Okul gönderip göndermemekte kararsızım

okular tekrar kapanacak ekonomik sebeplerden açıldı bazı sektörler iş yapamadığı için.yurtdışında işyerleri açıldııı e noldu tekrar kapandı olmadı yanii.amerika newyork ta okullar açıldı 2 hafta sonra kapandı olmadııı.biz de de olacağını hiçç sanmıyorummm
Onları da anlamadım, kapattılar apar topar, sonra yeniden açtılar. Madem vaka sayın artıyor okul açılınca, neden tekrar kapa aç yapıyorsun? Ekonomileri de iyi, neden açtılar anlamadım. Bizimkiler de onları örnek gösterip açtı. Sadece Nijerya 1 yıl okul yok, çocukları sağlığı her şeyden önemli dedi konuyu kapattı.

Keşke sınıflarda sistem kurulsa da isteyen gitse istemeyen evden online sınıfı izlese. Çok zor değil aslinda ama tabi olmaz yapmazlar. Bazı ozellerde var evden sınıfa baglaniyorlar. İki öğrenci annesiyim korkarak göndereceğim mecbur başka şans yok. Evden tek başına ikisine yetemem malesef. Özel öğretmen imkanım da şimdilik yok

Onları da anlamadım, kapattılar apar topar, sonra yeniden açtılar. Madem vaka sayın artıyor okul açılınca, neden tekrar kapa aç yapıyorsun? Ekonomileri de iyi, neden açtılar anlamadım. Bizimkiler de onları örnek gösterip açtı. Sadece Nijerya 1 yıl okul yok, çocukları sağlığı her şeyden önemli dedi konuyu kapattı.
öğrencilerin çoğu istemiyor yüz yüzeyi velilerin çoğu da öyle. e eğitimci sizsiniz veli de biziz niye bize sorulmadı okul açılırken derim ve susarımm

öğrencilerin çoğu istemiyor yüz yüzeyi velilerin çoğu da öyle. e eğitimci sizsiniz veli de biziz niye bize sorulmadı okul açılırken derim ve susarımm
Haklısınız, asla sorulmadı bile. Okul şartlarını en iyi bilen, öğrenimin nasıl verimli olacağını bilen biziz. Can da sizin canınız..napalım, sormadılar :(

Ben göndermeyecegim .2 hafta duruma göre bakacağım .Okuldan çıkışları falan neler oluyor gozlemleyecegim .

Ben göndermeyecegim .2 hafta duruma göre bakacağım .Okuldan çıkışları falan neler oluyor gozlemleyecegim .
3 aya yaklaştı arkadaşımın dostumun kardeşi öldü 36 yaşında kadındı.bugün de eşimin iş arkadaşı öldü o da 43 yaşındaaa ve kronik hasta değillerdi.ee hani yaşlılar ölüyorduuu sadeceee :cry:

e ne diye aylardır maske mesafe diye uğraşıyoruzzz avm bile daha risksiz olacak okuldan .haftasonu avm yapayım bariii tövbe tövbeee :KK70:
Pozitif çocuk iki saatte bir kontrol edilecek(miş). Bu kontrolü kim ve neye göre yapacak bilmiyorum. Sanki her okulun reviri var. Öğretmen pozitif çıkarsa sosyal mesafeye dikkat edilecek ve üç dört pozitif daha çıkmadan öğretmenler karantinaya girmeyecek. Yani arkadaşlarımızdan biri pozitif çıkarsa ben iki kişi daha pozitif çıkana kadar 6 sınıfa 18 saat ders 4 saat dyk vereceğim.

Minikkuşum 1. sınıf 3 haftadır haftada 4 gün gidiyor. Bu 4. haftamız olacak değil kovid okulda grip bile olan yok şükürler olsun. Ama hava sıcak mevsim normalleri üstünde, onun etkisi olabilir. Kızım çok mutlu. İnşallah böyle devam ederiz. Okul sadece akademik eğitimden ibaret değil ki , çocukların psikolojisi de önemli.

Minikkuşum 1. sınıf 3 haftadır haftada 4 gün gidiyor. Bu 4. haftamız olacak değil kovid okulda grip bile olan yok şükürler olsun. Ama hava sıcak mevsim normalleri üstünde, onun etkisi olabilir. Kızım çok mutlu. İnşallah böyle devam ederiz. Okul sadece akademik eğitimden ibaret değil ki , çocukların psikolojisi de önemli.
1. sınıflar seviyorlar okulu heyecanla beklediler çünkü okuma yazma öğrenecekler ya :KK200: başarılar miniğe

Veli ısrar mı ediyor. Ben pozitif olanı bile bile almam sınıfa açıkçası. Tamam devam edilecek diyor ama vicdanen sorumlu o veli, yollamaması gerekir. Off neler bekliyor bizi ya :KK43:
yüz yüze ders isteyen çocuklar bir sınıfa online tercih edenler bir sınıfa toplansın sorun çözülecek.aynı okul gibiydi 2 haftadır online çocuklar da çok mutluydu katılım nerdeyse yüzde yüzdü her ders neden bozuyorlarrr bu sistemiii alan memnun satan memnunkennn

Biz sınıfça göndermeme kararı aldık ve öğretmenimiz eba ya 30 saatlik ders ataması yaptığını söyledi.
Online eğitime aynı şekilde devam edebiliyoruz yani, canlı ders saatleri konusunda sınırlandırma olacağını söylemişti bazı arkadaşlar fakat öğretmenimiz öyle birşey yok dedi.

Back
X