- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Okulların yine açılmasını gündeme aldı bakan. Açılırsa, çocukları göndermeyi düşünüyor musunuz? Önceki açıldığında göndermiş miydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endek döndek denir bize. 4 ocağa kadar kapalı değil mi neden açılıyoOkulların yine açılmasını gündeme aldı bakan. Açılırsa, çocukları göndermeyi düşünüyor musunuz? Önceki açıldığında göndermiş miydiniz?
Bana açılmaz gibi geliyor ama bakan yarın açın denirse açarız hazırız dedi. O yüzden sordumEndek döndek denir bize. 4 ocağa kadar kapalı değil mi neden açılıyo
Valla hazırız dedikleri nedir biz bilemiyoruz. Bizim okulda ekstra bir çalışma yok mesela. Senaryolar ne bilmiyoruz, hızlandırılmış program falan mı var, hijyen ürünleri mi gönderiliyor ne yapılıyor?Bana açılmaz gibi geliyor ama bakan yarın açın denirse açarız hazırız dedi. O yüzden sordum
Yazboz tahtasina cevirdiler. Ac kapa ac kapa,gecen yaz turizmi hareketlendirmekle ugrasacaklarina egitimi telafi edebilirlerdi,yapmadilar. Simdi ekstra hicbir onlem yok ortada,ne dezenfekte ediyorlar okullari,ne ilave bina yapildi,ne ilave ogretmen atandi,ne de siniflar daha fazla bolundu,hic biri yok. Kafalarina gore takiliyorlar iste.
Seneye birinci sinif olacagiz,okullari acarlarsa gidip gezecegim duzgun bir okul bulursam da kaydettirecegim cocugumu. Birinci sinif uzaktan egitimle olmaz. En azindan birinci siniflari acmak zorundalar.
Simdilik anaokulu kitaplariyla harfleri ogretmeye calisiyor ogretmenimiz. Okul kapanana kadar bazilarini ogrenmisler. Bakalim zaman ne gosterecek diye bekliyorum. Ogretmenin gosterdigiyle benimki de bir olmaz ki,nasil olacak hic bilmiyorum valla.Okuma yazmayı öğretmenizi tavsiye ederim. Bizde birinci sınıfız eğer okuma yazma bilmeseydi çok fenaydı halimiz şükür şimdi kafam rahat. Birinci sınıf uzaktan eğitimle o kadar zor ki perişan oluyor çocuklar.
Simdilik anaokulu kitaplariyla harfleri ogretmeye calisiyor ogretmenimiz. Okul kapanana kadar bazilarini ogrenmisler. Bakalim zaman ne gosterecek diye bekliyorum. Ogretmenin gosterdigiyle benimki de bir olmaz ki,nasil olacak hic bilmiyorum valla.
Ben ozele vermeyi dusunuyorum. Bakalim artik. Ben sitenin bahcesinde surekli oyun oynuyorum oglumlaNormal şartlarda tabii ki okulda öğrenmesi güzel ama şuan işin içinde olduğum için iyiki öğrenmiş diyorum. Sadece okuma öğrense sıkıntı olur ama okuma ve dikteyi öğrenirse hiçbir sıkıntı olmuyor çokta rahat oluyor. 6 ders boyunca ekranda harf çalışması yapıyor çocuklar birine soruyor öğretmen sonra ders bitene kadar diğerlerini bekliyor ekran başında çocuk öyle ekrana bakıyorlar. 25 tane çocuk anca sıra geliyor. Birde öyle bir saçmalık varki çocukları dışarı çıkarma saati öğlen. Ama öğlen başlıyor dersler. Komedi gibi. Bu çocuklar ne zaman hava alacak. Bazen sokmuyorum derse çıkıp geziyoruz valla ne yalan söyleyeyim.
aman hemen gönderin geç kalmayınnnAçıldığında göndermiştim. Açılırsa yine göndereceğim. Hatta açılsın diye dua ediyorum bizim öğretmenimiz aşırı dikkatli idi okulda öyle. Koskoca okulda bir iki vaka çıktı açık olduğu donem boyunca
Pardon sizi geren nedir ? Burda sorulmuş gönderir misiniz diye bende gönderirim dedim siz göndermek istemiyorsanız göndermeyin. Benim çocuğumun sınıfında 5 öğrenci vardı ve cok-da güzel dikkat edilerek eğitim aldılar şuan evden olmuyor eğitim eğitim gibi değil arkadaşları ile görüntülü görüşme gibi bir durum var.aman hemen gönderin geç kalmayınnn