Okul müdüründen şişeli hortumlu işkence

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Eskişehir’in Beylikova ilçesinde büyük tepki çeken olayda okul müdürü Ü.D.’nin, gürültü yapan iki öğrenciyi pet şişeye oturtmaya çalıştığı, bir başka gün de öğrencileri hortumla sıra dayağından geçirdiği öne sürüldü
Sitene Ekle
mudurden-siseli-hortumlu-iskence-5443202.Jpeg

KEMAL ATLAN, ABİDİN EMİRDAĞ Eskişehir DHA

Eskişehir’in Beylikova ilçesindeki 19 Haziran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ü.D.’nin gürültü yapan iki öğrenciyi sınıfta pet su şişesinin üzerine oturtmak istediği, başka bir gün de sınıftaki öğrencileri hortumla sıra dayağından geçirdiği öne sürüldü.

İddialara göre okul müdürü Ü.D. sınıfta gürültü yaptıklarını öne sürdüğü 6’ncı sınıftaki iki öğrenciyi, ceza olsun diye pet su şişesinin üzerine oturtmak istedi. Şişenin yanına götürmek istediği M.A.E. ile F.K. bağırmaya ve ağlamaya başlayınca, müdür Ü.D. öğrencileri bırakıp sınıftan çıktı. Ü.D.’in 10 gün sonra da aynı sınıftaki 13 öğrenciyi gürültü yaptıkları gerekçesiyle hortumla sıra dayağından geçirdiği öne sürüldü.

Müdür görevden alındı
Durumu ailelerine anlatan öğrenciler, velileriyle polis merkezine giderek müdürden şikayetçi oldu. Kaymakamlığın, hakkında soruşturma başlattığı Ü.D. görevden alınıp halk eğitim merkezi müdürlüğü bünyesinde görevlendirdi. Ü.D.’nin her iki olayla ilgili olarak suçlamaları kabul etmediği, kendisine iftira atıldığı iddiasında bulunduğu öğrenildi.
Öğrenci velilerinden M.K. “Sınıfın ortasına pet şişeyi koymuş: Buraya iki çocuğu oturtacağını söylemiş. Birisi benim evladım diğeri de başkasının evladı. Zorlamış çocuğu oturtmaya. Çocuk bağırınca korkup bırakıp kaçmış. Bunu yapan okul müdürü. Çocuğun psikolojisi bozuldu” dedi.

“Şikâyetçi olmayın” dediler
Oğlunun sınıfta müdür tarafından hortumla dövüldüğünü iddiasında bulunan E.E. ise müdür hakkında şikayetçi olduklarını söyledi. E.E. “Emniyet ile Milli Eğitim sessiz kaldı. Milli Eğitim Müdürü şikayetçi olmamamızı söyledi. Şikayetçi olmamız halinde bu durumun çocuklarımızın siciline işleneceğini söyledi” diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/mudurden-siseli-hortumlu-iskence-gundem-2032996/

sabah çalar saattte izledim bu haberi ilk dediğim şey manyağın önde gideni hatta sapık ruhlu adam oldu.

hangi öğretmen ceza olarak öğrencisini şişeye oturtmayı düşünür,hangi normal beyin bunu hayal eder?

öğretmenliğe alınırken kpss den önce kesinlikle psikolojik bir testten geçirilmeli adaylar.

sabah çalar saattte izledim bu haberi ilk dediğim şey manyağın önde gideni hatta sapık ruhlu adam oldu.

hangi öğretmen ceza olarak öğrencisini şişeye oturtmayı düşünür,hangi normal beyin bunu hayal eder?

öğretmenliğe alınırken kpss den önce kesinlikle psikolojik bir testten geçirilmeli adaylar.

benim anlamadığım bu kaçıncı müdür, müd yard, haberi, böyle zihniyetler nasıl yönetici yapılıyor

benim anlamadığım bu kaçıncı müdür, müd yard, haberi, böyle zihniyetler nasıl yönetici yapılıyor

nasıl mı yapılıyor?

olan bu;tepeden liste geliyor şu şu adamlar hükümete yakın sendikadan şu şu özellikleri var müdür yapılsın diye öyle pat diye müdür oluyorlar

görünen bu;adaylara da okuldan iki öğretmen ve millieğitim müdürlüğü puan veriyor işte olay bu kadar basit.

eskiden ise sınavla yapılıyordu gerçi ona kopya karışıyor deniliyordu ama yine de bir puanı geçme şartı vardı.

meslekten de atılmıyorlar ne anladım bu işten, düşünmüyorlar ki benim çocuğuma değil ama bi başkasının çocuğuna yine fiziksel şiddet ve psikolojik baskı yapacak bu öğretmenler(!)

meslekten de atılmıyorlar ne anladım bu işten, düşünmüyorlar ki benim çocuğuma değil ama bi başkasının çocuğuna yine fiziksel şiddet ve psikolojik baskı yapacak bu öğretmenler(!)
Yook o eskidendi, simdi bu pisliklere terfi, birkac maas odul falan verilir heralde.

Böyle şerefsizlerin hala mesleğine devam ettiğini görmek çıldırtıyor beni.

Tövbe tövbeee.
İçimden geçenleri yazıya dökmek istemiyorum:KK62::KK62: kocaman ve ağız dolusu Allaaaahhh diyeyim kâfi:KK62:

Bende sabah kanal D de izledim ilk defa böyle bir ceza uygulamasi duydum sabah çocuğu okula yollarken beraber izledik oglum soruyo neye oturmuş anne diyo tövbe estağfurullah bu nasil bir cezadır. Bu mudur denenide damacanaya oturtsunlar bakalım nasilmis gözü dönmüş terbiyesiz sapık :KK53:

Demekki iyi ve insancıl olanları müdür yapmıyorlar mutlaka kötü ve piskopat ruhlu olmalı,..

Hatirlarsaniz akepe bi gecede tum okul mudurlerini gorevden alip, kendi sapik zihniyetli mudurlerini atamisti. Ahanda sonuc, hergun bi pislik. Pisliiksiniz pislik iciniz disiniz herbiseyiniz pislik...
Biteceksiniz az kaldi...
Butun sapiklar Ortadoguda ISID catisi altinda, Anadoluda da AKP catisi altinda toplaniyor demek ki.. Bugune dek verdikleri akillara zarar demeclerden ve uygulamalarindan belli. Artik kadinin hamileyken sokaga cikmasi, calismasi, dondurma yemesi, kahkahasi, cocuklarin bahcede kizli erkekli oturmasinin iffetsizlikle ve fuhusa tesvikle suclanmasi yetmedi, kaziga oturtma cezasini da geri getirmeye mi ugrasiyorlar nedir..

X