Ben kız meslek lisesi çocuk gelişiminden sonra üniv.de de çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümü okudum anasınıfında çalışıyorum,işimi seviyorum tabi bayan için özellikle ansınıfında yarım gün çalışmak çok avantajlı,ama fırsatım olsa sınıf öğretmenliğine geçmek isterdim :)) yol göstermek değil kafa karıştırmak gibi oldu ama :)
Sen öğretmeyi öğrenecek,pratik yapacaksın neden anlamasınlar ki kendine güven ne istediğin konusunda kararlı ol
fisfisfis:uhm:
ahhh kıyamammmm sanaaaa :1hug: canım benim hangisinde daha mutlu olucağını düşünüyosan onu seç sen kendi yüreğinin sesini dinle bu işler biraz da şans kader kısmet işi kiminin işleri yolunda gider memnundur mesleğinden, kiminin derdi çoktur pişman olur.Hepimizin başına iyisi de kötüsü de gelebilir bunu şimdiden bilemeyiz.Yüreğinde hangisi daha ağır basıyosa onu seç ondan sonrasını da zamana bırak yerimseniben
ben okulöncesi öğretmenliği okuyorum 3. sınıfta. çok memnunum çok seviyorum. anasınıfı cocukları ayrı bir güzel oluyor. ayrı bir masumiyet,karşılıksız sevgi. çok farklı bir his anlatamam. tekrar sınava girsem tekrar bu bölümü seçerdim. iş imkanı çok fazla. kpss ile çok rahat atanıyorsun. ama sınıf öğretmenliği ile bu şekilde atanamıyorsun. o kadar açık var ki okulöncesi öğretmenliğinde, bu sene sınıf öğretmenleri mezunlarını bıle bızım bölümde ücretli öğetmen olarak atadılar. bir çok sınıfçı arkadaşım var gercekten atanamıyorlar üzülüyorumda onlara da
canım ben de bu konuyu puanlar geldiğinde çok düşünmüştüm sınıf öğretmenliğini ilk tercihime okul öncesi öğretmenliğini de 2. tercihime yazmıştım şimdi sınıf öğretmenliğinde okuyorum ve hiç de pişman değilim iyi ki onu ilk sıraya yazmışım boshayallersmile çünkü mezun olduğunda atanma ihtimalin çok yüksek sonuçta anaokulu 1 yıl ilkokul 5 yıl her bir seneye öğretmen lazım daha çok atama yapmak zorundalar.yani ben pişman değilim ama yine de senin kararın önemli yerimseniben
kaçıncı sınıfsın sedef bilemiyorum ama sandığın kadar çok alım yapılmıyor malesef. özellikle sınıfı ücretli öğretmenlerle dolduruyorlar. ki bunların çoğu sınıf öğretmenliği bölümü mezunu bile değil ! lise önlisasn mezunları e branç mezunlarından dayılarının gücüne göre veriyorlar işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?