4,30'da okuldan çıkıyor eve gidip yemekti dinlenmekti 7-8 gibi uyusalar biraz da olsa uykularını almış olurlar, aramada da ara ara kestirirler diye düşündük dedi. Köy kahvaltısı yapacaklarmış gittikleri yerde birazda kahvaltı saatine göre ayarlandı galiba gider gitmez kahvaltı yapsınlar açıkmış olurlar diye. Hayırlısıyla gidip gelsin kuzum anne olmak gerçekten çok zor hem onun isteğini kırmak istemiyorsun hem de kafanda deli sorular oluyor ama sınıf öğretmeniyle sık sık görüşüyorum ve pimpirikli bir kadın ve sınıfıyla bayağı ilgili o konuda içim biraz da olsa rahatlıyor.

Doğru olan göndermeniz. Özgüveninin gelişmesi açısından.
Ama ben olsam yollamazdım.
Ben çok pimpirikliyim.
Bu arada evli değilim ve çocuğumda yok.:KK45:

çocuk sızın çocuğunuz bu sıze kalmış bişi yanı çocuk gıdınce bır sorun olmazsa yolda gondermeniz iyi olmuş dıe duşunursunuz eger yolda ya da gezıde bır sıkıntı olursa sızı dınledım goturdum dersiniz bu sorumluluk sıızn....

Back
X