okul & iş

hosteslikte boy meselesi var mo bilmiyorum öyle duymuştum bir ara :S hostes olmak isterdim ama muhasebe bölümünü okuyorm canım :S ama bakalım hostes olamazsam dış ticaret okuyum havaalanında da çalışabılırm :D

özel havayollarinda boy cok mesele degil
dil önemli :)
havalimanida guzel ortam
bence zevkli isler
havacilik guzel is :)

Madem çalışmanızı istemiyor baksın öyleyse..
Ama bence ailenize haksızlık ediyorsunuz..
1-2 kere para verdiyse çoğu şeyi eline aldığı anlamına gelmez..
Çalışma konusunda değil 16 yaşındaki kızın sevgilisinin; yeri gelince 45 yaşında bir bayanın eşinin bile karışmasını uygun bulmuyorum nedense..

bende uygun bulmuyorum açıkcası bilmiyorum ne olcak

Canım bi kere sevgilinden çok sen iyi düşün, sonuçta iş demek sorumluluk demek hani sadece para kazanmak demek değil. Ben de 17 yaşındayım. Hani sevgilini bi kere geç zaten ama dediğim gibi iş demek sadece para kazanmak değil onun da ceremesi var bi sürü sen ailenle aranı iyi tut, derslerine bak derim :)

canım öyle diyorsun da sevgilimi geçemem ben ya :S ne bilim onun rızası olmadan bişey yapmaya gönlüm razı olmaz :S ders çalış çalışta nereye kdar :D sonuçta meslek lisesinde okuyorm 2 yıllık geçiş hakkım var tabi o 2 yıllığı 4 de tamamlamakta var...

Ailen izin veriyorsa çalış bende istiyorum ama aileden izin yok. Boyum kısa uzamax alacam babamın verdiği haşlık yetmiyor doğru dürüst kıyafet alamıyorum babama dediğimde '' Her ay para veriyorum al işte ne alıyosan '' Pehhh sanki yetiyorr ayda 50 lirayla geçiniyorum:1:

Ailen izin veriyorsa çalış bende istiyorum ama aileden izin yok. Boyum kısa uzamax alacam babamın verdiği haşlık yetmiyor doğru dürüst kıyafet alamıyorum babama dediğimde '' Her ay para veriyorum al işte ne alıyosan '' Pehhh sanki yetiyorr ayda 50 lirayla geçiniyorum:1:

benımde aylık 40 :D okulda yemk yemıyrm paramı bırıktırıyorm :D yetmıyr ya :D tamam yıne kıyafet fln alıyrlrda :D bu sefr başka bişey istiyorz :D

benımde aylık 40 :D okulda yemk yemıyrm paramı bırıktırıyorm :D yetmıyr ya :D tamam yıne kıyafet fln alıyrlrda :D bu sefr başka bişey istiyorz :D

Bana kıyafette almıyorlar kendim alıyorum kırk yılın başı annem insafa gelirse birşey getiriyor dün bide deri ceket almış 10 lirayaa bana 200 liralıktı 45 e inmişte aldım diye yutturmaya çalışıyor babama söylerken duydum gerçek fiyatını:1: Ne istesem '' Her ay haşlık veriyoruz al ne istiyosan '' gören sanır limitsiz kredi kartı veriyor alışveriş yapim diye.Ah ahh çalışabilseydim bende ama benim niyetim seyyar satıcılık yapmaktı :51::27::1:

Bana kıyafette almıyorlar kendim alıyorum kırk yılın başı annem insafa gelirse birşey getiriyor dün bide deri ceket almış 10 lirayaa bana 200 liralıktı 45 e inmişte aldım diye yutturmaya çalışıyor babama söylerken duydum gerçek fiyatını:1: Ne istesem '' Her ay haşlık veriyoruz al ne istiyosan '' gören sanır limitsiz kredi kartı veriyor alışveriş yapim diye.Ah ahh çalışabilseydim bende ama benim niyetim seyyar satıcılık yapmaktı :51::27::1:

seyyar satıcı :D :D :D o değilde part time iş ilanlarıda fazla yok :D

Ben boşunamı seyyar satıcılık istiyodum tabi yok fazla :1: Bende sabahçıyım okuldan gelince yatıyorum akşama kadar zaten yapamazdım sanki sende git incik boncuk sat köprülerde bulamassan:21::21::1::1:

:D :D :D aynen bende akşama kdr uyuyorum bakalımm şu ilk yazılılar guzel geçsin :D sonra çalışırız heralde :D

16 yaşındaki bir kızı kim işe alır ki... reşit bile değilsin canım... sen en iyisi otur evinde derslerine çalış.... sevgilinin de hayatına karışmasına müsaade etme!

16 yaşındaki bir kızı kim işe alır ki... reşit bile değilsin canım... sen en iyisi otur evinde derslerine çalış.... sevgilinin de hayatına karışmasına müsaade etme!

bizim buralarda şahsen benim yaşıtımdaki arkadaşlarım part time olarak çalışıyorlar :)

ya kil oluyorum böyle tipdeki hemcinslerime :27:

annen var baban var o kimki sana laf söylüyor ya?

hey allahim senden belki bi on, onbes yas büyük degilim ama ben senin yasindayken :1: sevgiliyi gec kas bile almazdim :37:

bilmiyorum ama özellikle lisede derslere daha önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum..yorulacaksın okul ve işi yürütmek cok kolay değil,sonra lys var..belki yaz tatillerinde çalışabilirsin..

lise 2. sınıf öğrencisisin annem baban var aç değil açıkta değilsin...
sadece sana göre ihtiyaç olan şeyler alınmıyor (temel ihtiyaçları zaten ailen ne olursa olsun karşılıyor bu durumda)...
derslerine odaklanman gereken üniversiteye odaklanman gereken zamanda çalışmak istiyorsun...
sevgilin izin vermiyor senin tabirinle "salça olabilirler" diye...
16 yaşında sevgili sözü dinleyen bir kız...
bu yaştaki bir kızın tek derdi dersleri olmalı sevgilisi değil canım

ailen ne diyor bu konuda.onlar kabul ediyolarmı çalışmanı. ayrıca annen baban başındayken sevgiline ne oluyor nasıl sana izin verip vermeme hakkına sahip oluyor.

ailem çalışmama bişey demiyor izin veriyorlar tabikide. derslerime gelince lise öğrencisi olarak okulumda gayet başarılıyım . bazılarınız sevgilim konusunda bayağı bi yorum yapmış eğer sevgilim benim ileride eşim olacaksa Allah'ın izniyle sevgilimin kararlarına da saygı duymalıyım. sevgilimi gerçekten seviyorum onun beni sevdiğini de biliyorum bu insanların özel hayatı ilişkileri konusunda ne yaşadıklarını kimse bilemez. ben sizin sevgilim hakkında eleştri yapın diye konuyu açmadım. hea bir de Allah'a şükürler olsun paraya ihtiyacım yok ama okuldan sonra boş durmak istemiyorum aklıma bir tek çalışmak geliyor tamam bunun yanında zaten kitap okuyarak ya da ders çalışarak da zaman geçirebilirim ama çalışmak bana daha cazip geliyor. hani bir de genciz ya insan bişey alsa aklı diğerinde kalıyor bunlara ailemin fazla maddi gücü yetmiyor o yönden de düşünüyorum. bir arkadaşımız "konu açmak için bir yaş sınırı falan olsa keşke " demiş. insan 7sinde neyse 70inde de odur canım... konuyu okumakla rahatsız olduysan okumaya bilirsin...

ailem çalışmama bişey demiyor izin veriyorlar tabikide. derslerime gelince lise öğrencisi olarak okulumda gayet başarılıyım . bazılarınız sevgilim konusunda bayağı bi yorum yapmış eğer sevgilim benim ileride eşim olacaksa Allah'ın izniyle sevgilimin kararlarına da saygı duymalıyım. sevgilimi gerçekten seviyorum onun beni sevdiğini de biliyorum bu insanların özel hayatı ilişkileri konusunda ne yaşadıklarını kimse bilemez. ben sizin sevgilim hakkında eleştri yapın diye konuyu açmadım. hea bir de Allah'a şükürler olsun paraya ihtiyacım yok ama okuldan sonra boş durmak istemiyorum aklıma bir tek çalışmak geliyor tamam bunun yanında zaten kitap okuyarak ya da ders çalışarak da zaman geçirebilirim ama çalışmak bana daha cazip geliyor. hani bir de genciz ya insan bişey alsa aklı diğerinde kalıyor bunlara ailemin fazla maddi gücü yetmiyor o yönden de düşünüyorum. bir arkadaşımız "konu açmak için bir yaş sınırı falan olsa keşke " demiş. insan 7sinde neyse 70inde de odur canım... konuyu okumakla rahatsız olduysan okumaya bilirsin...

sana Şunu söyleyim sevgilim bilmem ne dediğin çocuk gibi daha ne insanlar çıkacak karsına
o ayrılmak istemese bile sen ayrılmak isticeksin çünkü daha iyileri olacak.allah kimseyi aç açıkda kimseye muhtaç bırakmasın ama
madem okul sonrası bişeyler yapmak istiyorsun. okul bünyesinde ücretsiz kurslar oluyo ne bileyim dershanelerin ücretsiz deneme sınavları oluyo
bunları takip et hem senin yararına olur. Ayrıca senin ve sevgilinin tabirinle, Daha herhangi bir resmiyet olmadan ne bileyim söz nisan vesaire ki bunlar için daha küçüksünüz
senin hayatına neden salça oluyor o cocuk? Sana çalışma demiyorum okul ihtiyacları için hem çalışıp hem okuyan öğrenciler çok ama sen ailemin gücü fazla yetmiyor demişsin
olanla yetinmeyi öğren canım kardeşim ne demişler azla yetinmeyen çoğu bulamaz sen okuluna derslerine bak.
hem o kafada düşünen biriyle ömür geçmez daha modern düşünen bi sevgi bul öyle oynayın tamam mı yavrucum
:kkk:

dediğim gibi bu insanların kendi özel hayatı yaşadıklarımızı kimse bilemez. ben ne insanlar tanıyorum 9 10 sene sevgili olup sonra evlenenler. kaderimde varsa Allah'ımda bana onu yar etsin. :) şimdi sizin söylediklerinize de saygı duymalıyım. demişsiniz ki "o ayrılmak istemese bile sen ayrılmak isticeksin çünkü daha iyileri olacak" benim daha iyisinde gözüm yok çünkü insanlar hep daha iyisini bulunca ondan daha daha çok iyisini bulmak istiyorlar. ayrıca okul sonrası kurs falan bilmiyorum ben öyle çok sıkılırım :S

dediğim gibi bu insanların kendi özel hayatı yaşadıklarımızı kimse bilemez. ben ne insanlar tanıyorum 9 10 sene sevgili olup sonra evlenenler. kaderimde varsa Allah'ımda bana onu yar etsin. :) şimdi sizin söylediklerinize de saygı duymalıyım. demişsiniz ki "o ayrılmak istemese bile sen ayrılmak isticeksin çünkü daha iyileri olacak" benim daha iyisinde gözüm yok çünkü insanlar hep daha iyisini bulunca ondan daha daha çok iyisini bulmak istiyorlar. ayrıca okul sonrası kurs falan bilmiyorum ben öyle çok sıkılırım :S

valla ben de ne insanlar tanıyorum 10 sene çıkıp evlenip 3 ay evli kalanlar.İnşallah öyle bir şey olmaz tabi.Broşür dağıtım gibi ufak işler yapabilirsin..

Back
X